Суфле с риба по Милански

Суфле с риба по Милански

1256 | 14 юни 2017 | 16:15


Необходими продукти

  • 500 г филета от риба
  • 70 г сирене
  • 2 с.л. (20 г) доматено пюре
  • 40 г маргарин
  • 2 с.л. (20 г) брашно
  • 1 и 1/4 ч.ч. (250 мл) прясно мляко
  • 2 бр. яйца
  • черен пипер
  • сол
  • растително масло

Начин на приготвяне

Маслото и брашното се запържват с млякото. Добавят се сиренето и доматеният сос. Подправя се.

В отделен съд се разбиват жълтъците и постепенно се прибавят към соса.

Рибата се реже на големи кубчета, задушава се в растително масло и се залива със соса. Добавят се разбитите на сняг белтъци. С тази смес се пълнят намазаните с масло формички или форма за суфле и се запичат във фурна до златистожълто оцветяване.


От категорията

Турско ашуре

Турско ашуре-1498136671.jpg

22 юни 2017 | 16:03

Арменска супа

Арменска супа-1498039003.jpg

21 юни 2017 | 12:50

Пълнозърнеста паста с кокосово мляко и скариди

Пълнозърнеста паста с кокосово мляко и скариди-1497952874.jpg

20 юни 2017 | 13:00

Бутерки с череши

Бутерки с череши-1497525653.jpg

15 юни 2017 | 14:18

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.