Свинско печено с чесън

7636 | 28 дек. 2018 | 12:22


Необходими продукти:

1 кг свинско месо

40 мл сос "уорчестър"

30 мл соев сос

2 глави чесън

Чубрица

босилек

50 мл кетчуп

сол

пипер

 

Начин на приготвяне:

Месото се изчиства от ципите. Маринова се с уорчестър соса и соевия сос, втриват се подправките и се намазва с кетчупа. Чесъна се почиства и нарязва. Добавя се към месото. Оставя се да престои покрито в кутия около 2 часа.

 

След това се поставя в тава и се добавя 1-2 пръста вода за да не загори. Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна, около час (или до пълното омекване на месото).

 

След изпичане се покрива с фолио за няколко минути, за да се запази сочността на месото.


От категорията

Летен плодов крем с рикота

Летен плодов крем с рикота -1561467880.jpg

25 юни 2019 | 16:02

Започват Петровите пости! Най-строг пост се спазва в деня преди празника, 28 юни

Започват Петровите пости! Най-строг пост се спазва в деня преди празника, 28 юни-1561383606.jpg

24 юни 2019 | 16:36

Какво да сготвим на Еньовден - рецепти с полезни сезонни билки

Сн. Инстаграм-1560939852.png

23 юни 2019 | 17:08

Солен кекс от тиквички

Солен кекс от тиквички-1560861751.jpg

18 юни 2019 | 15:41

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.