Цветан Цветанов в Сливен:

Само ГЕРБ издига отговорни кандидати

6955 | 21 юли 2015 | 08:00

Правителството не може да се лиши от Десислава Танева

Автор:


„Местните избори за нас са приоритет. ГЕРБ са единствените, които издигат кандидатури, за които носят цялата политическа отговорност.“ Това заяви вчера в Сливен зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на предизборния щаб Цветан Цветанов. Той представи кандидатите на партията за четирите общини в Сливенска област.


ГЕРБ си поставя за цел да спечели повече от два кметски мандата в Сливенско, поясни заместник-председателят на партията. Толкова в момента са успешните кметове на ГЕРБ в областта. Това са кметът на Твърдица Атанас Атанасов и на Нова Загора Николай Грозев.


В Сливен ГЕРБ залага на бизнесмена Стефан Радев. Той не е член на партията, но зад него се е обединила цялата местна структура на ГЕРБ. Като приоритет Радев определи борбата с безработицата и привличането на инвестиции.


„Логичната кандидатура би била Десислава Танева, но правителството не може да се лиши от един толкова успешен земеделски министър“, коментира Цветанов. В Котел ГЕРБ залага на управителя на „Напоителни системи“ Коста Каранашев. Той ще участва в битката за кметския стол за втори път.


В Нова Загора за трети пореден мандат ще се кандидатира Николай Грозев. Под негово ръководство общината успя да се превърне в мястото с най-малка безработица и има около 10 млн. лв. усвоени европейски средства.


В най-малката община от областта - Твърдица, ГЕРБ залага отново на досегашния кмет Атанас Атанасов. Цветан Цветанов определи Атанасов като пример за ръководител на малко населено място, успял пълноценно да се възползва от европейските програми. Общината е успяла да усвои над 10 млн. лева под формата на различни проекти. Това са и проект за стадион за 5 млн. лева, осветление и енергийна ефективност.


Цветан Цветанов заяви, че ГЕРБ залага изцяло на позитивна и диалогична предизборна кампания, и призова политическите опоненти към същото.


От категорията

Нинова: ГЕРБ счупиха държавата. В сряда внасяме вота, подкрепете ни в деня на дебатите пред НС!

Корнелия Нинова: ГЕРБ счупиха държавата. В сряда внасяме вота, подкрепете ни пред парламента!-1594538054.jpg

Истинските причини са погубното и корумпрано управление на ГЕРБ.Призовавам ...

12 юли 2020 | 10:08

COVID-19: 211 са новите случаи у нас, няма починали

COVID-19: 211 са новите случаи у нас, няма починали-1594531778.jpg

Най-много са новозаразените в София - 94, следвани от Пловдив - с 23 и ...

12 юли 2020 | 08:27

Любомир Дацов: Еврото отваря нови хоризонти и нови възможности, а обедняване на хората

-1593171915.jpg

Влизането в ERM II e и икономическа, и политическа оценка за правителството и ...

12 юли 2020 | 17:04

Турист се изкъпа в езерото „Бъбрека”

-1556447250.jpg

От ръководството на парка за пореден път призовават туристите да спазват ...

12 юли 2020 | 16:48