Първия рожден ден на "Персона". От ляво надясно: Капка Амзина, Рут Колева, адреналинката Жана, Елен Колева, Златка Димитрова, Мадлена Иванова и Ива Дойчинова.

Рут Колева и Ива Дойчинова научиха как се разкрасява Елен Колева

10396 | 6 окт. 2015 | 16:09

Бившата адреналинка Жана и Есил Дюран бяха сред гостите за първия рожден ден на Център по естетика „Персона“

Първия рожден ден на "Персона". От ляво надясно: Капка Амзина, Рут Колева, адреналинката Жана, Елен Колева, Златка Димитрова, Мадлена Иванова и Ива Дойчинова.-1444137002.jpg-1444136993.jpgСпециалистите, които работят в Центъра по естетика.-1444136982.jpg

Вечерна глъч разтревожи охраната на американското посолство. В близост до строго охраняваната сграда се събра съзвездие от красиви и известни българки, почитателки на Центъра по естетика „Персона“. Поводът за светския шум бе първата годишнина на мястото за разкрасяване.

 

Сред дамите, стекли се да почетат собствениците Марина и Григорий Гаркуша бяха певиците Рут Колева и Есил Дюран, бившата адреналинка Жана, плейметката Златка Димитрова, първата „Мисис Баба“ Капка Амзина и Мадлен Иванова, носителка на титлата „Най-красиво тяло“ от конкурса „Мис Съмър Интернешънъл“ в Колумбия.


Присъстващите наобиколиха да разпитват актрисата Елен Колева, която е лице на любимата процедура на Мадона - „Интрасютикълс“ (насищане на кожата с кислород, витамини, хиалурон и други полезни за свежестта й вещества) за перфектния й тен.


Водещата на събитието – Ива Дойчинова от ФМ+ представи ПЕРСОНАлно всички специалисти от центъра: Магдалена Банчева, една от малкото у нас с диплома за топ козметик от Международната асоциация на козметиците - INFA и преподавател на нови кадри, Цветелина Бижева, докторант по рехабилитация и кинезитерапия към Националната спортна академия магистър по неврология от Медицинския университет в София. За „Персона“ работи и Владимир Каменов, серитифициран в Лондон специалист по шиацу масаж, също преподавател в НСА.


По случай първия си рожден ден Центърът по естетика направи подарък на себе си и на клиентите си - новият медицински апарат за борба с целулита, двойната брадичка и отпуснатата кожа – Venus Legacy. „Персона“ е един от малкото салони в България, където вече работи този уред с революционна технология за борба с отпуснатата кожа.
Той комбинира 3 модерни технологии - мултиполярна радиочестота, пулсиращо магнитно поле и VariPulse™.


За да сподели своя опит специален гост на събитието беше дерматологът от Русия д-р Олеся Велинова. „Макар че, е съвсем нова техология, произведена едва през миналата година Venus Legacy е тотален хит в Москва“, сподели лекарката. И добави, че клиентите го търсят именно заради бързите и задържащи се резултати. Д-р Велинова демонстрира на живо действието на новия апарат за моделиране на тялото и лицето.


От категорията

Нострадамус за 2022 г: Мир между Русия и Украйна, Путин се съюзява с извънземни

-1503133886.jpg

Северна и Южна Корея ще се обединят, а севернокорейският диктатор Ким Чун Ун ще ...

22 ноем. 2021 | 14:19

Най-сетне: АББА с първа номинация за "Грами" в своята 48-годишна история

Най-сетне: АББА с първа номинация за "Грами" в своята 48-годишна история-1637750635.jpg

Пробивът на групата е с "Waterloo" от 1974 г., постигат огромен успех ...

24 ноем. 2021 | 12:41

Митко Дамов хвърли ръкавицата на ковида
(Галерия)

Митко Дамов хвърли ръкавицата на ковида-1637924441.jpg

Стартът на зрелището, решено в готик атмосфера, беше с мотото "Планета от ...

26 ноем. 2021 | 12:58

Родни звезди говорят за белезите на живота
(Галерия)

Родните звезди говорят за белезите на живота  - Ивайло Захариев-1637924126.jpg

Kelo-Cote се грижи за тях

26 ноем. 2021 | 12:53