Щрудел с локум и орехи

Щрудел с локум и орехи

3718 | 14 март 2017 | 15:24


Необходими продукти

  • 500 г кори
  • 150-200 г локум
  • 1 кг ябълки
  • 1 и 1/2 ч.ч. захар
  • 1 ч.ч. орехи
  • 200 мл газирана вода
  • 5 с.л. олио
  • канела
  • стафиди
  • пудра захар

Начин на приготвяне

Приготвя се смес от настъргани ябълки, стафиди, локум, захар, канела, орехи и олио. Редят се по три кори и плънка.

Сладкишът се реже като торта и се полива с газирана вода. Пече се на 200С до порозовяване.

Щом изстине се поръсва с пудра захар.


От категорията

Син еликсир - хит на 2017-а

Вино в любимия цвят на Ван Гог направи революция в света на избите

Андрес Гомес демонстрира красотата на синьото вино
Снимки Леопард Трейдинг -1493400465.jpg

За да покаже сапфирения еликсир, в България пристигна собственикът на ...

28 апр. 2017 | 20:26

Филе от бяла риба гратинато

филе от бяла риба-1493296290.jpg

27 апр. 2017 | 15:28

Пролетен ориз

Пролетен ориз-1493125111.jpg

25 апр. 2017 | 15:57

Канелони със спанак и рикота

Канелони със спанак и рикота-1493034736.jpg

24 апр. 2017 | 14:51

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.