Кадър: БНТ

Почтен човек съм и мога да гарантирам това с действията си, заяви той

Цветанов се закани на БСП: Ако досега са имали Цветанов срещу себе си, сега ще имат Цветанов плюс!

57505 | 29 март 2019 | 21:34

"БСП никога не носят морална отговорност. Човек с повдигнато обвинени за пране на пари е начело на евролистата. Винаги, когато идва предизборен период, аз съм един от най-атакуваните ", коментира председателят на предизборния щаб на ГЕРБ.


Ако досега БСП са имали Цветанов срещу себе си, сега ще имат Цветанов плюс. Ще обиколя цялата държава, ще се срещна с всички структури в страната и ГЕРБ ще бъде първа политическа сила и на тези избори.

 

Такава закана отправи Цветан Цветанов в ефира на БНТ тази вечер.

 

Ще дам всичко от себе си, ще обикалям още повече страната, каза Цветанов във връзка с предизборната кампания, като намекна, че БСП няма да са радостни от решението му да напусне парламента.   Не може крадецът да вика дръжте крадеца, отбеляза той.

 

Не се чувствам наказан, защото няма кой да го направи. Решението, което взех, е самостоятелно и първо го обсъдих със семейството си. Взех мъдро решение. С разумното решение можеш да градиш мостове, с емоционалното само езера, заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов в предаването "Панорама" по БНТ. 


Почтен човек съм и мога да гарантирам това с действията си“, подчерта той. „Няма значение дали днес си политик, на първо място трябва да бъдеш човек и да запазиш това чувство“, каза още Цветанов.

"Когато не си нарушил закона, не трябва да чувстваш угризение. Но когато има преекспониране на тема, няма как да обясниш, че два месеца опозицията ще се занимава само с това. Това не е поемане на вина, а морален акт. От ГЕРБ поемаме отговорност", подчерта той.

"Имах два апартамента с два гаража, в същия квартал. Направил съм размяна за един по-голям апартамент с един гараж. Разликата от 40 квадрата си ги доплатих", поясни отново Цветанов.

"След разговорите ми с "Артекс", на моя колега му се роди дете и той искаше по-голям апартамент. Споделих му, че съм в процедура за закупуването на имот. Той си продаде негов собствен апартамент и купи друг. Нормална търговска сделка", допълни Цветанов.

"Винаги когато идва предизборен период, аз съм един от най-атакуваните. И аз съм съхранил разговори и данни, които обаче никога няма да споделя като компромати. Трябва винаги да си почтен в това, което правиш. Стабилността и моралът са най-важни", разкри Цветан Цветанов.

"БСП никога не носят морална отговорност. Човек с повдигнато обвинени за пране на пари е начело на евролистата. Но тези неща не са удобни и не са новина", коментира председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

"Никога и по никакъв повод не съм облагодетелствал "Артекс", за да получа услуга или нещо подобно", завърши Цветан Цветанов. 

 

Имам предположения за руска връзка в сегашната атака срещу мен, защото мога да кажа, че съм единственият политик, който е говорил конкретно за хибридните атаки.  Говорил съм и за някои неща, свързани с позицията на България по случая "Скрипал", разкри Цветанов.

 

Трябва да ви кажа, че съм най-големият защитник на правилното решение, което взе страната ни по случая, както и на мандата, който даде българският парламент за модернизацията в областта на отбраната, за да можем наистина да определим стратегическото партньорство със САЩ, допълни той. 

 

Наблюдавам какво излезе в онлайн изданията, така можеш да видиш наратив, какво се случва през всичките тези години, допълни той, намеквайки, че руската връзка е много вероятна.

 

Направих това, което трябва...Подписът е мой, решението е мое...Разумът надделя, не емоцията. Това беше разумното решение, което можеше да взема, защото с разумни решения се градят мостове. 

 

Подчерта изрично, че решаващ за окончателното решение за напускането на парламента е бил разговорът със съпругата му, която много цени, не толкова този с министър-председателя.

"Аз съм почтен човек и мога да го гарантирам с действията си...Не съм направил никакво нарушение и не виждам проблем", заяви той. 

 

Очаквайте подробности

 


От категорията

Томислав Дончев: При всички случаи след 2 месеца и половина отиваме на избори

Томислав Дончев: При всички случаи след 2 месеца и половина отиваме на избори-1596693664.jpg

Този, който мисли за доброто на държавата, винаги е готов да направи крачка ...

6 авг. 2020 | 08:50

Радев: Министър-председателят така и не посмя да излезе от създадения от него илюзорен свят (Видео)

Кадър Нова телевизия-1596697949.png

Наследството на катастрофиралата автокрация е изключително тежко и може да се ...

6 авг. 2020 | 10:10

Здравният министър: Предстои да внесем Националната стратегия за психично здраве в МС

-1595922407.jpg

Проф. Ангелов беше на посещение в Държавната психиатрична болница „Св. Иван ...

6 авг. 2020 | 15:24

Доц. Ангел Кунчев: Възможно е здравната система в България да не издържи

-1592818699.png

На българския пазар има над 100 продукта, които са обозначени като ...

6 авг. 2020 | 15:06