Сидеров: Ако Симеонов и Каракачанов искат да са фелдфебели, ще ги пратим в Афганистан

Дружески огън

Сидеров: Ако Симеонов и Каракачанов искат да са фелдфебели, ще ги пратим в Афганистан!

2566 | 11 юли 2018 | 21:58

Аз съм направил Валери Симеонов политик и няма да позволя някой да ми обяснява как трябва да искам неговото съгласие. Няма такова нещо, сопна се лидерът на "Атака"


Политиката не е казарма и моите коалиционни партньори трябва да разберат, че не са фелдфебели. Да, единият е министър на отбраната, другият вицепремиер по ресори, по които сега ще му задавам въпроси, но те не са фелдфебели и тук не е плац. Така че по-добре да се вслушват в това, което казвам, ако искат да бъдат политици. Ако искат да бъдат фелдфебели има такава възможност, в Афганистан ще ги изпратим.

 

Така лидерът на „Атака” Волен Сидеров реагира от страницата си във фейсбук на коалиционните си партньори от „Патриотичния фронт”.

 

Повод за разногласията между тях стана проектозаконът за горивата. Вчера Сидеров обяви пред журналисти, че тримата лидери на фронта са постигнали компромиси и споразумение по него, но по-късно Валери Симеонов обяви, че това не е вярно и той продължава да подкрепя малките дистрибутори на горива, защото проектът е лобистки.


В крайна сметка това, което казах вчера е вярно, че вчера имаше тон, атмосфера, разбирателство и аз предадох тази атмосфера. Абсолютно нищо нито съм преиначил нито съм добавил и моето желание беше по този законопроект да постигнем наистина съгласие. Още повече, че четирима депутати от НФСБ – Валентин Касабов, Кристиян Митев, Георги Колев и Борис Ячев са се подписали под този закон, посочи Сидеров. Той акцентира, че е човек, който си държи на името и честта.

Аз съм направил Валери Симеонов политик и няма да позволя някой да ми обяснява как трябва да искам неговото съгласие. Няма такова нещо, сопна се лидерът на "Атака". 


От категорията

Зам.-министър: Шефът на БАБХ Дамян Илиев е взел еднолично решение за избиването на животни

Решението не е било съгласувано със земеделското министерство, подчерта Цветан Димитров-1531808181.png

Има голям психологически стрес у хората. Колегите от ветеринарния сектор, ...

17 юли 2018 | 09:14

Министър Порожанов: Премиерът като щракне с пръст и си подавам оставката

Министър Порожанов: Премиерът като щракне с пръст и си подавам оставката-1531807724.png

На въпрос как е влязла болестта в България, Порожанов отговори, че му е трудно ...

17 юли 2018 | 09:08

Започна извънредният председателски съвет в НС заради чумата по животните

-1531554390.jpg

Очаква се да се реши създаване на временна анкетна комисия, която да установи ...

17 юли 2018 | 09:54

И шофьорът ще е виновен, ако му измият стъклата на кръстовище, санкции за разместени пейки в парка

-1463826530.jpg

Край на „Не знам кой е заградил тротоара с кашпи“, глобяват собственика на ...

17 юли 2018 | 09:44

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.