Стек Антоанет

Стек Антоанет

7737 | 9 февр. 2021 | 12:21


Необходими продукти:
свински котлети - 4 бр., обезкостени
пушено филе - 4 резена, свинско
праскови - 4 резена, от компот
кашкавал - 4 филийки с големината на пържолата
хляб - 4 филий, заводски
олио - за пържене
яйца - 2 бр.
черен пипер - 1 ч.л.
сол - на вкус

 

Начин на приготвяне:
Начукваме котлетите и ги овкусяваме със солта и черния пипер.
Оставяме ги да отлежат за 30 минути в хладилника.

Разбъркваме яйцата и в тях потапяме филиите хляб, които запържваме в сгорещена мазнина в тиган върху котлона.

Изпържените филии оставяме върху кухненска хартия, за да се отцедят от мазнината. Отделно в тефлонов тиган изпържваме в много малко мазнина котлетите. В тава, в която ще печем стека, слагаме изпържените филии хляб като основа.

Върху тях редим последователно пържолите, свинското пушено филе, резените праскови и отгоре поставяме кашкавала.

Печем стековете в предварително заагрята фурна на 220 градуса до запичане на кашкавала.


От категорията

Пикантни агнешки котлети с червен боб

Пикантни агнешки котлети с червен боб-1614613151.jpg

1 март 2021 | 17:38

Панакота с маскарпоне

Панакота с Маскарпоне-1614000884.jpg

22 февр. 2021 | 15:33

Попска яхния

Попска яхния-1613389947.jpg

15 февр. 2021 | 13:51

Рут Колева в „Черешката на тортата“ с мистериозен еликсир за Китайската нова година
(Галерия)

Рут Колева  черпи в „Черешката на тортата“ с мистериозен еликсир за  Китайската нова година-1613486952.jpg

Талантливата певица поднесе пикантна вечеря и вдигна Маутай наздравица, докато ...

16 февр. 2021 | 16:47