Снимка Канал 3

В ГЕРБ си поставяме задачата да имаме 6-има или повече евродепутати, каза той

Цветанов: Президентът провокира единствено разделение и омраза!

7363 | 11 ян. 2019 | 09:49

Сред нас има политици, които все още не разбират, че хората не приемат обидно кресливия им тон, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ в декларация от парламентарната трибуна


"Румен Радев препотвърди нежеланието си да работи за хората заедно с техните избраници начело на властта. За какво единение говори той тогава? Неслучайно някои определиха думите му като агресия, други - като революционен патос в конгресна зала, а трети - като израз на лични политически амбиции. Европейски медии коментираха, че речта му е „свръхполитизирана” и заподозряха, че наричайки се обединител на нацията, той успява единствено да провокира разделение и омраза." 

 

Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов от трибуната на Народното събрание в декларация от името на групата

 

"Много ми се иска през идващите месеци прагматизмът в пленарната зала да заглуши популизма, продължи Цветанов.

 

„През тази година политическият календар включва важни избори, първият от които е за Европейския парламент, а вторият - за местни органи на властта. Това гарантира интензивен политически дебат през цялата година, който би трябвало да стимулира законодателната активност на българския парламент и работата на всички държавни институции. Много ми се иска през идващите месеци прагматизмът в тази зала да заглуши популизма, а политическите аргументи да вземат връх над заклинанията. Сред нас има политици, които все още не разбират, че хората не приемат обидно кресливия им тон. Защото според немалко българи подобен патос е дълбоко неискрен и непродуктивен“, заяви Цветанов.

 

Той посочи, че ПП ГЕРБ се гордее с това, че е възприемана като най-европейската партия у нас. „Това твърдят близо половината българи в изследвания от декември 2018 г. БСП е определяна като категорично проевропейска партия едва от 11%. На този фон изглежда логично ръководството на БСП да си представя евровота главно като повод за премерване на силите между БСП и ГЕРБ и като оценка за управлението на ГЕРБ. От 23 до 26 май около 500 милиона граждани на ЕС ще избират 705 евродепутати, в това число и 17 български. В ГЕРБ си поставяме задачата да имаме 6-има или повече евродепутати в следващия Европарламент, както и да работим за това ЕНП да бъде първа политическа сила. ЕНП изпълнява обещанията си от 2014 г. – върнаха европейската икономика към растеж.

 

Създадени са 12 милиона нови работни места. Безработицата е с най-ниските нива от 2008 година. От 2015 насам броят на незаконните имигранти е намалял с 90 %, благодарение на предприетите мерки“, заяви Цветанов и посочи, че тези резултати са постигнати с политики и усилия на всички държави от ЕС.

 

„Пред Европа остават общи предизвикателства, които не могат да бъдат решени от нито една страна поотделно. Осъзнавайки това, още в началото на февруари т. г., ГЕРБ ще инициира граждански диалог под надслов „Европа в нашия дом”. Всички трябва да работим за по-сигурна, просперираща, справедлива, устойчива и единна Европа.

 

Ние от ПГ на ГЕРБ подкрепяме Европейския парламент в намерението му да превърне евровота в „избори за Европейския съюз”.

 

Избирателите трябва да знаят какъв е залогът на вота им. От 2018 г. тече общоевропейски граждански дебат за бъдещето на Европа. Над 8000 младежи от страните-членки обобщиха очакванията си към ЕС в 100 идеи, като първите 10 бяха представени в ЕП в рамките на „Младежкия парламент” през ноември 2018 г.“, каза още Цветанов. 

 

Ето и пълният текст на декларацията, прочетена от Цветан Цветанов:

 

ДЕКЛАРАЦИЯ
НА ПГ НА ПП ГЕРБ

Уважаема г-жо председател на Народното събрание,
Уважаеми дами и господа народни представители,

Бих искал да ви поздравя с настъпването на Новата 2019 година! Нека е мирна и добра за България! Да си пожелаем здраве и усърдна работа, която да дава очакваните от хората резултати!

През тази година политическият календар включва важни избори, първият от които е за Европейския парламент, а вторият - за местни органи на властта. Това гарантира интензивен политически дебат през цялата година, който би трябвало да стимулира законодателната активност на българския парламент и работата на всички държавни институции. Много ми се иска през идващите месеци прагматизмът в тази зала да заглуши популизма, а политическите аргументи да вземат връх над заклинанията. Сред нас има политици, които все още не разбират, че хората не приемат обидно кресливия им тон. Защото според немалко българи подобен патос е дълбоко неискрен и непродуктивен.

