Табуле

Табуле

3117 | 16 март 2017 | 17:30


Необходими продукти

  • 4 връзки магданоз
  • 1 бр. домат
  • 1/2 бр. краставица
  • 300 г булгур
  • 2 бр. лимони
  • 1 глава кромид лук
  • 30 мл зехтин
  • сол

Начин на приготвяне

Булгурът се залива с вряща вода, за да омекне. Зеленчуците се нарязват на кубчета. Добавя се булгурът и се полива с лимонов сок.

Салатата се оставя на хладно за около час.


От категорията

София става световна столица на виното

Над 1500 гости идват за 40-тия юбилеен международен конгрес по лозарство и винарство
-1495817706.jpg

Над 1500 гости идват за 40-тия юбилеен международен конгрес по лозарство и ...

26 май 2017 | 19:54

Бухти без яйца

Бухти без яйца-1495724170.jpg

25 май 2017 | 17:54

Мераклийско свинско

Мераклийско свинско-1495457356.jpg

22 май 2017 | 15:46

Шоколадови сладки без брашно от Анна Олсън
(Галерия)

Шоколадови сладки без брашно от Анна Олсън-1495297551.jpg

Любимата майсторка на сладки на цяла Канада (и не само) е известна с ...

20 май 2017 | 19:25

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.