Салата за ценители

10313 | 15 март 2015 | 07:20


Необходими продукти
моркови
ряпа
цвекло
зеле
копър
маслини
чесън

Начин на приготвяне
1. Зелето, чесънът и копърът се нарязват на ситно.
2. Цвеклото, морковите и ряпата се настъргват с ренде.
3. Всичко се смесва и се прибавят маслините, по-добре без костилки.
4. Салатата се овкусява със зехтин, сол и оцет и се разбърква добре.


От категорията

Лазаня с кайма и сос Бешамел

Лазаня с кайма и сос Бешамел-1632143231.jpg

20 септ. 2021 | 16:06

Какво да сготвим на Кръстовден според обичая

-1505314994.jpg

14 септ. 2021 | 11:10

Какво да сготвим на Малка Богородица - вкусни рецепти

-1504793746.jpg

8 септ. 2021 | 10:22

Бърза туршия със зеле, моркови, целина и чушки

-1475748435.jpg

2 септ. 2021 | 15:26