Замерването с реплики към Бойко Борисов няма да помогне за демокрацията, каза той

Румен Христов: В СДС не празнуваме Десети ноември, защото това е дворцов преврат

733 | 9 ноем. 2019 | 09:50

Най-големи забележки към ГЕРБ е за бавния икономически растеж, за брутния вътрешен продукт и за недостатъчните грижи към младите семейства“, посочи лидерът на СДС


Аз се почувствах зле, че нашите бивши приятели от ДБ са подкрепили Мая Манолова, а от БСП са подкрепили техни районни кметове. Не само Борисов е разочарован, а и аз“. Това каза пред БТВ лидерът на СДС Румен Христов. 

„Едно е да кажеш кого подкрепяш, а съвсем друго е да пуснеш по структурите информация. Изборът беше ценностен, ставаше въпрос за кандидат, който е от ЕНП, в която членува и ДСБ. Замерването с реплики към Бойко Борисов няма да помогне за демокрацията. Най-големи забележки към ГЕРБ е за бавния икономически растеж, за брутния вътрешен продукт и за недостатъчните грижи към младите семейства“, каза още Христов и припомни, че от 8 балотажа всички са били срещу партията на Бойко Борисов. 

 

„В СДС има 7-8 000 членове. Ако се бяхме явили на евроизборите заедно с ДБ, можехме да имаме двама евродепутати, но това е много дълъг разговор, защото не ние бяхме виновни, че не направихме коалиция“, каза още Христов. Той си спомни, че емблематичната дата 10-и ноември 1989 г. го е заварила в студентско общежитие.

 

„Имаше еуфория, но ние от СДС не празнуваме толкова датата, защото имаше дворцов преврат. Честваме 7-ми декември създаването на СДС“, спомни си Румен Христов.


От категорията

Корнелия Нинова: Внесохме закон - председателят на КПКОНПИ да се избира от президента

Снимка Пресцентър на БСП-1574329069.png

Тази комисия беше създадена сгрешено – тогава ние внесохме нашия алтернативен ...

21 ноем. 2019 | 11:36

Борисов в Загреб: Изграждането на Коридор № 8 ще е от полза за целия регион (ВИДЕО)

Снимки Пресцентър на Министерския съвет-1574324370.jpg

Лидерите обсъдиха и актуални теми от регионалния и европейския дневен ред, ...

21 ноем. 2019 | 10:12

Парламентът реши: Въвежда се видеонаблюдение в данъчните складове за горива и алкохол

-1426858765.jpg

Видеокамерите трябва да бъдат монтирани на всички места, през които в обектите ...

21 ноем. 2019 | 15:32

Избраха Мария Габриел за зам.-председател на ЕНП

-1569863111.png

Поздравявам я за избирането ѝ за първи вицепрезидент на EPP с най-добрия ...

21 ноем. 2019 | 15:31

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Гошо


9 ноем. 2019 | 10:42За кое СДС говорите с А.Йорданов и други останки от тази отдавна изчезнала организация? Не виждате ли, че Пожарникарят ви взе името на партията, защото ГЕРБ е партия на бившите комуняги с пагони, които я създадоха, та дори БиБи е бивш възпитаник и сетне преподавател във ВМШ, а ЦвЦв беше служител на ДС! Иначе останахте един файтон хора, които Б.Б. ви настани на ясла с тлъста зоб и сега заедно с Р.П. яко лаете по враговете на благодетеля.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.