ПП ГЕРБ се гордее с това, че е възприемана като най-европейската партия у нас. Това твърдят близо половината българи в изследвания от декември 2018 г. БСП е определяна като категорично проевропейска партия едва от 11%. На този фон изглежда логично ръководството на БСП да си представя евровота главно като повод за премерване на силите между БСП и ГЕРБ и като оценка за управлението на ГЕРБ.

От 23 до 26 май около 500 милиона граждани на ЕС ще избират 705 евродепутати, в това число и 17 български. В ГЕРБ си поставяме задачата да имаме 6-има или повече евродепутати в следващия Европарламент, както и да работим за това ЕНП да бъде първа политическа сила. ЕНП изпълнява обещанията си от 2014 г. – върнаха европейската икономика към растеж. Създадени са 12 милиона нови работни места. Безработицата е с най-ниските нива от 2008 година. От 2015 насам броят на незаконните имигранти е намалял с 90 %, благодарение на предприетите мерки. Тези резултати са постигнати с политики и усилия на всички държави от ЕС. Пред Европа остават общи предизвикателства, които не могат да бъдат решени от нито една страна поотделно. Осъзнавайки това, още в началото на февруари т. г., ГЕРБ ще инициира граждански диалог под надслов "Европа в нашия дом”. Всички трябва да работим за по-сигурна, просперираща, справедлива, устойчива и единна Европа.

Ние от ПГ на ГЕРБ подкрепяме Европейския парламент в намерението му да превърне евровота в „избори за Европейския съюз”. Избирателите трябва да знаят какъв е залогът на вота им. От 2018 г. тече общоевропейски граждански дебат за бъдещето на Европа. Над 8000 младежи от страните-членки обобщиха очакванията си към ЕС в 100 идеи, като първите 10 бяха представени в ЕП в рамките на „Младежкия парламент” през ноември 2018 г.

На предстоящите местни избори очаквано всяка партия ще се стреми не само да победи, но и да се представи по-добре в сравнение с предишни избори. Сега ГЕРБ управлява 130 общини с население от 5 млн. и половина души. Искаме да погледнем с повече оптимизъм и към населените места, в които досега не сме печелили местен вот. Без колебание ще номинираме сегашните ни кметове, които са възприемани като успешни. Ще подкрепим хората, които доказано са допринесли за подобряване на средата на живот в своите населени места. Освен в партийните оценки, ще се вслушаме и в обществените настроения. Ще дадем „зелена светлина” на проработилите регионални политики. Целта ни е да провеждаме последователна регионална политика, която да се ползва с обществено одобрение и надпартийна подкрепа. Поради това ще подкрепяме и успешни кметове, които са издигнати от инициативни комитети, но с които сме имали добър диалог през последните 4 години.

Един от важните законодателни приоритети за новия парламентарен сезон е свързан с дебата за изменения в Изборния кодекс. Ще се съобразим с докладите на ЦИК за проведените експерименти, както и с анализите на БАН и на Софийския университет за електронното гласуване. Търсим баланс между високотехнологичен изборен процес и привличане на вота на българите от чужбина от една страна, и постигане на гаранции за сигурност на вота - от друга. Предстоят изменения в Закона за съдебната власт, според плана към Актуализираната стратегия и препоръките в докладите по Механизма за сътрудничество и оценка на ЕК.

 

Ще усъвършенстваме режима на усвояване на програмни средства от структурите в съдебната система. Ще работим по НПК, ГПК и АПК, както и за утвърждаване на съдийското самоуправление и развитие на електронното правосъдие. Чрез изменения в НК и в Закона за борба с домашното насилие, ще доразвием режима на борба с домашното насилие и защитата на личните права на жените и децата. Ще финализираме едногодишната проверка по прилагането на Антикорупционния закон и след като отчетем становищата на всички институции, ще го оптимизираме. Промените, които ще направим в търговското законодателство, ще повишат сигурността на търговския оборот и ще защитят българските и чуждестранните инвеститори. Ще развиваме и законодателството за електронни административни услуги и електронна правна идентификация на субектите.

В приоритетната за нас сфера на образованието внасяме Изменение на Закона за висшето образование с цел усъвършенстване на акредитацията на висшите училища и гарантиране на по-добро качество на обучението. Предлагаме програма за развитие на компетентности и умения, необходими за времето на Индустрия 4.0. Ще инициираме „Клуб по дебати” към парламента, за да развием гражданските компетентности и кариерното ориентиране на младите хора.

