Салата за ценители

5213 | 15 март 2015 | 07:20


Необходими продукти
моркови
ряпа
цвекло
зеле
копър
маслини
чесън

Начин на приготвяне
1. Зелето, чесънът и копърът се нарязват на ситно.
2. Цвеклото, морковите и ряпата се настъргват с ренде.
3. Всичко се смесва и се прибавят маслините, по-добре без костилки.
4. Салатата се овкусява със зехтин, сол и оцет и се разбърква добре.


От категорията

Какво да сготвим на Атанасовден според традицията – вкусни рецепти

-1543834129.jpg

17 ян. 2020 | 13:23

Рецепти за Антоновден – раздава се содена пита за умилостивяване на Баба Шарка

-1547639775.jpg

16 ян. 2020 | 11:10

Свинско с праз

Свинско с праз-1578928156.jpg

13 ян. 2020 | 17:08

Какво да сложим на трапезата на Ивановден – традиционни рецепти

-1515146997.jpg

7 ян. 2020 | 09:43

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.