Свинско месо с праз лук

Свинско месо с праз лук

4787 | 4 ян. 2018 | 14:11


Необходими продукти:

  • 600 г свинско месо
  • 1/2 ч.ч. олио
  • 2 глави лук
  • 1 бр. морков
  • 1/4 глава целина
  • 5 стръка праз
  • 1/2 ч.ч. бяло вино
  • 2 с.л. доматено пюре
  • сол
  • черен пипер

Начин на приготвяне:

Месото се нарязва и се изпържва. Изважда се и в останалата мазнина се задушава на слаб огън ситно нарязания лук и нарязаните морков и целина. Когато омекнат, се прибавя праз, месо, доматено пюре, 1 ч.ч. вода и вино. Поръсва се със сол и черен пипер.

Ястието се вари на слаб огън.


От категорията

Конфитюр от сладки червени чушки

Конфитюр от сладки червени чушки-1532343633.jpg

23 юли 2018 | 13:59

Картофи по Панагюрски

Картофи по Панагюрски-1532005090.jpg

19 юли 2018 | 15:54

Менемен от летни зеленчуци

Менемен от летни зеленчуци -1531839106.jpg

17 юли 2018 | 17:50

Печени чушки с доматен сос

-1507216102.jpg

9 юли 2018 | 13:50

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.