Табуле

Табуле

3359 | 16 март 2017 | 17:30


Необходими продукти

  • 4 връзки магданоз
  • 1 бр. домат
  • 1/2 бр. краставица
  • 300 г булгур
  • 2 бр. лимони
  • 1 глава кромид лук
  • 30 мл зехтин
  • сол

Начин на приготвяне

Булгурът се залива с вряща вода, за да омекне. Зеленчуците се нарязват на кубчета. Добавя се булгурът и се полива с лимонов сок.

Салатата се оставя на хладно за около час.


От категорията

Пълнени домати със сирене и печени чушки

Пълнени домати със сирене и печени чушки-1505828941.jpg

22 септ. 2017 | 13:17

В сезона на зимнината: 5 традиционни рецепти за домашна туршия

-1475748435.jpg

20 септ. 2017 | 16:35

Андалузко гаспачо

Андалуско гаспачо-1505808390.jpg

19 септ. 2017 | 11:05

Овчарски пай с гъби

Овчарски пай с гъби-1505722836.jpg

18 септ. 2017 | 11:17

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.