Салата „Мазурка“

8473 | 15 март 2015 | 17:02


Необходими продукти

 

1 буркан червен боб
1 консерва царевица
2 чушки
2 мариновани краставички
100 г орехи
2-3 скилидки чесън
1/2 връзка магданоз
зехтин
сол

 

Начин на приготвяне

 

1. Нарязваме на кубчета краставичките, на дребно - чушките и орехите.
2. Измиваме и нарязваме магданоза.
3. Изливаме течността от консервираните боб и царевица.
4. Счукваме чесъна.
5. Смесваме добре всички продукти в купа и ги подправяме със зехтин и малко сол.


От категорията

Лазаня с кайма и сос Бешамел

Лазаня с кайма и сос Бешамел-1632143231.jpg

20 септ. 2021 | 16:06

Какво да сготвим на Кръстовден според обичая

-1505314994.jpg

14 септ. 2021 | 11:10

Какво да сготвим на Малка Богородица - вкусни рецепти

-1504793746.jpg

8 септ. 2021 | 10:22

Бърза туршия със зеле, моркови, целина и чушки

-1475748435.jpg

2 септ. 2021 | 15:26