Сладкиш с праскови

Сладкиш с праскови

2662 | 16 авг. 2017 | 17:39


Необходими продукти

  • 300 г брашно
  • 3 с.л. прясно мляко
  • 150 г масло на стайна температура
  • 150 г захар
  • 4 бр. яйца
  • 4 бр. праскови или нектарини
  • 1 бр. лимон
  • 1 пакетче суха мая
  • 2 щипки сол

Начин на приготвяне

Маслото и захарта се разбиват на пяна, добавя се настърганата кора от лимона, яйцата, брашното, солта, маята и млякото на струйка. Сместа се поставя в намазнена и набрашнена тавичка, след което се нареждат резенчетата от прасковите. Поръсва се със захар и се пече на 180 С за 50 минути.



Сладкиш с праскови

От категорията

Проф. Байкова съветва какво да хапваме по време на Коледните пости

-1471001764.jpg

За да се използват постите за редуциране на определени килограми, трябва човек ...

16 ноем. 2017 | 11:24

Какво да хапваме по време на Коледните пости - вкусни рецепти

-1479187802.jpg

15 ноем. 2017 | 16:25

Утре започват коледните пости: Как да се храним здравословно?

Сн. БГНЕС-1510656957.jpg

14 ноем. 2017 | 12:48

Мусака от карфиол

Мусака от карфиол-1510576219.jpg

13 ноем. 2017 | 14:27

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.