Снимка: ГЕРБ

Той ги призова да участват в законотворческия процес със свои предложения

Цветан Цветанов се срещна с представители на Камарата на строителите в България

1011 | 14 юни 2018 | 14:54

На свой ред от Камарата на строителите в България благодариха на Цветанов и на ПГ на ГЕРБ за личната им ангажираност с казусите от техния бранш и изразиха надежда, че това няма да е последната среща между тях


Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се срещна днес в Народното събрание с представители на Камарата на строителите в България. В разговора участваха и народните представители от ГЕРБ Данаил Кирилов, Ивелина Василева, Станислав Иванов и Петя Аврамова. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

В рамките на срещата Цветан Цветанов призова представителите на Камарата на строителите в България да бъдат активни и да участват в законотворческия процес със своите предложения. „Така ние впоследствие ще приемем добре прецизирани закони, които ще бъдат устойчиви и няма да се налагат чести изменения в тях“, уточни председателят на ПГ на ГЕРБ.

Цветан Цветанов коментира и промените, които управляващото мнозинство в парламента прие в Закона за обществените поръчки. „Искаме да спрем умишления саботаж на определени проекти, защото така се лишаваме от възможността да се възползваме от европейската солидарност“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов изрази мнение, че трябва да се сложи край на практиката при търгове да се избира изпълнителят, предложил най-ниска цена, без да се дава сметка, че това оказва пряко влияние върху качеството на изпълнението. Той увери представителите на Камарата на строителите в България, че ПГ на ГЕРБ винаги е с протегната ръка към тях, когато имат нужда от помощ.

На свой ред от Камарата на строителите в България благодариха на Цветан Цветанов и на ПГ на ГЕРБ за личната им ангажираност с казусите от техния бранш и изразиха надежда, че това няма да е последната среща между тях.

 


От категорията

Нинова с писмо до 12 европейски лидери: Не приемаме предложението на Меркел - пари срещу мигранти!

Нинова с писмо до 12 европейски лидери: Не приемаме предложението на Меркел - пари срещу мигранти!-1529735551.jpg

значителна част от влизащите без разрешение чужди граждани не могат да бъдат ...

23 юни 2018 | 09:31

Полиция и жандармерия са на крак по издирването на избягалия затворник

Полиция и жандармерия са на крак по издирването на избягалия затворник-1529735881.jpg

Под полицейска блокада е целият район между ловешките села Александрово, Дренов ...

23 юни 2018 | 09:36

Жълт код за дъжд и силен вятър в почти цялата страна

Снимка: бТВ-1529740254.jpg

Днес ще е и доста по-хладно с температури между 20 и 25 градуса

23 юни 2018 | 10:50

Борисов се обади на Орбан, той го подкрепи за незабавното затваряне на границите

-1486712980.jpg

Унгарският премиер увери българския си колега, че напълно подкрепя позицията му ...

22 юни 2018 | 17:54

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.