За периода от 2017 до 2019 г. бюджетът се увеличи с около 10 млрд. лв. Така, без да сме променяли параметрите на данъчната политика, вече можем да си позволим да преразпределяме повече средства, което означава, че българите произвеждат повече. През 2019 г. насочваме усилията си към присъединяване на страната ни към ERM II и Банковия съюз. България е първата членка на ЕС извън еврозоната, която пое по пътя към еврото след като Банковият съюз бе до голяма степен завършен. Предстои оценка на качеството на активите от ЕЦБ, както и последващи стрес-тестове. Надяваме се те да потвърдят стабилността на банковата ни система.

В сферата на здравеопазването регламентирахме нормативно функционирането на единната национална здравноинформационна система и очакваме основните й елементи да бъдат изградени до края на годината. След промените в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, с които въведохме стриктно и обективно наблюдение на наличностите и контрол на паралелната търговия с лекарства, очакваме преодоляване на дефицита на животоспасяващи и животоподдържащи медикаменти за българските граждани. Ще продължим обществените и експертни дискусии в търсене на оптималния здравноосигурителен модел. ПГ на ГЕРБ апелира към колегите ни народни представители в парламента - нека сектор „здравеопазване” от терен на остра политическа полемика се превърне в пример за надпартиен диалог в интерес на българските граждани.

През 2019 г. ще се приеме нов закон за ВиК. Общо 1.35 млрд. лв. за инвестиции във ВиК структурата ще получат 14 ВиК оператора. Предстои да финализираме първия етап от програмата за саниране и да създадем модел за продължаването й. След промените в нормите за проектиране на пътища, отнасящи се до тяхното качество и безопасност, през 2019 г. възнамеряваме да завършим изграждането на отсечката „Ябланица-Боаза” от АМ Хемус и доизграждането й вече е необратим процес. Ще стартираме процедурата по изграждането на пътя Видин-Ружинци и ще сключим договор за изграждането на АМ Струма през Кресненското дефиле.

В сферата на земеделието се очаква до края на февруари правителството да внесе в парламента проект на Закон за собствеността, поземлените отношения и опазването на земеделските земи. През тази парламентарна сесия ще работим и по Закона за храните, както и по Закон за българската маслодайна роза – в отговор на исканията на производители и преработватели.

За нас от ГЕРБ, темата за обединението зад национални каузи, е особено важна. Неслучайно слоганът на българското европредседателство беше „Съединението прави силата”. Каузи не липсват и днес, когато в Брюксел протестират превозвачите от транспортните фирми, които имат принос към БВП на България. Наясно сме, че ако се приемат регулациите в пакет „Мобилност 1“, по-големите български фирми ще бъдат принудени да работят в централна Европа, или в страни, в които регулациите не важат. По-малките фирми просто ще фалират. В подобна ситуация сме длъжни да защитим интересите на превозвачите. Още повече, че протестите им се подкрепят масово от българите, при това независимо от техните политически пристрастия. Премиерът Борисов, министри и евродепутати от България, нееднократно през 2017-18 г. поставяха проблема на най-високо европейско ниво. Ето това е пример за единение на нацията зад кауза.

През 2019 г. Пловдив е Европейска столица на културата. Местната власт, хората на духа и културата и гражданското общество се обединиха и създадоха своя проект „Заедно”, за да реализират над 400 артистични събития. Те получиха подкрепа от бизнеса, както и от всички етнически общности, които вярват, че диалогът, уважението и общата кауза променят нашите градове и нас самите. Над 1200 доброволци от страната и чужбина ще работят за целите на Европейската столица на културата в България. Близо 100 читалища от страната ще представят вековните ни традиции и самодейното ни изкуство. Творци от 30 държави ще участват в програмата. Над 2 млн. са очакваните посетители на Пловдив, които ще се запознаят с културното ни наследство. Ето още един добър пример за единение в името на национална кауза.

Не така обаче разбира единението президентът, който посвети на критики към управляващите обръщението си към нацията в новогодишната нощ. Р. Радев препотвърди нежеланието си да работи за хората заедно с техните избраници начело на властта. За какво единение говори той тогава? Неслучайно някои определиха думите му като агресия, други - като революционен патос в конгресна зала, а трети - като израз на лични политически амбиции. Европейски медии коментираха, че речта му е „свръхполитизирана” и заподозряха, че наричайки се обединител на нацията, той успява единствено да провокира разделение и омраза.

Ето защо аз бих искал през 2019г. в парламента да имаме повече общи и спечелени от всички нас каузи в името на българите! Желая успешна работа на българския парламент!

11.01.2019 г.

 


От категорията

Проф. Герджиков: Единодушието около номинацията на Иван Гешев за главен прокурор дава надежда

-1509605177.jpg

Относно избора на европейски главен прокурор и номинацията на Лаура Кьовеши, ...

