Салата за ценители

9559 | 15 март 2015 | 07:20


Необходими продукти
моркови
ряпа
цвекло
зеле
копър
маслини
чесън

Начин на приготвяне
1. Зелето, чесънът и копърът се нарязват на ситно.
2. Цвеклото, морковите и ряпата се настъргват с ренде.
3. Всичко се смесва и се прибавят маслините, по-добре без костилки.
4. Салатата се овкусява със зехтин, сол и оцет и се разбърква добре.


От категорията

Печен патладжан със сирене по гръцки

Печен патладжан със сирене по гръцки-1596117176.jpg

30 юли 2020 | 16:52

Изба „Вила Мелник“ е в Топ 50 на най-добрите винарни в света
(Видео)

Изба „Вила Мелник“  е в Топ 50 на най-добрите винарни в света-1595360597.jpg

Българските производители са на 39-то място в компанията на световноизвестни ...

21 юли 2020 | 22:39

Лятна манджа с тиквички и маслини
(Видео)

Лятна манджа с тиквички и маслини-1594030315.jpg

6 юли 2020 | 13:11

Сладкиш с череши
(Видео)

Сладкиш с череши-1592903078.jpg

23 юни 2020 | 12:04