нумерология

Седмична нумерологична прогноза на Милена Иванова-еа -1-7 октомври 2018

Сряда е критична, четвъртък - кризисен

3762 | 30 септ. 2018 | 23:06

През месец октомври има девет критични дни. Внимавайте с хората, с които се събирате, зашото има голяма възможност да се разочаровате


С началото на новата седмица започва и месец октомври. В него предстои да преживеем 9 критични дни. Основната насоченост на месеца е свързана с преживявания в семейство, грижа за близките, поемане на отговорност, уреждане на документи, парични въпроси и проява на уважение.

 

Внимавайте с хората, с които се събирате, зашото има голяма възможност да се разочаровате, ако те не са ваши съмишленици и проявяват достатъчно увъжение към вас. Поуката от месеца е оценка и преосмисляне на преживяното през годината, което да дъде възможност за нови проекции и ниво на самосъзнание. Най-силните дни са 15-ти  и 25-ти октомври. Използвайте ги за нещо важно и стойностно.

 

Понеделник, 01.10.2018 г. = 4 ДПЖ (дневен път на живота)

 

Дневно предназначение: Днес използвайте денея за да преподредите дома или офиса. Дневната нумерологична карта изисква да вършите само необходимото. Не се нагърбвайте с прекалено много задачи, защото няма да имате възможност да ги изпълните. Правете само това, което можете и се налага. Възможно е да имате честа смяна в настроението, да изпитате тъга или несигурност. Денят не е подходящ за пътувания и социални контакти. Активира се желание за споделяне и обяснения.

Основна цифрова характеристика – 1, 1, 2, 4 :

Със започването на деня, енергията ще бъде повишена, ще се чувствате свежи и в кондиция, но ако прекалите с активността през втората половина на деня ще усетите умора. Акцентът пада върху взаимоотношенията, партньорството и правене на уговорки.

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. Време за прилив на нова вълна, желание за новости, запознанства и обновление.

6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва активно и с позитивизъм.

12.00 – 18.00 ч. – Обърнете внимание на комуникацията и взаимоотношенията с колегите.

18.00 – 24.00 ч.- Погрижете се за себе си и почивайте. Възможно е да се появят здравословни оплаквания, дисбаланс и неувереност. Изчакайте търпеливо, момента ще отмине.

Съдбовно правило : Аз обичам себе си!

Мото : Когато обичам себе си и тялото ми се отблагодарява!

Позитивно утвърждение : Усмивката и съпричасността са моето лекарство!

 

Вторник, 02.10.2018 г. = 5  ДПЖ

 

Дневно предназначение: Ден, за социални изяви, срещи с хора и пътувания в страната. По-голяма част от активните преживявания ще са в дома, с роднини или разговори на маса. Всеки, който няма спешен ангажимент и задачи за вършене ще има желание  да остане в леглото за да си почине.

Основна цифрова характеристика – 2, 1, 2, 5

Ако желаете да съхраните себе си, избягвайте критиката. Денят започва с обсъждане и обвинения и свършва добре, с възможност за намиране на баланс.

Часова характериатика : 00.00 – 06.00 ч. – Преживяване на неодобрение, критика и обвинения.

6.00 – 12.00 ч. – Активна и успешна сутрин, нови преживявания свързани с втори човек, който диктува ситуацията.

12.00 – 18.00 ч. – Момент за манипулация, срещи и търговски сделки.

18.00 – 24.00 ч. – Спазвайте правилата, баланса и справедливия тон. Момента е благоприятен за пътуване и обмен на информация.

Съдбовно правило: Спазвам правилата !

Мото:  Днес излъчвам любов и уважение към хората!

Положително утвърждение: Добрите намерения са в основата на успеха ми!

