Сидеров: Ако Симеонов и Каракачанов искат да са фелдфебели, ще ги пратим в Афганистан

Дружески огън

Сидеров: Ако Симеонов и Каракачанов искат да са фелдфебели, ще ги пратим в Афганистан!

3068 | 11 юли 2018 | 21:58

Аз съм направил Валери Симеонов политик и няма да позволя някой да ми обяснява как трябва да искам неговото съгласие. Няма такова нещо, сопна се лидерът на "Атака"


Политиката не е казарма и моите коалиционни партньори трябва да разберат, че не са фелдфебели. Да, единият е министър на отбраната, другият вицепремиер по ресори, по които сега ще му задавам въпроси, но те не са фелдфебели и тук не е плац. Така че по-добре да се вслушват в това, което казвам, ако искат да бъдат политици. Ако искат да бъдат фелдфебели има такава възможност, в Афганистан ще ги изпратим.

 

Така лидерът на „Атака” Волен Сидеров реагира от страницата си във фейсбук на коалиционните си партньори от „Патриотичния фронт”.

 

Повод за разногласията между тях стана проектозаконът за горивата. Вчера Сидеров обяви пред журналисти, че тримата лидери на фронта са постигнали компромиси и споразумение по него, но по-късно Валери Симеонов обяви, че това не е вярно и той продължава да подкрепя малките дистрибутори на горива, защото проектът е лобистки.


В крайна сметка това, което казах вчера е вярно, че вчера имаше тон, атмосфера, разбирателство и аз предадох тази атмосфера. Абсолютно нищо нито съм преиначил нито съм добавил и моето желание беше по този законопроект да постигнем наистина съгласие. Още повече, че четирима депутати от НФСБ – Валентин Касабов, Кристиян Митев, Георги Колев и Борис Ячев са се подписали под този закон, посочи Сидеров. Той акцентира, че е човек, който си държи на името и честта.

Аз съм направил Валери Симеонов политик и няма да позволя някой да ми обяснява как трябва да искам неговото съгласие. Няма такова нещо, сопна се лидерът на "Атака". 


От категорията

Борисов към турския МВР-шеф Сюлейман Сойлу: Турция е стратегически партньор и приятел

-1547811855.jpg

Турският министър на вътрешните работи даде висока оценка на нивото на ...

18 ян. 2019 | 13:41

Георги Марков: В евролистите ни да не влизат депутати, гласували отново за Истанбулската конвенция!

-1544434844.jpg

Европарламентът носи огромна отговорност за преселението на народите, което се ...

18 ян. 2019 | 14:34

Петър Стоянов: Липсва ни лидерът, който да води обществото

Петър Стоянов: Липсва ни лидерът, който да води обществото-1547844658.jpg

Смразяващо е като си помислим, че Европа не е родила нито една религия, Европа ...

18 ян. 2019 | 22:49

Нови правила за българските сезонни работници на Острова след Брекзит (ВИДЕО)

Кадър: бТВ-1547839708.jpg

Британското правителство вече публикува така наречената Бяла книга, за бъдещото ...

18 ян. 2019 | 21:27

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.