Табуле

Табуле

3598 | 16 март 2017 | 17:30


Необходими продукти

  • 4 връзки магданоз
  • 1 бр. домат
  • 1/2 бр. краставица
  • 300 г булгур
  • 2 бр. лимони
  • 1 глава кромид лук
  • 30 мл зехтин
  • сол

Начин на приготвяне

Булгурът се залива с вряща вода, за да омекне. Зеленчуците се нарязват на кубчета. Добавя се булгурът и се полива с лимонов сок.

Салатата се оставя на хладно за около час.


От категорията

Какво да сложим на трапезата за Атанасовден - вкусни рецепти

Какво да сложим на трапезата на Атанасовден - традиционни рецепти-1516188863.jpg

17 ян. 2018 | 13:33

Какво да сготвим на Антоновден - традиционни рецепти

Какво да сготвим на Антоновден - традиционни рецепти -1516099072.jpg

16 ян. 2018 | 12:36

Шоколадово мартини

Шоколадово мартини-1515757258.jpg

12 ян. 2018 | 13:39

Фритата с чери домати и босилек

Фритата с чери домати и босилек -1515676633.jpg

11 ян. 2018 | 15:15

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


2018