 

Сряда, 06.10.2018 г. = 6 ДПЖ

 

Дневно предназначение: Критичен ден, в който се активират интриги, възникват ядове, стрес и напрежение. Бъдете внимателни в любовните си взаимоотношения, не провокирайте скандали, защото е твърде възможно да развалите или приключите взаимоотношения с някого. Денят е силен и ярък. Проявяват се както бурни емоции, флиртове, смях и забавления, така и  не чак толкова благоприятни случвания. Всичко ще бъде на ръба. Не преминавайте границата и ако е необходимо се отеглете за момента. Не се препоръчват пътувания, има опасност от инфарктни състояния, катастрофи и високо кръвно налягане.

Основна цифрова характеристика – 3, 1, 2, 6:

Предстои пренареждане на чувствата и любовта, което ще доведе до вземане на важни решения. При повечето хора, това ще е свързано с решение за прекратяване на взаимоотношения. Денят е силен и специален, за това бъдете сигурни в поведението и решенията си. Ако заявите категорична позиция, връщане на зад няма да има.

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. – Денят започва спокойно, балансирано и хармонично.

6.00 – 12.00 ч.- Сутринта ще е активна, с възможност за неочаквани новости и запознанства.

12.00 – 18.00 ч. – Може да се възползвате от помощта на втори човек, съобразете се и обсъдете всичко, което искате да направите. Бъдете внимателни относно емоциите си в любовта и знайте, че сега не е точния момент за изглаждане на взаимоотношенията.

18.00 – 24.00 ч. – Вечер на страстта, забавленията и купона. Бъдете по-обрани в случай, че не желаете да станете обект на обсъждания, клюки и интриги.

Съдбовно правило: Печеля победите си по-честен и коректен начин1

Мото: Радостта е навсякаде около мен !

Позитивно утвърждение:  Обичам себе си и хората около мен!

 

Четвъртък, 04.10.2018 г. = 7 ДПЖ

 

Дневно предназначение:  Ден за проява на криза. На изпитание ще бъде подложено доверието, вярата в целта, качеството на мислите и действията. Активира се невъзможност за довършване, спорове относно идеите и вярванията, както и разколебаване. Бъдете внимателни! Има възможност да възникнат неприятни ситуации, на които краят няма да е ясен. Вярвайте, защото всичко случващо се има за цел да ви подложи на изпит и проверка.

Основна цифрова характеристика – 4, 1, 2, 7-  Ден, в който трябва да вярвате и разчитате на себе си. Ако решите да прехвърлите отговорността на някой друг, много скоре ще си получите урока, който да ви е като ,,обеца на ухото“. Не започвайте нищо ново и важно. Работете само върху текущи неща. Денят не е подходящ за подписване на документи, теглене на кредити и откриване на офис.

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. –Със започване на деня, вярата ви ще бъде подложена на изпитание.

6.00 – 12.00 ч. – В тази част на деня разчитайте само и единственно на себе си.

12.00 – 18.00 ч.- Бъдете внимателни във взаимоотношенията с другите, защото е възможно да възникне проблем.

18.00 – 00.00 ч. – Отдайте се на уединение със себе си. Това е момент, в който да останете сами със себе си и да работите върху самовъзпитанието си.

Съдбовно правило: Вярвам в създателят!

Мото: Моята вяра е моето лекарство !

Положително утвърждение:  Старая се да върша работата си, като отстранявам всички стари грешки!

 

Петък, 05.10.2018 г. = 8 ДПЖ

 

Дневно предназначение:   Ден зауспех в определена дейност.Ще имате възможности за добри постижения, успех на път, добри финансови капиталовложения, срещи и успех в семейството. Денят може да ви донесе добри парични постъпления, възможност за натрупване, печалби и трайност при покупки. Важните събития ще бъдат отбелязани на траен носител и могат да станат исторически.

Основна цифрова характеристика – 5, 1, 2, 8 – Време е да уредите семейството и бита си. Ако имате изгодно предложение, не се колебайте да направите парично вложение. Денят е социален, активен и ще предложи много възможности свързани с увеличаване на финансите!

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. – Време за разговори и комуникация. Появява се желание за работа свързана с нови проекти.

6.00 – 12.00 ч. – Насочете вниманието си към разговори, преговори и сделко, който бихте желали да ви донесат финансова удовлетвореност.

