Георги Марков, Снимка: БГНЕС

Георги Марков с прогноза пред Епицентър.бг:

Ще падат правителствата, които поощриха нашествениците в Европа

54643 | 23 окт. 2015 | 17:17

През ноември ще се повторят събитията от 1989-а, чертае бившият конституционен съдия и ексдепутат от СДС


Този ноември ще бъде толкова драматичен, колкото беше през 1989-а, когато Източна Европа се вдигна срещу комунизма и падна Берлинската стена. Сега, 26 години по-късно, Европа ще въстане срещу ислямизма. Никога в европейските страни не е имало такова разминаване между поведението на държавниците и вижданията на обикновените хора. Ще падат правителствата, които поощриха нашествениците, а крайнодесните партии ще печелят популярност, което вече се случи в Горна Австрия и Швейцария.

ЕС не може да съществува повече в този си вид – две държави да командват всички останали, а тях да ги командва трета извън Европа. Вишеградската четворка, особено след изборите в Полша на 25 октомври, ще укрепва все повече и повече. Унгарци, чехи, словаци и поляци не се поколебаха да се борят срещу съветския ботуш, какво остава да примирят с безпомощността на брюкселските бюрократи, които не могат да взимат адекватни политически решения.

Днес (б. р. - 23 октомври) председателят на най-голямата неправителствена гражданска организация в Унгария Чизмадия е поставил ултиматум на ръководителя на Европейската комисия Жан Клод Юнкер, че ако до понеделник (б. р. - 26 октомври) европейските бюрократи не намерят радикално решение на мигрантската криза, ще се организира безпрецедентен международен автомобилен поход по цяла Европа към Брюксел.

Тази акция ще бъде последвана от мощни антимигрантски демонстрации срещу ислямизирането на Европа във всички държави, които са засегнати.
Европа се оказа слаба и беззащитна. Тя беше силна със спазването на правилата, законността и реда. Всичко това стана на пух и прах. Дотам се докара Европейския съюз Турция да ни защитава!

Къде беше НАТО, което се забърка в какви ли не конфликти и умиротворителни акции, къде бяха така наречените лидера на ЕС, когато трябваше да отидат на границите и да видят, че Европа е нападната от хора, за които не се знае какво носят в раниците, които са без документи за самоличност и нарушават суверенитета на независими държави, преминавайки границите им на неустановеното за това място и ред. На тези хора им липсват не първите седем, а първите 17 г. на европейската култура и бит. Те не знаят какво е тоалетна и кошче за боклук.

На 23 октомври преди 59 години започна унгарското въстание срещу съветските танкове в страната. Близо шест десетилетия по-късно този свободолюбив народ – унгарският, отново бие камбаната, а премиерът Виктор Орбан застана срещу ислямизацията на Стария континент. Шапка свалям на унгарския премиер за изказванията след конгреса на Европейската народна партия (ЕНП) в Мадрид. Там той заяви, че западноевропейските държавници продължават да не си дават сметка, че Европа е нападната, подложена на агресия и инвазия от близо един милион преселници от друг континент. Унгария обаче защити своята национална идентичност и суверенитет. Днес и пиле не може да прехвръкне през унгарската граница. Има изградена стена, която се наблюдава от армията, войници от Чехия, Словакия и Полша и съдилищата, които са готови да накажат всеки нарушител на границата.

В същото време ЕС не може да намери адекватно решение. Брюкселските чиновници трябва да си подадат оставката за това, че са проспали цялото лято, като заедно с това са подложили на унижение европейските народи.


От категорията

Проф. Герджиков: Разединението на нацията трябва да спре, защото е най-пагубното нещо! (ВИДЕО)
(Видео)

Снимки: Епицентър.БГ-1634376408.jpg

Президентът винаги може да бъде с народа си във важни моменти, може винаги да ...

16 окт. 2021 | 14:07

Сова Харис: ГЕРБ запазва първо място с 24,2%, БСП е втора с 19,01%, ПП има 14,6%, ИТН с ерозия 14,4%
(Видео)

-1634030665.jpg

Кaндидaтирaнeтo нa дoкaзaни eкcпeрти в cвoитe oблacти кaтo Aнacтac Гeрджикoв и ...

15 окт. 2021 | 09:13

Чомски: На живот и смърт – интелектуалците не могат да продължават да обслужват статуквото
(Видео)

-1590385059.jpg

Сега организираното човешко общество е „заплашено от унищожаване“ под ударите ...

17 окт. 2021 | 14:46

Вълчев до КС: Кирил Петков е бил и канадски гражданин до 20 август, правната преценка не е сложна
(Видео)

Вълчев до КС: Кирил Петков е бил и канадски гражданин до 20 август, правната преценка не е сложна-1634471043.jpg

Публикуваният от самия него документ, изхождащ от официалните власти в Канада ...

17 окт. 2021 | 14:41