Седмична нумерологична прогноза за 11.06-17.06.2018г.

Стабилен и материален вторник, четвъртък е критичен

4394 | 10 юни 2018 | 21:40

Милена Иванова-Еа: Мото за седмицата е: Превръщам всичко в златна възможност!


Предстои да преживеем седмица, подобна на предходната, защото по този начин всеки един, ще има възможност да преосмисли и осъзнае това, което е пропуснал. 
 
Мото за седмицата: Превръщам всичко в златна възможност!
 
Понеделник 11.06.
Новата седмица започва с  аспект, който ще допринесе за съмнения и интриги свързани с чувства. През този ден предстои да преживеем астрална геометрия, в която добрите възможности ще са  малко.
Дневната номерологична карта е с път на живота 1 и ще активира желание да се скриете от проблеми при започване на нещо, при запознанство, щастие, интриги и чувства.
Сутринта започва с игра пред друг, преминава в разговори и изненади, когато в следобедните часове ще се наложи да вземете решение за да избегнете клюки. Вечерта завършва със срещи и щастливо начало.
 
Мото: Аз приемам и правя само най-доброто за мен!
 
Вторник 12.06
 
Вторият ден от  седмицата ще ви донесе стабилност в дома, семейството и работата. Денят е ориентиран към материалното, социалното и красивото. Ще се наложи да съобразите плановете си с друг човек за да сте добре.
 
Сутринта започва тихо и ще се чувствате във форма. В обедните часове предстои вземане на красиво решение, а вечерта се очакват интриги, неточности, разминаване с точния момент и правилните действия.
 
Мото: Помагайки на другите, помагам и на себе си!
 
Сряда 13.06
 
Денят е подходящ да подредите нещата си на място от офиса  или дома. Прекалената активност и взискателност могат да ви попречат. Сутринта започва мудно, с нежелание за работа и трудно събуждане.
 
Към обед бъдете внимателни и се старайте да не вземате рискови решения. В следобедните часове ще се наложи да давате обяснения и да се съобразите с нечие мнение, а вечерта ще ви даде усещане за хармония и спокойствие.
 
Бъдете наблюдателни през целия ден, следете информацията, която получавате, защото тя ще бъде свързана с уроци и опитност, която трябва да научите. Препоръчва се днес и утре да не започвате нищо ново и важно, освен ако не е крайно наложително и спешно. 

 

Мото: Щастието е избор. Аз избирам да съм Щастлив/а!

 

Четвъртък 14.06

 

Този ден е единственият критичен за тази седмица.  Дневната нумерологична карта е кармичен кръст при път на живота 4, който ще ни постави на психически изпитания, кризи, болест и интриги. Щадете силите си и се грижете за себе си.

 

Хронично болните да извършват превенция, защото са възможни здравословни кризи. Бъдете внимателни на път и не предприемайте дейности, свързани с риск. Препоръчително днес е да проявявате съчувствие и да помогнете на страдащ човек. Най-подходящо меню за деня е гладуването и облекчен хранителен режим.

 

Дневният код започва с предприемчивост, преминаваща в реализация, радост, показност и мотивация, а следобед ще трябва да се организирате, за да преодолеете трудност. Пазете се от интриги и не правете такива. Вечерта приключва с правене на планове за друг човек, умора и нужда от релакс.

 

Мото: Доброто е магия, с която човек превръща отрицателните сили в положителни!

 

Петък 15.06.

 

Очаква ни активен и динамичен ден с противоречив характер, предназначен за постигане на баланс в семейството, наложителни грижи за близки или болен човек, пътувания и социални срещи.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 5, което ще активира желание за налагане на морал и справедливост. Денят е подходящ за почивка на море, трапези и семейни събирания.

 

В сутрешните часове ще се активират любовни емоции, жизнерадост и смях, а към края на деня -  активността и социалните контакти. Предпазвайте се от ревност и запазете спокойствие дори и да разберете, че някой се опитва да ви подведе. 

 

Мото: Мога да постигна нещо невероятно днес!

 

Събота 16.06

 

Днешният ден започва с благословия за красиви и дългосрочни очаквания, отношения на любов, радост и цели. През целия ден ще бъдат активни онлайн дейности, успех в училище и на конкурси.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 6, активира желание за забавления, купони и развлечения, които всъщност са и препоръчителни, защото нищо друго освен това няма да бъде достатъчно продуктивно. Бъдете осъзнати, защото има възможност да се заблудите под влияние на чувства и емоции. 

 

Мото: Оценявам всички хора в живота си, които обичам!

 

Неделя 17.06 

 

Днес престои да преживеем дневна нумерологична карта при път на живота 7. Със започването на деня вниманието ще се фокусира върху парите, задачите, грижите и детайлите, с които трябва да се справите.

 

Денят ще е разнообразен и променлив. Започва активно, с желание за помощ, срещи и контакти и завършва с оптимизъм, усамотяване и учене.

 

Активизират се срещите на маса, глезотии, правене на планове, желание и създаване на удобства, релакс или почивка на море. Съсредоточете се върху хубавите и красиви неща и следете за знаци от съдбата, които ще са много верни напътствия за бъдещето. 

 

Мото: Чувствам се благодарен за нещата, които имам!

 
 
 
 
 
 
 
 
 


От категорията

Втора раздяла в кралското семейство само за седмица - племенник на Елизабет II се развежда

Сн. Инстаграм-1582018599.png

Дейвид Армстронг Джоунс обяви, че със съпругата му са решили да се разведат. ...

18 февр. 2020 | 11:35

Елтън Джон ще продължи турнето си

-1563788541.jpg

Миналата седмица Елтън Джон пя на церемонията за наградите "Оскар" в ...

17 февр. 2020 | 11:06

Ален Делон се радва на внуче, дъщеря му Анушка стана майка

Сн. Инстаграм-1582102025.png

Заедно от девет години с бащата на детето си, дъщерята на Ален Делон обяви ...

19 февр. 2020 | 10:43

Застреляха дубльорката на Никол Кидман и Сандра Бълок

Сн. Туйтър-1582027107.png

Шерил Сандърс беше застреляна заедно със съпруга си Ричард Рийд. Полицаите, ...

18 февр. 2020 | 13:37

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.