Нумерологична прогноза за 03.09.- 09.09.2018 г. на Милена Иванова-Еа

Нумерологична прогноза за 03.09.- 09.09.2018 г. на Милена Иванова-Еа

Септември е последният месец за реализация - действайте

2977 | 2 септ. 2018 | 23:07

Във вторник се пазете от клюки и не форсирайте нещата, четвъртък е натоварен, в петък - приключвайте


Предстои да преживеем щастлива и вълнуваща седмица. Месец септември ще ни донесе дългоочакваното разнообразие и възможности за работа и постижения. Ще започне да се усеща движение, потръгване на нещата, лекота и хармония. Тези, които са реализирали идеи, ще берат плодовете. Това е последният месец за годината, в който ще имате добри възможности за реализация при действие.


Мото: Благословията на живота ме съпътства навсякъде!

 

Понеделник, 03.09.-  Започваме новата седмица със спокоен ден, предназначен за социални изяви, наложителни пътувания, занимания с институции. Дневната нумерологична карта е с път на живота 5, което ще изисква от всички спазване на правилата, реда и законността. Денят ще е активен с акцент върху семейството и социалните контакти. Ще имате възможност да свършите важни дела и лесно да се справите с трудностите.

Сутринта започва хармонично и с лекота, в следобедните часове случването ще е според думи на друг човек, а вечерта приключва със социални контакти и занимания, които трябва да направите. Момента е благоприятен за покупки за дома и офиса, обзавеждане, ремонти и срещи с много хора.

Мото: Давай на всеки твой ден шанса да бъде най-добрия в живота ти!

Вторник, 04.09. - Ден за любов, искания и копнежи. Дневната нумерологична карта е с път на живота 6, усилва чувствата и желанието за преживяване на любов. Аспекта на деня не позволява промени във външният живот. Всичко, което се случва ще се преживява на вътрешен план с невъзможност за външен израз. Денят започва с акцент върху чувствата и работата, след обяд ще преобладава материалното, а вечерта завършва със забавления, игри и купони. Пазете се от клюки, интриги и не форсирайте излишно нещата.

Мото: Обичай онези, които не те обичат, тогава те могат да се променят!

Сряда, 05.09. - Днес е важно да внимавате с детайлите и обещаното. Денят изисква проява на качество и добре свършена работа. Дневната нумерологична карта е с път на живота 7, активира занимания с дреболии, срещи, работа за други хора, уреждане на сметки, плащания на задължения и парични въпроси.

Сутринта ще е социална и активна, а вечерта приключва в уединение и мечти за далечни пътешествия и цели. Ще има много добри възможности за популяризиране, реклама, образование, пътувания в чужбина. Датата е благоприятна за кандидатстване, явяване на изпит, купуване на кола, техника, онлайн дейност и изложби.

Мото: Добротата е най-красивата музика за душата!

Четвъртък, 06.09.- През този ден наблегнете на обещаното и действайте с творчески подход за да сте успешни. Дневната нумерологична карта е с път на живота 8, задачите, детайлите и паричните въпроси ще бъдат на лице. Аспекта активира срещи и уреждане на сметки и задължения.

Въпреки, че дневната карта е с пасивен характер, денят ще е натоварен и ще трябва да се занимаете с детайла. Сутринта започва красиво с желание за удоволствия, творчество и чувства. Вечерта завършва със семейни разговори за пари и плащания.

Петък, 07.09. - Денят е предназначен за приключване и благоприятен край. Ще имате възможност да довършите стари дела, изостаналата си работа, както и тази която захванете днес. Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, благоприятства планина, изкачване на върхове, дейности свързани с чужбина, коли, срещи, образование. За да сте успешни в начинанията е нужно да проявите концентрация и сила.

Това, което се случва сутринта има за цел да ви научи на нещо, да си вземете поука и при грешка да ви е като ,,обеца‘‘ на ухото. На обяд се концентрирайте и внимавайте в работата. Вечерта изпълнете всичко до край. Денят е подходящ за зачеване на деца.

Мото: Благодарното сърце привлича повече радост!

 

Събота, 08.09. - През този ден предстоят новости и запознанства. Дневната нумерологична карта е с път на живота 1, всичко ще се случва малко оттук- малко оттам. Денят е предназначен за взаимност. Работата трябва да се върши от двама, почасово чрез срещи. Сутринта започва с много ангажименти, с даване или получаване на гаранции, проверка на всички детайли. Следобед е време за уговорки, а вечерта ще имате възможност да преживеете щастливи мигове.

Мото: Късметът идва, когато му се предостави възможност!

 

Неделя, 08.09. - Завършваме седмицата с ден предназначен за срещи, договаряне, разговори, бартери, поработване. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2, хубавите неща ще стават от втория път, избора на втори вариант ще е по-доброто решение. Случването ще изисква втора среща, според думите на втори човек.

 

До обяд ще се наложи да правите всичко до последно. В следобедните часове са възможни откази и казване на ,,не‘‘. Денят има информационно предназначение. Изградете философско мислене и не се подавайте на манипулация. 

Мото: Всяко препятствие е нова възможност!

За консултация и записване на час при Милена Иванова ЕАF @Ealife.bg

T.+359 897 38 75 75 имейл - milena.ivanovatm@gmail.com

www.ealife.bg


От категорията

Светлана Поченкова: Проблем във вътрешните органи се отразява върху гръбначния стълб или ставите
(Видео)

Д-р Светлана Поченкова-1566667886.jpg

У вас много педиатри не обръщат внимание на костните и двигателни болести при ...

12 ноем. 2019 | 20:18

Българинът изневерява на Сейшелите с Корея и Япония
(Галерия)

Танц с лодки в Пънлай.-1573372311.jpg

Наталия Бояджиева, автор на "Светлина от Изтока" за непознатия град ...

10 ноем. 2019 | 09:55

Райна Кабаиванска и Ивет Лалова влизат в надпреварата за приза БГ Модна икона 2019
(Галерия)

Сн. фейсбук-1573222104.png

Надпреварата ще даде новите естетически, културни и социални ориентири за успех ...

8 ноем. 2019 | 16:04

Джейн Фонда получи "Жена на годината" от името на Грета Тунберг
(Галерия)

Сн. Instagram-1573551913.png

Фонда произнесе страстна реч, в която каза:"Не съм срещала Грета Тунберг, ...

12 ноем. 2019 | 11:43

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.