Сашо Диков: БСП да разследва буйството на Кирил Добрев, такова поведение е недопустимо!

Активът на първомайския социалистически актив дори отказал на Добрев обща снимка за спомен

Сашо Диков: БСП да разследва буйството на Кирил Добрев, такова поведение е недопустимо!

22890 | 4 юли 2020 | 17:11

Откъде Кирил Добрев намира тази абсолютна наглост, с която ходи по предизборни събрания и да агитира за единение и нова политика. Човек с такова поведение очевидно няма място в ръководството на БСП“, категорично заяви в предаването си „Евродикоф“ журналис


„Правилните медии“ се издадоха и оголиха истината за това кой стои зад кандидатурата на Кирил Добрев за председател на БСП, такова заключение направи журналистът Сашо Диков в предаването си по Евроком, коментирайки публикации със спестена информация за участието на Добрев в конференция на БСП в Първомай, където е бил бламиран. 

Диков разясни на тв публиката, че Кирил Добрев е бил бламиран по време на конференцията на червените в Първомай миналата седмица, когато единодушно структурата там подкрепи номинацията за председател на БСП на Корнелия Нинова и неглижира неговата въпреки личното му присъствие в залата. Активът на първомайския социалистически актив дори отказал на Добрев обща снимка за спомен. 


Форумът в Първомай се случи след неприятната случка със сегашния заместник на Нинова, агресивно нападнал свой другар на „Позитано“ 20. Видеозаписът от камерите, запечатал посегателството на Добрев върху социалиста Евгени Белий на коридора в партийната централа, обиколиха медиите. Извинение не последва, визира Сашо Диков.
Именно непристойното държание на Добрев и липсата на изразено съжаление от негова страна предизвика възмущението на дългогодишния журналист.


„Това, което ме изумява, откъде Кирил Добрев намира тази абсолютна наглост, с която ходи по предизборни събрания и да агитира за единение и нова политика. Човек с такова поведение очевидно няма място в ръководството на БСП“, категорично заяви в предаването си „Евродикоф“ авторът.


Сашо Диков подкрепи изумлението си и определи като навременно искането на шефа на Варненската организация на БСП за оставката на Добрев: „Както каза Гуцанов – Кирил Добрев е виновен за това БСП да е „куц кон“ и трябва да подаде оставка, а не да се кандидатира за председател“.


„БСП да поиска сметка за буйството на Добрев“, категоричен е Сашо Диков. „Призовавам отговорните органи на БСП да вземат отношение, защото поведението на Добрев е недопустимо. То трябва да се разследва. Върхът на абсурда е този човек да се кандидатира за председателския пост на партията“

 


От категорията

Протестни автошествия опитват да блокират границите със Сърбия и Гърция (ВИДЕО)

Снимка: БНТ-1596976262.jpg

Засега няма блокада на пътя към Сърбия, но има дълга колона от автомобили и ...

9 авг. 2020 | 12:46

Каракачанов: Някои от организаторите искат да опорочат и окървавят протестите

-1596190225.jpg

"Няма нормална държава в света, в която някой атакува органите на реда и ...

9 авг. 2020 | 12:06

Още двама възрастни от дом „Възраждане“ в Русе са починали от COVID-19, жертвите станаха 7

Дом „Възраждане“ в Русе Снимка: БНТ-1596984155.jpg

Починалите са на 79 и 87 години, лекувани са в Белодробната болница „Д-р ...

9 авг. 2020 | 17:42

Иван Бакалов: Мечтата на Борисов е коалиция с БСП. Само тая... Нинова се дърпа

Иван Бакалов-1596976985.jpg

И в БСП мнозина вече са си стиснали с Борисов ръцете под масата, личи си по ...

9 авг. 2020 | 15:42