Тарт от бутер тесто и зелен фасул

Тарт от бутер тесто и зелен фасул

1001 | 24 окт. 2017 | 15:00


Необходими продукти

  • 400 г (1 лист) бутертесто
  • 500 г кайма
  • 500 г зелен фасул
  • 2 ч.ч. домати от буркан, нарязани на ситно
  • 1 глава лук
  • 300 г кашкавал или сирене - по избор
  • сол, черен пипер
  • чили, чубрица

Начин на приготвяне

С лист от тестото се покрива дъното на тавичка. Каймата се запържва със ситно нарязания лук. Слагат се доматите и се подправя. Оставя се да поври.

През това време зеленият фасул се бланшира в подсолена вода и се отцежда. Разпределя се в тавичката и се залива със соса.

Посипва се с настъргания кашкавал и се пече на 200 С 25-30 минути.


От категорията

Карамелени круши

Карамелени круши-1511434256.jpg

23 ноем. 2017 | 12:48

Жадната монахиня

Жадната монахиня-1511348167.jpg

22 ноем. 2017 | 12:53

Проф. Байкова съветва какво да хапваме по време на Коледните пости

-1471001764.jpg

За да се използват постите за редуциране на определени килограми, трябва човек ...

16 ноем. 2017 | 11:24

Какво да хапваме по време на Коледните пости - вкусни рецепти

-1479187802.jpg

15 ноем. 2017 | 16:25

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.