SVETLANA&RIFFRAIN

SVETLANA&RIFFRAIN презареждат лятото с ново парче

1602 | 27 юли 2017 | 21:49

След успеха на сингъла „Най-хубавото нещо“, който набра скорост в българския музикален ефир и популярните интернет платформи, тримата приятели пускат нова песен, наречена кратко „За теб“

SVETLANA&RIFFRAIN-1501181217.jpgSVETLANA&RIFFRAIN-1501181198.jpgSVETLANA&RIFFRAIN-1501181183.jpg

Почти една година след дебюта на амбициозните музиканти от SVETLANA&RIFFRAIN, младите изпълнители презареждат лятото с ново парче! След успеха на сингъла Най-хубавото нещо, който набра скорост в българския музикален ефир и популярните интернет платформи, тримата приятели пускат нова песен, наречена кратко За теб.

 

Написана и композирана от китариста на групата Илиян Димитров, но обогатена с музикалните идеи на Светлана и Илко, песента буквално е извадена от архивитe, когато музикантите преоткриват нейното хитово звученеи решават да я включат в своя репертоар. Парчето е в поп-рок стил и отново поставя на преден план темата за любовта и хилядите емоции, през които тя преминава.

 

Личната изповед на лирическата героиня в комбинация с позитивния музикален заряд придават едно контрастно, но много свежо усещане на песента. Това е търсен ефект, с който бандата иска да подчертае неизмеримата сила на истинската любов, която си струва всяка саможертва, всеки миг и всеки дъх.

 

Видеото към песента е дело на младия режисьор Камен Димитров и оператора Драгомир Димчев (Drajko). Подобно на мелодията, клипът е свеж и динамичен, заснет в лятната атмосфера и сред красивата природа на един от емблематичните софийски паркове.

 

За разлика от клипа на „Най-хубавото нещо“, където ангажират сериозен актьорски състав, в сцените на „За теб“, музикантите поставят акцентвърхусамите себе си.

 

За аранжирането на новото си парче SVETLANA&RIFFRAIN за пореден път се доверяват на познатия и талантлив пианист и тон-режисьор Юлиян Янев. В неговото студио -JJ Mastering - Светлана, Илко и Илиян продължават работа по записването на студиен албум с авторски песни, който съчетава стилове като поп, рок и R&B.

Водещо място в музиката им обаче, продължава да заема рефренът и запомнящите се и лесни за запяване мелодии.

 SVETLANA&RIFFRAIN

След успеха на сингъла „Най-хубавото нещо“, който набра скорост в българския музикален ефир и популярните интернет платформи, тримата приятели пускат нова песен, наречена кратко „За теб“

От категорията

Обама по къси панталони в Джакарт и странстванията на „Паякът” по света
(Галерия)

Водещата на "Покана за пътуване" Магдалена Гигова в двора на училището на Обама в Джакарта.-1521229848.jpg

Милена Димитрова за Световното първенство по ски за журналисти в Пампорово и ...

17 март 2018 | 09:20

Арнолд Шварценегер: Чувствам се с 20 години по-млад, животът е прекрасен!
(Галерия)

Арнолд Шварценегер-1424871512.jpg

Бившият губернатор на Калифорния тренира всеки ден, кара колело и обича да ...

17 март 2018 | 14:35

Каква е тайната на успеха и какво се крие зад страниците на „Предприемачът”.
(Галерия)

Ива Екипова и Юлияна Дончева по Code FashionTV-1521317062.jpg

Среща със създателя на кампанията „Аз събуждам България” Пламен П. Попов в ...

17 март 2018 | 22:33

Щастливо утро, много срещи, обмен на информация и случване, благодарение на друг човек
(Галерия)

-1518374820.jpg

Номерологична прогноза за 18 март. Ще възникнат неотложни ангажименти и ...

17 март 2018 | 22:11

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


2018