Свинско месо с праз лук

Свинско месо с праз лук

3669 | 4 ян. 2018 | 14:11


Необходими продукти:

  • 600 г свинско месо
  • 1/2 ч.ч. олио
  • 2 глави лук
  • 1 бр. морков
  • 1/4 глава целина
  • 5 стръка праз
  • 1/2 ч.ч. бяло вино
  • 2 с.л. доматено пюре
  • сол
  • черен пипер

Начин на приготвяне:

Месото се нарязва и се изпържва. Изважда се и в останалата мазнина се задушава на слаб огън ситно нарязания лук и нарязаните морков и целина. Когато омекнат, се прибавя праз, месо, доматено пюре, 1 ч.ч. вода и вино. Поръсва се със сол и черен пипер.

Ястието се вари на слаб огън.


От категорията

Телешко „Уелингтън“

Телешко „Уелингтън“

-1516353379.jpg

19 ян. 2018 | 11:14

Какво да сложим на трапезата за Атанасовден - вкусни рецепти

Какво да сложим на трапезата на Атанасовден - традиционни рецепти-1516188863.jpg

17 ян. 2018 | 13:33

Какво да сготвим на Антоновден - традиционни рецепти

Какво да сготвим на Антоновден - традиционни рецепти -1516099072.jpg

16 ян. 2018 | 12:36

Шоколадово мартини

Шоколадово мартини-1515757258.jpg

12 ян. 2018 | 13:39

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


2018