Сн. Инстаграм

Той твърди, че тя е знаела за слуховете около Харви Уайнстийн, но не е направила нищо

Сийл нападна Опра за секс скандалите: Ти си част от проблема!

1399 | 12 ян. 2018 | 16:55

И докато повечето видяха в речта на тв водещата потвърждение на слуха, че тя ще се кандидатира за президент през 2020 г., Сийл публикува колаж от две нейни снимки в компанията на сексуалния хищник

Сн. Инстаграм-1515769069.jpgСн. Инстаграм-1515768979.jpg

Певецът Сийл нападна тв водещата Опра след вдъхновяващата й реч по време на наградите „Златен глобус“. Той твърди, че тя е знаела за слуховете около Харви Уайнстийн, но не е направила нищо.

 

Припомняме ви, че по време на тазгодишната церемония Опра получи наградата "Сесил Б. Демил" за изключителния си принос в медиите и киното.

 

По време на речта си тя изрази възхищението си към актрисите, които се превърнаха в лица на борбата за равни права. Тя разкри, че за нея борбата срещу сексуалното насилие надхвърля развлекателната индустрия и засяга всяка „култура, географско разположение, раса, религия, политика или работно място“. Тя завърши с обобщението, че идват нови дни, които ще сложат край на подобен тип несправедливост.

 

И докато повечето хора видяха в речта и потвърждение на слуховете, че Опра ще се кандидатира за президент на САЩ през 2020 г., певецът Сийл сподели своята доста различна гледна точка. Той публикува колаж от две снимки на тв водещата в компанията на сексуалния хищник Харви Уайнстийн с надпис: „Когато си част от проблема в продължение на десетилетия, но изведнъж решиш, че си решението“.

 

Все още не е ясно дали 54-годишният певец има доказателства, че Опра наистина е знаела за ужасяващото поведение на Уайнстийн, но няма как да не се замислиш каква част от известните личности, които днес застават срещу него и в подкрепа на неговите жертви, всъщност в продължение на дълги години са знаели за сексуалните му издевателства.

Източник: woman.bg


От категорията

Обезщетения при провалени пакетни почивки, до Светите земи с Албена Борисова
(Видео)

Ако ви зарежат с куфарите на гола алпийска поляна, туроператорите са длъжни за ви обезщетят-1532183090.jpg

От директора на Европейския потребителски център Игнат Арсенов ще научите как ...

21 юли 2018 | 20:50

1000 музиканти изпълниха Shine Astana за 20-годишнината на казахстанската столица
(Видео)

Кулата Байтерек-1531842294.jpg

В новия град операта е с площ 3000 кв.м., сградите са проектирани от световни ...

18 юли 2018 | 13:54

Холивудски актьор се влюби в русенка! Вдигат най-тежката сватба в историята на България с 20000 души
(Видео)

Холивудски актьор се влюби в русенка! Вдигат най-тежката сватба в историята на България с 20000 души-1532352322.jpg

Очаква се англичанинът да пристигне с калпака и с цървулите на Ян Андерсон – ...

23 юли 2018 | 16:24

Антония Петрова празнува 1 месец от сватбата си в Истанбул (снимки)
(Видео)

Снимка: Официален профил в Instagram-1532351768.jpg

"17 юли - 1 месец женени и 4 месеца от първата ни среща! Само ако знаеш ...

23 юли 2018 | 16:14

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Васил Здравков


12 ян. 2018 | 17:24Макар че се отнасям с голямо предубеждение към представителите на богоизбрания народ по върховете на властта, в частност тоя Вайнщайн, никой не е вкарвал старлетките насила в леглото му. Сами са се редели на опашка пред хотелските му стаи. А сега вият като койоти. Сервират ни долнопробна порнография в типичен хливудски стил. Браво на Сийл че дръзва да се изправи срещу течението. .


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.