Култовият спектакъл „Жена ми се казва Борис“ на Станимир Гъмов и Любо Нейков идва в курорта „Диневи Ризорт“.

Любо Нейков се превъплащава в главния женски образ на мястото на Румен Угрински

Уникална комедия гостува на амфитеатър „Арена“ в Свети Влас

2462 | 27 юли 2018 | 16:37

Култовият спектакъл „Жена ми се казва Борис“ на Станимир Гъмов и Любо Нейков идва в курорта „Диневи Ризорт“

Култовият спектакъл „Жена ми се казва Борис“ на Станимир Гъмов и Любо Нейков идва в курорта „Диневи Ризорт“.-1532699149.jpg-1529875770.jpgУникална комедия гостува на амфитеатър „Арена“ в Свети Влас.-1532699036.jpg

Комедията, която разплаква от смях цяла България, ще гостува в града на 29 юли от 21.00 часа в Амфитеатър”Арена”к-с Диневи Ризорт. Любимецът на публиката Любо Нейков се превъплащава в главния женски образ на мястото на Румен Угрински. Зрителите, които са гледали постановката няма да скучаят – сега те ще я видите в друга светлина!

 

Станимир Гъмов, обявен за победител в първия сезон на „Като две капки вода”, играе ролята на съруга. Сцената на амфитеатър „Арена“ ще бъде покорена от плеяда от звездни актьори – зведите от „Комиците”- Петьо Петков-Шайбата и Ернестина Шинова, Стефан Рядков, Диана Любенова и Жанина Дончева.

Експресивна, влудяваща, , комична, пълна с обрати и изненади, преливане от мъжки в женски образи, екшън и абсурди, и за капак на всичко - изпълнена с ирония. С това може да се определи най-търсена постановка в България "Жена ми се казва Борис”.

 

Във всеки град спектакълът „Жена ми се казва Борис” поражда неистов интерес и дълги опашки от чакащи за билети. Продажба на билети на черно, хора, които влизат през задния вход на залата, десетки правостоящи, фенове, молещи се за автограф… Всичко това, предизвикано от невероятната комедия на театър „Мелпомена”.

Гъмов е бедняк, женен за богатата Диана Любенова и от две години с любовница. Лъжите му обаче си имат граници и влюбената до уши в него Жанина Дончева е намислила да разкаже за всичко на жена му. Това въвлича героят на Гъмов в пъклен план да преобрази в женски образ пощальона Нейков.

 

Към цялата бъркотия се добавя случайно семейство от провинцията - Стефан Рядков и Ернестина Шинова, които допълнително усложняват ситуацията. За да е пълна картината, към този невъобразим сюжет се прибавя и образа на Шайбата, който играе ревнивия съпруг на любовницата на Гъмов.  Така всички актьори се сблъскват с различни комични и абсурдни ситуации от началото до самия край.

Какво по-приятно преживяване от това да съчетаете почивка на море и театър! Потопете се в незабравима вечер с гарантирани 2 часа смях в най-щурата постановка за цяла България на 29 юли от 21.00 часа в Амфитеатър”Арена” к-с Диневи Ризорт!

Билети за спектакъла ще намерите на касата на амфитеатъра, на рецепция „Диамант” в комплекса и на  тел. 0878 53 38 54

 

 

 


От категорията

Вежди Рашидов: Правилно е къщата на Яворов в София да стане собственост на общината

-1539087929.jpg

Според председателя на парламентарната комисия по култура и медии държавата ...

20 окт. 2018 | 13:37

Синът на Пеньо Пенев сред голи красавици в Нирвана
(Галерия)

Владимир Пенев и Николай Младжов пред двете платна, които се продадоха в първите минути на вернисажа в галерия Нирвана-1539936056.jpg

Скулпторите Валентин Старчев и Кунка Димитрова и колекционерът Боян Радев ...

19 окт. 2018 | 10:53

Американски писател съпричастен с проблемите на българите в нужда
(Видео)

Сцена от "Комедиантката"-1539872316.jpg

Джон Кларк льо Хереу създава вълнуващ разказ за децата инвалиди и предоставя ...

18 окт. 2018 | 17:12

ОТ ЖЕНЕВА ДО СОФИЯ:

Миглена Савова-Оклер показва лица в галерията на Арена ди Сердика
(Видео)

Миглена Савова-Оклер показва лица в галерията на Арена ди Сердика-1539875811.jpg

18 окт. 2018 | 18:15

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.