Скучните факти стават забавни с новото „Фактуално“

Стенд ъп комиците от „Немак‘во“

Скучните факти стават забавни с новото „Фактуално“

3652 | 14 септ. 2016 | 21:20

"Ние сме първият сценичен екип в България, който може да представи стендъп комедия и илюзия в едно шоу“, споделят момчетата и добавят, че фокусите на Венсан внасят наистина щипка лукс в комедийните им вечери


Този септември злободневните новини стават повече от забавни, а виновници за „трансформацията“ са момчетата от комедийната група „Немак‘во“. Новият им авторски проект  - „Фактуално“ е зареден с такъв комедиен заряд, че само за секунди преобръща представите на публиката по няколко до болка актуални теми, като представянето ни на олимпиадата в Рио, например.

 

Калин, Жорони и Венсан – триото, което публиката вече познава като едни от най-добрите автори на стенд ъп комеди у нас, е забъркало поредната доза свеж, забавен и „поучителен“ хумор, към който никой не може да остане равнодушен.

 

„Всъщност ние сме първият сценичен екип в България, който може да представи стендъп комедия и илюзия в едно шоу“, споделят момчетата и добавят, че фокусите на Венсан внасят наистина щипка лукс в комедийните им вечери.

 

Момчетата признават, че работата им на сцената е това, което ги зарежда най-много в ежедневието и с нетърпение чакат датата на новата им премиера – 24 септември. „Пада се събота вечер, ние излизаме на сцената на „Студио 5“ в 21.30 ч. и сме подготвили наистина изключително шоу“, споделя триото, докато репетира последни детайли около новото „Фактуално“.

 

Жорони, Калин и Венсан са екип от няколко години – много държат един на друг, но не крият, че понякога спорят.„Винаги решаваме казусите с гласуване. Ако двама са „За“, значи ребусът е решен, не зависимо какво мисли третият.“, споделят „Немак‘во“.

 

Законите на мнозинството обаче не важат за писането на сценария. Там всяко мнение се зачита.Всичко, което те правят е в името на това зрителите да изживеят една смехотерапия от нов вид. Вярната публика на триото знае това и с нетърпение чака новите спектакли на групата, които ще бъдат показани през октомври и ноември.


От категорията

Тази нощ небето се отваря, намислете своите желания

-1515137633.jpg

Според българския народен календар на 6 август настъпва трайно преобразяване в ...

6 авг. 2020 | 12:21

Филм с Меган Фокс се снима в България

Сн. Инстаграм-1596701283.jpg

Някои от мерките включват задължително тестване за коронавирус на актьорите и ...

6 авг. 2020 | 11:06

Пласидо Доминго иска да измие петното от името си: Никого не съм насилвал през живота си

-1584898006.jpg

Тези неверни твърдения дестабилизираха семейството ми и мен самия. Те ми ...

6 авг. 2020 | 14:18

На 14 и 15 август

Мода и летни страсти на Марина Диневи
(Видео)

Summer Fashion Weekend 2020-1596345516.jpg

Организаторите от Code Fashion TV и Dinevi Group представят програмата за ...

2 авг. 2020 | 08:17