22 юли 2019 | 21:32

Кирил Добрев потушава напрежението в БСП-Варна

Кирил Добрев потушава напрежението в БСП-Варна, Гуцанов остава шеф на Градския съвет на партията-1563819764.jpg

На практика Борислав Гуцанов не е отстранен, въпреки че Корнелиия Нинова ...

22 юли 2019 | 21:20

Кметът на Момчилтрад демонстрира завидни умения по билярд

Сунай Хасан демонстрира завидни умения и успя да надвие победителя в турнира Ергюн Емин-1563825106.jpg

Над 40 бяха участниците в оспорваните надпревари, които са част от проявите, ...

22 юли 2019 | 22:51

Депутатите излизат в лятна ваканция за 34 дни. Връщат се при вето за машинното гласуване

Депутатите излизат в лятна ваканция за 34 дни. Връщат се при вето за машинното гласуване-1563821618.jpg

Крайният законов срок, в който президентът може да върне закона за изборните ...

22 юли 2019 | 21:52

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


galivlad


11 ян. 2019 | 12:24Цитат "Създадени са 12 милиона нови работни места. Безработицата е с най ниските нива от 2008 година..." край на цитата! Не зная Цецо ли е изрекъл тази глупост, ама при положение, че сме няма и 7 000 000 воглаве с децата и пенсионерите, има 12 Милиона работни места, при това даже и безработни се намират... Да запитам в коя държава живее Цецо?


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Незабравка


11 ян. 2019 | 19:40Еее, в Европа бе. Той нали е малоумен вече не ни дели от "европейското семейство" ...заедно си крадат с меркел,с ишиаса с разни любими джендъри


Гошо


11 ян. 2019 | 12:15Хората търсят нова партия, която свестен и безстрашен човек да поведе, а не К.Нинова, по която Цуци Цветанов непрекъснато сипе хули и интриги. Защо ТОВА ЛИЦЕ ДА НЕ Е ГЕН.ШИВИКОВ?! Той устоя на лъжи, интриги, измами и заплахи на следователите и прокуратурата и свидетелите от пловдивското поделение не се поддадоха на заплахи със съд. Сега във Войводиново той отново ще води на протест своите десантници. По него Цуци не би посмял да сипе хули и лъжи, защото знае военните как отвръщат на такива ид.ио.от.щини! А ако все пак посмее и ГЕРБ падне от власт, на Пъпеша лошо се пише... И един дует генерали : Радев и Шивиков би бил непробиваем.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Гошо


11 ян. 2019 | 17:20Извинете, не партия, а Движение за спасение на БГ. Партиите са за политиците такива псевдополитици като пожарникаря Боце и сержант от ДС Цв.Цв. от с. Шума, които за да се спасят от падане от власт продадоха БГ за 2 млрд.лева. И тук Пипона е измислил кяр: комисионата обикнвено е 10%, т.е. на 2 млрд.лв _ 200 млн. _ по 100 млн.лв за ББ и Физкултурника. А Пипона би си помислил преди да започне да сипе обиди по адрес на Шивиков, освен ако не е безнадеждно болен от мегаломания.


Tania Pesheva


11 ян. 2019 | 15:18Щом хулят непрекъснато Нинова, значи и тя е на правилната пътека и се страхуват от нея!


Владо


11 ян. 2019 | 13:48Sorry Welle, но това съ пълни глупости. За справка Атанас Буров министър в четири правителства на България преди 9 септември, организатор на най могъщото банково дело и банково разузнаване у нас : ??През 1938 г. държавата закъса. Започна да се въоръжава. Закупи оръжие от Германия. А немецът иска пари и стока той не признава отсрочки. И откъде да избие държавата чивиите изби ги от данъци. Увеличи двойно данъците (стр. 141). Ние огладихме българския народ през 38 а, 39 та и 40 та година. Продадохме всичкото жито, кожи и вълна и когато въведоха купоните, се хванахме за ташките. Нямаше нищо в магазините. . България бе потънала в борчове. Причерняло му бе на народа от дългия глад и болести. През 1939 г. в България имаше 300 000 безработни безработицата е чумата на всяка власт (стр. 127).


OFFche Welle


11 ян. 2019 | 12:46Поне от година повтарям, че ПОСЛЕДНИЯ шанс за държавата_Кенеф е военен преврат и ЗАБРАНА на партиите. Припомни си икономическите показатели преди и след преврата от 19май1934.


