Табуле

Табуле

3281 | 16 март 2017 | 17:30


Необходими продукти

  • 4 връзки магданоз
  • 1 бр. домат
  • 1/2 бр. краставица
  • 300 г булгур
  • 2 бр. лимони
  • 1 глава кромид лук
  • 30 мл зехтин
  • сол

Начин на приготвяне

Булгурът се залива с вряща вода, за да омекне. Зеленчуците се нарязват на кубчета. Добавя се булгурът и се полива с лимонов сок.

Салатата се оставя на хладно за около час.


От категорията

Дроб-сарма с пилешки дробчета

-1493821437.jpg

19 авг. 2017 | 14:23

Прасковено дайкири

Прасковено дайкири-1500888867.jpg

18 авг. 2017 | 11:27

Сладкиш с праскови

Сладкиш с праскови-1502116507.jpg

16 авг. 2017 | 17:39

Какво да сготвим на Голяма Богородица – вкусни рецепти

Какво да сготвим на Голяма Богородица – вкусни рецепти-1502189858.jpg

14 авг. 2017 | 13:54

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.