Ексклузивно!

Убитият Литвиненко: Изнудваха Путин със запис, на който прави секс с момчета!

19035 | 22 ян. 2016 | 16:18

Отровеният бивш агент обвинил руския президент в педофилия 5 месеца преди смъртта си през 2006 г., сочи британският доклад за смъртта му


Убитият в Лондон бивш руски агент Александър Литвиненко твърдял, че имал запис, на който президентът Владимир Путин прави секс с непълнолетни момчета в московски апартамент, съобщава в. „Дейли мейл“.

 

Скандалната информация се съдържа в британския доклад от 300 страници, който бе изнесен вчера и в който се допуска, че държавният глава в Кремъл лично е наредил отравянето на дисидента. Тя е била публикувана и приживе в блога на Литвиненко през юни 2006 г., след като в медиите се завъртя снимка, на която Путин целува корема на 5-годишно момченце, дошло на обиколка в Кремъл. Бившият агент бе отровен с полоний 210, сипан в чая му в лондонски хотел, 5 месеца по-късно.


Записът бил от време, когато Путин бил още студент в института „Андропов“, който подготвя кадри на КГБ, и е направен в същия апартамент на улица „Полянка“, в който години по-късно - през 1997 г., руският прокурор Юрий Скуратов бе хванат да прави секс с две проститутки, а Путин го изнудвал по случая.


Британското разследване съдържа още твърдения на Литвиненко, че Путин е педофил. Мъртвият от 10 години дисидент казвал приживе, че Путин  е бил принуден да замине за чужбина, за да се потулят нещата. После става шеф на Федералната служба за сигурност, намира видеото и го унищожава.  

Шефът на комисията, провела разследването за смъртта на Александър Литвиненщо, сър Робърт Оуен заяви: „Не може да се каже дали обвиненията на убития към Путин в педофилия са причинили смъртта му“. Вдовицата на Литвиненко Марина също не може да бъде категорична истина ли са тези твърдения или не.


След оповестяването на доклада руското правителство, което досега пазеше пълно мълчание за смъртта на бившия агент, заяви, че целият доклад е манипулиран и представлява „западна пропаганда“.


Още по темата

Съпругата на Литвиненко: Путин лично е наредил убийството на съпруга ми!

-1422364008.jpg

Великобритания привиква посланика на Москва, за да изрази недоволство от отказа ...

21 ян. 2016 | 16:42