Салата „Мазурка“

4095 | 15 март 2015 | 17:02


Необходими продукти

 

1 буркан червен боб
1 консерва царевица
2 чушки
2 мариновани краставички
100 г орехи
2-3 скилидки чесън
1/2 връзка магданоз
зехтин
сол

 

Начин на приготвяне

 

1. Нарязваме на кубчета краставичките, на дребно - чушките и орехите.
2. Измиваме и нарязваме магданоза.
3. Изливаме течността от консервираните боб и царевица.
4. Счукваме чесъна.
5. Смесваме добре всички продукти в купа и ги подправяме със зехтин и малко сол.


От категорията

Какво да сготвим на Атанасовден според традицията – вкусни рецепти

-1543834129.jpg

17 ян. 2020 | 13:23

Рецепти за Антоновден – раздава се содена пита за умилостивяване на Баба Шарка

-1547639775.jpg

16 ян. 2020 | 11:10

Свинско с праз

Свинско с праз-1578928156.jpg

13 ян. 2020 | 17:08

Какво да сложим на трапезата на Ивановден – традиционни рецепти

-1515146997.jpg

7 ян. 2020 | 09:43

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.