Свинско месо с праз лук

Свинско месо с праз лук

5099 | 4 ян. 2018 | 14:11


Необходими продукти:

  • 600 г свинско месо
  • 1/2 ч.ч. олио
  • 2 глави лук
  • 1 бр. морков
  • 1/4 глава целина
  • 5 стръка праз
  • 1/2 ч.ч. бяло вино
  • 2 с.л. доматено пюре
  • сол
  • черен пипер

Начин на приготвяне:

Месото се нарязва и се изпържва. Изважда се и в останалата мазнина се задушава на слаб огън ситно нарязания лук и нарязаните морков и целина. Когато омекнат, се прибавя праз, месо, доматено пюре, 1 ч.ч. вода и вино. Поръсва се със сол и черен пипер.

Ястието се вари на слаб огън.


От категорията

Гювеч с есенни зеленчуци

Гювеч с есенни зеленчуци-1539942163.jpg

19 окт. 2018 | 12:42

Клиентите на Sofia Restaurant week оцениха високо обслужването в клуб „Пушкин”

Клуб „Пушкин”-1539773581.jpg

Клуб "Пушкин" се включи в есенното издание на Sofia Restaurant Week в ...

17 окт. 2018 | 16:20

Пълнена цигулка със свинско и гъби

Пълнена цигулка със свинско и гъби-1539697513.jpg

16 окт. 2018 | 16:44

Печени сладки картофи с пармезанова коричка

Печени картофи с пармезанова коричка


-1539164863.jpg

10 окт. 2018 | 12:47

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.