12.00 – 18.00 ч. – Очаквайте обаждане от втори човек във връзка със парични взаимоотношения.

18.00 – 00.00 ч. – Отдайте се на семейството и близките си.

Съдбовно правило: Благодарен съм за всичко, което имам в живота си!

Мото: Уважавам семейството и роднините си!

Положително утвърждение: Аз съм в едно с потока на изобилието!

 

Събота, 06.10.2018 г. = 9 ДПЖ

 

Дневно предназначение:  Ден за работа, довършване на задачи, продължителност и приключване на работа. По-голямата част от нещата ще стават от самосебе си или наготово. Важни днес ще бъдат децата, дома, състезанията и разходките в планината. Успехът ще съпътства всички състезатели, хора, които се явяват на изпит или конкурс. Денят дава благолсовия и за раждане или зачеване на деца.

Основна цифрова характеристика -6,1,2,9: Денят започва радостно с положителни емоции и добро настроение и завършва с доработване и съчетаване на полезното с приятното.

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. – Време за радост, романтика, споделяне на чувства с партньор.

6.00 – 12.00 ч. – Прекрасна и ведра сутрин, с възможности за новости.

12.00 – 18.00 ч. –Време за обмен на информация и постигане на успех чрез премерен флирт.

18.00 – 00.00 ч. – Вечерта довършете започнатото и се наслаждавайте на свършената работа. Това ще бъде достатъчно за да се заредите с положителна енергия и посрещнете новия ден с усмивка.

Съдбовно правило:  Довършвам всичко до край!

Мото: Положителните шеги и закачки подобряват енергиният ми баланс!

Положително утвърждение: Концентрацията е моето средство за успех днес!

 

Неделя, 07.10.2018 г. = 1 ДПЖ

 

Дневно предназначение: Щастлив ден, който ще ви донесе нови запознанства и благополучие. Дневният нумерологичен аспект благоприятствапокупки за дома, офиса, кола, подписване на договори и важни документи, раждане на деца, разходки и изкачване в планината, онлайн реклама и успех.

Основна цифрова характеристика -7, 1, 2, 1: Активират се претенции, надежди и идеални очаквания. Препоръчва се партниране и следване на целта и идеята.

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. – Време за мечти и залагане на проекти с високо постижение.

6.00 – 12.00 ч. – Щастлива сутрин, в която трябва да продължите да проектирате целите си.

12.00 – 18.00 ч. – Бъдете отворени за чуждо мнение. Най-добрата стратегия е да си партнирате с друг човек. Макар и да бъдат проявени претенции към вас, не реагирайте спонтанно и овладейте емоциите си.

18.00 – 00.00 ч. Очаква ви щастлива и хармонична вечер. Очаквайте новост и изненада.

Съдбовно правило: Следвам потока на живота!

Мото:  Щастието е мое изконно право!

Позитивно утвърждение:  Днес поставям начало на най- хубавите неща в живота си!


От категорията

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт
(Галерия)

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт-1591012660.jpg

Този път моделът няма да е известна манекенка, а спортистка, медалистката от ...

1 юни 2020 | 14:56

Деси Тенекеджиева положи началото на Гора на таланта
(Видео)

Деси Тенекеджиева положи началото на Гора на таланта-1590867625.jpg

Залесиха Елхите на Таланта в Южния Парк - част от Благотворителната Коледна ...

30 май 2020 | 22:38

Мисис дама на годината Ваня Ламбева каза "да" на любимия мъж
(Видео)

Мисис дама на годината Ваня Ламбева каза "да" на любимия мъж-1591038797.jpg

Всеки от гостите получи за спомен уникална перла в изискана опаковка с ...

1 юни 2020 | 22:10

Брад Пит шокира феновете си с клошарска визия (СНИМКА)
(Видео)

Снимка: Туитър-1590563407.jpg

Някои от почитателите му коментираха, че Пит е вече твърде възрастен за такава ...

27 май 2020 | 10:09

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.