Снимка БТВ

Позицията на ИТН е откровено малоумна. Те нямат никакъв интерес да няма правителство, посочи депутатът

Татяна Дончева: Слави Трифонов е слаб физически и психически. Депутатите му са марионетки

14288 | 14 септ. 2021 | 18:11

,Гербаджиите са прости хора в голямата си част, но имат самочувствието да се възползват. При партията на Слави Трифонов има орда комплексари, което е друга работа, и смятат, че системата им пречи, убедена е Татяна Дончева. (ВИДЕО)


Татяна Дончева с ексклузивен коментар в „Лице в лице“ по БТВ за скандала „500К“.

Преди дни депутатът от „Има такъв народ“ Радостин Василев заяви, че народният представител от „Изправи се БГ! Ние идваме “ и лидер на „Движение 21“, по време на среща с него в офиса му, е написала на листче „500К“.Той обясни, че в рамките на два часа тя го убеждавала, че хората от парламентарната група на ИТН не трябва да се доверяват напълно в решенията на лидера им Слави Трифонов.

 

"Когато се върнах от командировка от чужбина, тогава разбрах, че 500К означавало "хиляди" и било употребявано от най-младото поколение, а аз съм на 60+ години. Добре, че доживях да разбера какво употребява младото поколение, обясни Татяна Дончева.

,,Досега не съм видяла Спецпрокуратурата да е казала нещо, нито да ме е питала. Основният свидетел казва, че никой не му е предлагал пари. Така че какво се проверява? Дали искам да цепя групата на ИТН ли? Когато основният свидетел казва, че не са му предлагани пари, прокуратурата няма какво да проверява. Тя просто се намеси, за да се спаси от закриване'', допълни Дончева.

Това обаче не се случи заради поведението на ИТН, защото четири пъти провалиха заседанието на правната комисия. От ИТН направиха всичко възможно, за да провалят исканията на протеста, сподели още тя.

В заключение по темата "500К" Дончева заяви, че "няма спомен да е държала листче в ръцете си, в което да е надраскала нещо от рода на 500К".

,,Всички хора искаха да има правителство. Позицията на ИТН е откровено малоумна, защото нямат никакъв интерес от това да няма правителство. Правителство е възможно да се състави, ако бъдат елиминирани Слави и сценаристите. Трифонов е слаб физически и псхически и това че е една енигма, създадена в миналото заради концертите си, не го прави равностоен на Бойко Борисов'', обясни зам.-председателят на Народното събрание.

На въпрос защо смята, че лидерът на ИТН е слаб физически и психически Дончева отвърна, че такива са ѝ личните впечатления.

Този човек не контактува с групата си, не се знае как взема решения, нито кой му ги спуска. Ако имаха два грама разум, от ИТН щяха да се сетят, че в тази работа има нещо нечитаво, убедена е Татяна Дончева.

,,Гербаджиите са прости хора в голямата си част, но имат самочувствието да се възползват. При партията на Слави Трифонов има орда комплексари, което е друга работа, и смятат, че системата им пречи. Те нямат политическо мислене, те ще стоят в безвъздушното пространство'', добави тя.

Депутатът от ИБГНИ посочи, че вероятността следващият парламент да излъчи редовен кабинет би била по-голяма, ако "българските граждани осъзнаят, че ИТН не цели промяна, а подмяна".

Тези хора събориха два парламента, те не искат промяна. Когато са тръгнали отзад да подтикват Слави да направи проект, той е бил в друго физическо и психическо състояние, заяви на финала Дончева.

 Татяна Дончева в "Лице в лице" по БТВ

,Гербаджиите са прости хора в голямата си част, но имат самочувствието да се възползват. При партията на Слави Трифонов има орда комплексари, което е друга работа, и смятат, че системата им пречи, убедена е Татяна Дончева. (ВИДЕО)

От категорията

Нинова категорична: Не е вярно, че ще бъда председател на Народното събрание (ВИДЕО)

Снимка кадър БСТВ-1638449885.png

Нищо от публикуваните имена на кандидат-министри на БСП не отговаря на ...

2 дек. 2021 | 14:25

Корнелия Нинова става председател на 47-ото Народно събрание, съобщи ДСБ

Корнелия Нинова става председател на 47-ото Народно събрание-1638433705.jpg

Председателят на парламента да се избира на ротационен принцип между четирите ...

2 дек. 2021 | 10:26

Радев:Вярата на Жискар д`Естен в общото бъдеще трасира пътя на ЕС след падането на Берлинската стена

Снимки: Прессекретариат на президента-1638452980.png

Българският президент е в Страсбург по покана на президента Еманюел Макрон и ...

2 дек. 2021 | 15:47

СДС: Не приемаме идеята на четворната коалиция за увеличение на максималния осигурителен доход

-1635339772.jpg

Заставаме категорично в подкрепа на декларацията на IT - сектора за запазване ...

2 дек. 2021 | 15:40