Свинско месо с праз лук

Свинско месо с праз лук

4498 | 4 ян. 2018 | 14:11


Необходими продукти:

  • 600 г свинско месо
  • 1/2 ч.ч. олио
  • 2 глави лук
  • 1 бр. морков
  • 1/4 глава целина
  • 5 стръка праз
  • 1/2 ч.ч. бяло вино
  • 2 с.л. доматено пюре
  • сол
  • черен пипер

Начин на приготвяне:

Месото се нарязва и се изпържва. Изважда се и в останалата мазнина се задушава на слаб огън ситно нарязания лук и нарязаните морков и целина. Когато омекнат, се прибавя праз, месо, доматено пюре, 1 ч.ч. вода и вино. Поръсва се със сол и черен пипер.

Ястието се вари на слаб огън.


От категорията

Лек пролетен десерт с ягоди

Лек пролетен десерт с ягоди-1524573507.jpg

24 апр. 2018 | 15:37

Пролетна крем супа с киселец

Пролетна крем супа с киселец-1524045327.jpg

18 апр. 2018 | 12:54

Джуркана коприва със сирене

Джуркана коприва със сирене-1523368355.jpg

10 апр. 2018 | 16:49

Печива със салам, гофретни рула и козуначени торти - част от Великденската трапеза по света

Печива със салам, гофретни рула и козуначени торти - част от Великденската трапеза по света-1522845103.jpg

9 апр. 2018 | 20:44

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


2018