Преди дни модел обвини футболиста в сексуално посегателство

Скандални кадри! Неймар и бразилска красавица се сбиват в хотелска стая (Видео)

3570 | 6 юни 2019 | 17:43

Нападателят, който настоява, че е невинен, публикува видеоклип, в който се посочва, че той е жертва на заговор. В същото видео той показва и интимни съобщения от „WhatsApp“. Де Суза му изпращала снимки, на които лежи на легло, гола до кръста


Бразилски телевизионен канал излъчи видеоклип, на който се вижда как звездата на „Пари Сен Жермен” Неймар се сбива с модел в стая в парижки хотел. Кадрите показват как нападателят и Нажила Триндаде лягат на леглото и секунди след това се стига до спор и сбиване.

 

При пускането на видеото в ефир бащата на Неймар се включи на живо по телефона и категорично заяви, че синът му е невинен. Подчерта, че клипът показвал как футболистът е предизвикан от модела. „Още тогава той разбира, че всичко, което се случва е инсценировка“, коментира още бащата на Неймар. Той бе категоричен, че излъченото е монтаж и полицията търсела пълния запис от онази вечер.

 

Преди дни друг модел - Н. Т. Мендес Де Суза, обвини Неймар в сексуално посегателство. В част от интервю с младата жена, излъчено в Бразилия в сряда, тя признава, че първоначално харесвала футболиста и искала да прави секс с него. Той дори й купил самолетен билет от Бразилия и се срещнал с нея в хотел в Париж.

 

Неймар, който настоява, че е невинен, публикува видеоклип, в който се посочва, че той е жертва на заговор. В същото видео той показва и интимни съобщения от „WhatsApp“. Де Суза му изпращала снимки, на които лежи на легло, гола до кръста.

 

Източник: Нова.твСкандални кадри! Неймар и бразилска красавица се сбиват в хотелска стая

Нападателят, който настоява, че е невинен, публикува видеоклип, в който се посочва, че той е жертва на заговор. В същото видео той показва и интимни съобщения от „WhatsApp“. Де Суза му изпращала снимки, на които лежи на легло, гола до кръста

От категорията

Шефът на МОК: Щеше да е по-лесно да отменим игрите в Токио

Сн. Туйтър-1594625438.jpg

XXXII летни игри трябваше да се проведат от 24 юли до 9 август 2020 г., но ...

13 юли 2020 | 10:29

Григор Димитров се изчисти от коронавируса, дал отрицателен тест

-1558878415.jpg

Това би трябвало да означава, че Димитров и Чорич, които първи дадоха ...

9 юли 2020 | 13:36

Цял отбор от „Миньор” (Перник) – с коронавирус

-1593058596.jpg

Преди няколко дни един от играчите на тима беше диагностициран с COVID-19. ...

9 юли 2020 | 17:44

Тестваха всички футболисти и треньори в „Левски” за коронавирус

-1583776899.jpg

Освен спортно-техническия щаб, изследвани са и мажоритарният акционер на ...

7 юли 2020 | 13:28