Скучните факти стават забавни с новото „Фактуално“

Стенд ъп комиците от „Немак‘во“

Скучните факти стават забавни с новото „Фактуално“

3855 | 14 септ. 2016 | 21:20

"Ние сме първият сценичен екип в България, който може да представи стендъп комедия и илюзия в едно шоу“, споделят момчетата и добавят, че фокусите на Венсан внасят наистина щипка лукс в комедийните им вечери


Този септември злободневните новини стават повече от забавни, а виновници за „трансформацията“ са момчетата от комедийната група „Немак‘во“. Новият им авторски проект  - „Фактуално“ е зареден с такъв комедиен заряд, че само за секунди преобръща представите на публиката по няколко до болка актуални теми, като представянето ни на олимпиадата в Рио, например.

 

Калин, Жорони и Венсан – триото, което публиката вече познава като едни от най-добрите автори на стенд ъп комеди у нас, е забъркало поредната доза свеж, забавен и „поучителен“ хумор, към който никой не може да остане равнодушен.

 

„Всъщност ние сме първият сценичен екип в България, който може да представи стендъп комедия и илюзия в едно шоу“, споделят момчетата и добавят, че фокусите на Венсан внасят наистина щипка лукс в комедийните им вечери.

 

Момчетата признават, че работата им на сцената е това, което ги зарежда най-много в ежедневието и с нетърпение чакат датата на новата им премиера – 24 септември. „Пада се събота вечер, ние излизаме на сцената на „Студио 5“ в 21.30 ч. и сме подготвили наистина изключително шоу“, споделя триото, докато репетира последни детайли около новото „Фактуално“.

 

Жорони, Калин и Венсан са екип от няколко години – много държат един на друг, но не крият, че понякога спорят.„Винаги решаваме казусите с гласуване. Ако двама са „За“, значи ребусът е решен, не зависимо какво мисли третият.“, споделят „Немак‘во“.

 

Законите на мнозинството обаче не важат за писането на сценария. Там всяко мнение се зачита.Всичко, което те правят е в името на това зрителите да изживеят една смехотерапия от нов вид. Вярната публика на триото знае това и с нетърпение чака новите спектакли на групата, които ще бъдат показани през октомври и ноември.


От категорията

Джил Байдън и Камала Харис заявиха промяна в САЩ, залагайки на млади US дизайнери (Снимки)

Сн. Инстаграм
-1611225056.jpg

Макар и консерватовна, новата стопанка на Белия дом е и много разноцветна в ...

21 ян. 2021 | 12:34

Почина бившата съпруга на Ален Делон - актрисата Натали Делон

Ален и Натали Делон Кадър: YouTube-1611237715.jpg

Натали и Ален бяха женени от 1964 до 1968 г., а синът им Антони също стана ...

21 ян. 2021 | 16:00

Краят на една любов - силно начало за DIMI през новата година
(Видео)

Краят на една любов - силно начало за DIMI през новата година-1611677446.jpg

Младата изпълнителкане изневерява на горещия си стил и във втората си песен ...

26 ян. 2021 | 18:09

Български фолклор, паневритмия, астрология и въртящи се дервиши
(Видео)

Серкан Бозкурт-1611670434.jpg

По традиция, всяка събота сутрин, а от февруари и неделя сутрин, можете да ...

26 ян. 2021 | 16:10