SVETLANA&RIFFRAIN

SVETLANA&RIFFRAIN презареждат лятото с ново парче

1875 | 27 юли 2017 | 21:49

След успеха на сингъла „Най-хубавото нещо“, който набра скорост в българския музикален ефир и популярните интернет платформи, тримата приятели пускат нова песен, наречена кратко „За теб“

SVETLANA&RIFFRAIN-1501181217.jpgSVETLANA&RIFFRAIN-1501181198.jpgSVETLANA&RIFFRAIN-1501181183.jpg

Почти една година след дебюта на амбициозните музиканти от SVETLANA&RIFFRAIN, младите изпълнители презареждат лятото с ново парче! След успеха на сингъла Най-хубавото нещо, който набра скорост в българския музикален ефир и популярните интернет платформи, тримата приятели пускат нова песен, наречена кратко За теб.

 

Написана и композирана от китариста на групата Илиян Димитров, но обогатена с музикалните идеи на Светлана и Илко, песента буквално е извадена от архивитe, когато музикантите преоткриват нейното хитово звученеи решават да я включат в своя репертоар. Парчето е в поп-рок стил и отново поставя на преден план темата за любовта и хилядите емоции, през които тя преминава.

 

Личната изповед на лирическата героиня в комбинация с позитивния музикален заряд придават едно контрастно, но много свежо усещане на песента. Това е търсен ефект, с който бандата иска да подчертае неизмеримата сила на истинската любов, която си струва всяка саможертва, всеки миг и всеки дъх.

 

Видеото към песента е дело на младия режисьор Камен Димитров и оператора Драгомир Димчев (Drajko). Подобно на мелодията, клипът е свеж и динамичен, заснет в лятната атмосфера и сред красивата природа на един от емблематичните софийски паркове.

 

За разлика от клипа на „Най-хубавото нещо“, където ангажират сериозен актьорски състав, в сцените на „За теб“, музикантите поставят акцентвърхусамите себе си.

 

За аранжирането на новото си парче SVETLANA&RIFFRAIN за пореден път се доверяват на познатия и талантлив пианист и тон-режисьор Юлиян Янев. В неговото студио -JJ Mastering - Светлана, Илко и Илиян продължават работа по записването на студиен албум с авторски песни, който съчетава стилове като поп, рок и R&B.

Водещо място в музиката им обаче, продължава да заема рефренът и запомнящите се и лесни за запяване мелодии.

 SVETLANA&RIFFRAIN

След успеха на сингъла „Най-хубавото нещо“, който набра скорост в българския музикален ефир и популярните интернет платформи, тримата приятели пускат нова песен, наречена кратко „За теб“

От категорията

1000 музиканти изпълниха Shine Astana за 20-годишнината на казахстанската столица
(Видео)

Кулата Байтерек-1531842294.jpg

В новия град операта е с площ 3000 кв.м., сградите са проектирани от световни ...

18 юли 2018 | 13:54

Четвъртък започва и завършва щастливо, избягвайте конфликти в неделя
(Видео)

Номерология-1531685288.jpg

Понеделникът е духовен, съботата - вълшебен ден

15 юли 2018 | 22:59

Кралица Елизабет Втора е получила от недвижими имоти над 26 млн. долара
(Видео)

-1527769134.jpg

Чистата печалба от използването на внушителния портфейл от активи в сектора на ...

20 юли 2018 | 17:51

Венета Райкова отбеляза годишнина от вече приключилия си брак: Имахме хубав брак и хубав развод!
(Видео)

-1481617792.png

Днес всеки е поел по пътя си, но аз винаги ще помня, че той ме е подкрепял и е ...

20 юли 2018 | 16:42

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.