Нумерологична прогноза за 03.09.- 09.09.2018 г. на Милена Иванова-Еа

Нумерологична прогноза за 03.09.- 09.09.2018 г. на Милена Иванова-Еа

Септември е последният месец за реализация - действайте

3107 | 2 септ. 2018 | 23:07

Във вторник се пазете от клюки и не форсирайте нещата, четвъртък е натоварен, в петък - приключвайте


Предстои да преживеем щастлива и вълнуваща седмица. Месец септември ще ни донесе дългоочакваното разнообразие и възможности за работа и постижения. Ще започне да се усеща движение, потръгване на нещата, лекота и хармония. Тези, които са реализирали идеи, ще берат плодовете. Това е последният месец за годината, в който ще имате добри възможности за реализация при действие.


Мото: Благословията на живота ме съпътства навсякъде!

 

Понеделник, 03.09.-  Започваме новата седмица със спокоен ден, предназначен за социални изяви, наложителни пътувания, занимания с институции. Дневната нумерологична карта е с път на живота 5, което ще изисква от всички спазване на правилата, реда и законността. Денят ще е активен с акцент върху семейството и социалните контакти. Ще имате възможност да свършите важни дела и лесно да се справите с трудностите.

Сутринта започва хармонично и с лекота, в следобедните часове случването ще е според думи на друг човек, а вечерта приключва със социални контакти и занимания, които трябва да направите. Момента е благоприятен за покупки за дома и офиса, обзавеждане, ремонти и срещи с много хора.

Мото: Давай на всеки твой ден шанса да бъде най-добрия в живота ти!

Вторник, 04.09. - Ден за любов, искания и копнежи. Дневната нумерологична карта е с път на живота 6, усилва чувствата и желанието за преживяване на любов. Аспекта на деня не позволява промени във външният живот. Всичко, което се случва ще се преживява на вътрешен план с невъзможност за външен израз. Денят започва с акцент върху чувствата и работата, след обяд ще преобладава материалното, а вечерта завършва със забавления, игри и купони. Пазете се от клюки, интриги и не форсирайте излишно нещата.

Мото: Обичай онези, които не те обичат, тогава те могат да се променят!

Сряда, 05.09. - Днес е важно да внимавате с детайлите и обещаното. Денят изисква проява на качество и добре свършена работа. Дневната нумерологична карта е с път на живота 7, активира занимания с дреболии, срещи, работа за други хора, уреждане на сметки, плащания на задължения и парични въпроси.

Сутринта ще е социална и активна, а вечерта приключва в уединение и мечти за далечни пътешествия и цели. Ще има много добри възможности за популяризиране, реклама, образование, пътувания в чужбина. Датата е благоприятна за кандидатстване, явяване на изпит, купуване на кола, техника, онлайн дейност и изложби.

Мото: Добротата е най-красивата музика за душата!

Четвъртък, 06.09.- През този ден наблегнете на обещаното и действайте с творчески подход за да сте успешни. Дневната нумерологична карта е с път на живота 8, задачите, детайлите и паричните въпроси ще бъдат на лице. Аспекта активира срещи и уреждане на сметки и задължения.

Въпреки, че дневната карта е с пасивен характер, денят ще е натоварен и ще трябва да се занимаете с детайла. Сутринта започва красиво с желание за удоволствия, творчество и чувства. Вечерта завършва със семейни разговори за пари и плащания.

Петък, 07.09. - Денят е предназначен за приключване и благоприятен край. Ще имате възможност да довършите стари дела, изостаналата си работа, както и тази която захванете днес. Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, благоприятства планина, изкачване на върхове, дейности свързани с чужбина, коли, срещи, образование. За да сте успешни в начинанията е нужно да проявите концентрация и сила.

Това, което се случва сутринта има за цел да ви научи на нещо, да си вземете поука и при грешка да ви е като ,,обеца‘‘ на ухото. На обяд се концентрирайте и внимавайте в работата. Вечерта изпълнете всичко до край. Денят е подходящ за зачеване на деца.

Мото: Благодарното сърце привлича повече радост!

 

Събота, 08.09. - През този ден предстоят новости и запознанства. Дневната нумерологична карта е с път на живота 1, всичко ще се случва малко оттук- малко оттам. Денят е предназначен за взаимност. Работата трябва да се върши от двама, почасово чрез срещи. Сутринта започва с много ангажименти, с даване или получаване на гаранции, проверка на всички детайли. Следобед е време за уговорки, а вечерта ще имате възможност да преживеете щастливи мигове.

Мото: Късметът идва, когато му се предостави възможност!

 

Неделя, 08.09. - Завършваме седмицата с ден предназначен за срещи, договаряне, разговори, бартери, поработване. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2, хубавите неща ще стават от втория път, избора на втори вариант ще е по-доброто решение. Случването ще изисква втора среща, според думите на втори човек.

 

До обяд ще се наложи да правите всичко до последно. В следобедните часове са възможни откази и казване на ,,не‘‘. Денят има информационно предназначение. Изградете философско мислене и не се подавайте на манипулация. 

Мото: Всяко препятствие е нова възможност!

За консултация и записване на час при Милена Иванова ЕАF @Ealife.bg

T.+359 897 38 75 75 имейл - milena.ivanovatm@gmail.com

www.ealife.bg


От категорията

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт
(Галерия)

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт-1591012660.jpg

Този път моделът няма да е известна манекенка, а спортистка, медалистката от ...

1 юни 2020 | 14:56

Деси Тенекеджиева положи началото на Гора на таланта
(Видео)

Деси Тенекеджиева положи началото на Гора на таланта-1590867625.jpg

Залесиха Елхите на Таланта в Южния Парк - част от Благотворителната Коледна ...

30 май 2020 | 22:38

Мисис дама на годината Ваня Ламбева каза "да" на любимия мъж
(Видео)

Мисис дама на годината Ваня Ламбева каза "да" на любимия мъж-1591038797.jpg

Всеки от гостите получи за спомен уникална перла в изискана опаковка с ...

1 юни 2020 | 22:10

Брад Пит шокира феновете си с клошарска визия (СНИМКА)
(Видео)

Снимка: Туитър-1590563407.jpg

Някои от почитателите му коментираха, че Пит е вече твърде възрастен за такава ...

27 май 2020 | 10:09

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.