Суфле с риба по Милански

Суфле с риба по Милански

1682 | 14 юни 2017 | 16:15


Необходими продукти

  • 500 г филета от риба
  • 70 г сирене
  • 2 с.л. (20 г) доматено пюре
  • 40 г маргарин
  • 2 с.л. (20 г) брашно
  • 1 и 1/4 ч.ч. (250 мл) прясно мляко
  • 2 бр. яйца
  • черен пипер
  • сол
  • растително масло

Начин на приготвяне

Маслото и брашното се запържват с млякото. Добавят се сиренето и доматеният сос. Подправя се.

В отделен съд се разбиват жълтъците и постепенно се прибавят към соса.

Рибата се реже на големи кубчета, задушава се в растително масло и се залива със соса. Добавят се разбитите на сняг белтъци. С тази смес се пълнят намазаните с масло формички или форма за суфле и се запичат във фурна до златистожълто оцветяване.


От категорията

Ябълков пай с бутер тесто

Ябълков пай с бутер тесто-1508412935.jpg

19 окт. 2017 | 14:32

Тарт Татен

Тарт Татен-1508329182.jpg

18 окт. 2017 | 15:17

Посланиците на САЩ, Ирландия и Великобритания откриват WHISKEY FEST SOFIA

WHISKEY FEST SOFIA-1508438885.jpg

Гостите ще избират сред над 400 еликсира от цял свят. Пак ще има секции коняк и ...

19 окт. 2017 | 21:46

Спаначено брауни

Спаначено брауни  -1508247912.jpg

17 окт. 2017 | 16:42

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.