Тарт от бутер тесто и зелен фасул

Тарт от бутер тесто и зелен фасул

1622 | 24 окт. 2017 | 15:00


Необходими продукти

  • 400 г (1 лист) бутертесто
  • 500 г кайма
  • 500 г зелен фасул
  • 2 ч.ч. домати от буркан, нарязани на ситно
  • 1 глава лук
  • 300 г кашкавал или сирене - по избор
  • сол, черен пипер
  • чили, чубрица

Начин на приготвяне

С лист от тестото се покрива дъното на тавичка. Каймата се запържва със ситно нарязания лук. Слагат се доматите и се подправя. Оставя се да поври.

През това време зеленият фасул се бланшира в подсолена вода и се отцежда. Разпределя се в тавичката и се залива със соса.

Посипва се с настъргания кашкавал и се пече на 200 С 25-30 минути.


От категорията

Столичният клуб "Пушкинъ" предлага най-богатата винена листа у нас

Сн. Ресторант "Пушкинъ"-1535551068.jpg

С отличната си селекция на родни и екзотични продукти, висока чувствителност на ...

18 септ. 2018 | 12:24

Есенна супа по градинарски

Есенна супа по градинарски-1537193599.jpg

17 септ. 2018 | 17:12

Мария Сапунджиева става вакханка

Мария Сапунджиева става вакханка-1536164635.jpg

Именитата актриса ще се включи в празниците, с които по традиция се отбелязва ...

5 септ. 2018 | 19:22

Фритата с червени чушки и тиквички

Фритата с червени чушки-1536062704.jpg

4 септ. 2018 | 15:02

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.