Стършел


11 ян. 2019 | 11:50Цв.Цв. провокира единствено разделиние , омраза и отвръщение!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Лулчев


11 ян. 2019 | 11:46Лъжеш, Цветанов!!! Проевропейска партия ли сте вие или банда крадци? Мили Господи, прости ме! Моля те от все сърце, спаси България и прибери сикаджийската мутра, простака, син на Лойола и брат на Юда, министър председателят Бойко Борисов, и обслужващия го олигофрен Цветан Цветанов!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Гошо


11 ян. 2019 | 11:44Не бре, Физкултурник, ти с мърлявия си мозък , който и Помощното училище не успя да оздрави, се опитваш да се правиш на на политик. Излъга за 6 те апартаменти, но следствието и прокуратурата си замълчаха. С Б.Б. насила насочихте генералите от ВВС към Ф16, а целта е очевидно да вземете 10% комисиона това са 200 млн. лв _ по 100 млн.на родоотстъпник. Вие че сте глупави, глупави сте, но онзи ден по ТВ съобщиха,че ако не се лъжа ВБр бракува своите Ф16. От тях можете за половината пари поне 2 3 ескадрили ще закупите, но без комисиона. Иначе какво ще правите срещу руснаците с тази полуескадрила! Само ще погубите летците! И друго: при една война вие двамата: Цоко и Боко ли ще поведете летците на бой? Ще се скриете в банята в панера с дрехи за пране!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Емил Станоев


11 ян. 2019 | 11:13Кога ли тоя визкултурник ще се пресели в необятните полета на Маниту !!?? За нищо не става ! Що не плати всичките пари за който България е осъдена поради неговите "полицейски" действия ?? Президента му пречи защото казва истината . А тоя безкултурник само лъжи ръси , като си мисли че хората му вярват .


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Стършел


11 ян. 2019 | 11:02Тоя пъпеш е наистина празна кратуна.Жална ни майка на българите,щом като Цецо нищото стигна до там да ни напътства ,да ни определя съдбините чрез законодателство,да ни подслушва,да казва какъв самолет е необходим за ВВС ида се пише европеец.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Галилео Галилей


11 ян. 2019 | 10:58ТОЙ НЕ Е ОБСЕБЕН ОТ НИКАКВА ИДЕЯ, А СИ Е ПРИРОДНО РОДЕН ПОСРЕДСТВЕН ИНТРИГАНТ, КОЙТО ВЪРШИ ЧЕРНАТА РАБОТА НА ШЕФА СИ БОЙКО БОРИС ОФ.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Величков Любомир


11 ян. 2019 | 10:51Абе ,този човек дотолкова е обсебен от фикс идеята ,че за всичко му е виновен Президента ,че навярно дори когато ч...ка жена си и нашепва в ухото " Радев, Радев ." Само дето не му стига акълът да разбере ,че когато нещо не е в някакви нормални граници играе обратната роля. Дори и да оставим настрана факта кой е човекът ,който словоблудства и че не е позорно Цецко Шестте апартамента да е мерило за морал и патриотизъм . Що се отнася дали ,п,резидентът трябва да е обединител : лично аз не искам някой да ме обединява с хора като Цецко и нямам претенции към Радев в това отношение. Голямата част от познатите и приятелите ми мислят същото.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Величков Любомир


11 ян. 2019 | 10:51Абе ,този човек дотолкова е обсебен от фикс идеята ,че за всичко му е виновен Президента ,че навярно дори когато ч...ка жена си и нашепва в ухото " Радев, Радев ." Само дето не му стига акълът да разбере ,че когато нещо не е в някакви нормални граници играе обратната роля. Дори и да оставим настрана факта кой е човекът ,който словоблудства и че не е позорно Цецко Шестте апартамента да е мерило за морал и патриотизъм . Що се отнася дали ,п,резидентът трябва да е обединител : лично аз не искам някой да ме обединява с хора като Цецко и нямам претенции към Радев в това отношение. Голямата част от познатите и приятелите ми мислят същото.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Манрико


11 ян. 2019 | 10:49Във всеки гробаджия дреме по един простак ,в Цветанов двама!!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Рада


11 ян. 2019 | 10:21Все по грозен става физически, политически, морално.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Борко Димитров


11 ян. 2019 | 10:18И да, мразим ви всичките и искаме да се разделим с вас.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Борко Димитров


11 ян. 2019 | 10:04Политическите аргументи трябва да са функция на икономиката, на социалните условия, при които живеят болшинството българи. При положение, че вие все по дълбоко и до кръв стрижете стадото и не обръщате внимание на проблемите му, на стадото не му остава нищо друго освен заклинанията, и то предимно за вашата смърт. Защо се учудвате? Това заслужавате.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.