Седмична нумерологична прогноза на Милена Иванова-Еа за 15.10.-21.10.2018 година

Седмична нумерологична прогноза на Милена Иванова-Еа за 15.10.-21.10.2018 година

Успешна седмица с критична неделя

6454 | 14 окт. 2018 | 21:45

В събота бъдете предпазливи, за да не станете жертва на манипулация


Новата седмица ще донесе успех и позитивизъм, както и добри възможности да реализирате част от нещата, които сте си набелязали. Започваме със силен активен ден, след който ще имате възможност да преживеете, щастие, победа и успехи.

 

През целия период има само един критичен ден в края на седмицата, в който ако си почивате и не преекспонирате нещата, може да се окаже, че е бил полезен за вас.

 

Понеделник, 15.10.2018 г. = 9 ДПЖ (дневен път на живота)

 

Дневно предназначение: Днес ще преживеем силен ден, който ще даде възможност за справяне с много неща едновременно. Нумерологичната карта е активна и благославя социалните дейности. Успехът на деня ще се прояви в много области, като дома, семейството, социалните изяви, търговията, пътувания в чужбина, изложби, онлайн събития, капиталовложения, изпити, конкурси и др. Ако проявите професионализъм в работата, ще имате възможност за много добри постижения. Използвайте силата и мощтта на деня за да овладеете важна ситуация и да покажете кой е по-добър в ситуацията.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9

Денят започва позитивно, с красота и шеги и завършва с работа и приятно занимания.

Часова характеристика:

00.00– 6.00 ч. Време за преживяване на радост и прекрасни мигове

6.00 – 12.00 ч.- Сутринта ще е активна, с възможност за неочаквани новости и запознанства. Разчитайте на себе си и свършете нещата сами.

12.00 – 18.00 ч. – Може да се възползвате от помощта на втори човек, да проведете успешни преговори или разговор, в който да поставите правилата си .

 18.00 – 24.00 ч. – Вечер за работа, която може да съчетаете с прияна среща или занимание.Съдбовно правило: Концентрацията е основа за успеха!

Мото: Проявата на ум и интелигенстност ми осигуряват успеха!

Позитивно утвърждение: Аз съм заслужен победител! 

 

Вторник, 16.10.2018 г. = 1  ДПЖ

 

Дневно предназначение: Ден, предназначен за преживяване на щастие, работа и възможност да изпъкнете пред другите. Дневната нумерологична карта ще ви подсигури добри възможности за натрупване на имидж, авторитет и финанси. Нещата ще стават от само себе си, лесно и с успех. Най- полезни и успешни ще бъдете ако извършвате дейност на място от дома или офиса. Денят благославя раждане на деца или занимания с тях.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9

Днес ще станем свидетели на  големи очаквания и ново запознанство.

 

Часова характериатика: 

00.00 – 06.00 ч. Денят започва с мечти, очаквания и големи надежди свързани с проява на претенции.

6.00 – 12.00 ч. Успешна сутрин, всичко в работата започва да се нарежда. Подходящ период да уредите нещо свързано с документи, скициране на дом или офис.

12.00 – 18.00 ч. Време за срещи, говорене и търговски договорки на които се залагат големи надежди.

18.00 – 24.00 ч. Спокойна и уютна вечер с възможност за преживяване на на ново запознанство.

Съдбовно правило: Правя нещата, които ме карат да се чувствам щастлив!

Мото: Днес всичко се подрежда!

Положително утвърждение: Посрещам новостите с любов и благодарност! 

 

Сряда, 17.10.2018 г. = 2 ДПЖ

 

Дневно предназначение: Днес трабва да се възползвате от нещата, които сами сте създали. Успехът ще се прояви чрез добра комуникация, търговия, изнасяне на лекции, както и правилен обмен на информация и общуване. Дневната нумерологична карта активира образуване на поток, чрез който да дадете или получите помощ. Бъдете подготвени, че в резултат от вашата работа, някой друг може да получи дивиденти и си подгответе резервен план, в случай, че първият не проработи. При спорове и конфликти може да се стигне до разрив в отношенията.

 

Спазвайте уговорките и бъдете коректни.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 7, 8, 9

Със започването на деня акцента ще бъде семейството и мисълта за това колко много задачи имате да свършите. Не бъдете максималисти и приемете, че не е лошо и някой друг да има полза от вас.

 

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. Денят започва с много задачи и правене на списък.

6.00 – 12.00 ч. Сутринта се налага да свършите всичко сами и да носите отговорност за действията си.

12.00 – 18.00 ч. В тези часове е подходящо да водите разговори и да избирате от две възможности. Друг човек ще се намеси в делата ви и ще определи правилата.

18.00 – 24.00 ч. Време за семейство и спазване на обещаното.

Съдбовно правило: Спазвам договорките си!

Мото: Днес търся доброта нявсякъде!

Позитивно утвърждение: Когато на другите им е добре- тогава и на мен ще ни е добре! 

 

Четвъртък, 18.10.2018 г. = 3 ДПЖ

 

Дневно предназначение: Днешният ден ще активира голямо желание за оправяне на нещата. Възползвайте се от амбицията за подредба в дома, офиса и документите. Действайте според направените обещания и не се отказвайте малко преди края. Аспекта носи както успех, така непълна реализация. Опитайте да сложите ред в нещата си.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 8, 9

Планувайте максимално добре деня си, за да можете да получите нужното ви за момента. Шансът и късметът са на ваша страна.

 

Часова характериатика: 00.00 – 06.00 ч. Денят започва трудно, но в крайна сметка всичко се подрежда.

6.00 – 12.00 ч. Успешна сутрин, всичко в работата започва да се нарежда. Подходящ период да уредите нещо свързано с документи, скициране на дом или офис.

12.00 – 18.00 ч. Време за срещи, говорене и търговски договорки.

18.00 – 24.00 ч. Спокойна и уютна вечер с възможност за преживяване на удовлетворение, хармония и баланс.

Съдбовно правило:Спазвам обещаното!

Мото: Днес държа положителни мисли в съзнанието си!

Положително утвърждение: Хубавите ми мисли привличат добри неща!

 

Петък, 19.10.2018 г. = 4 ДПЖ

 

Дневно предназначение: Днес е най-добрият момент през седмицата за чистене, миене, подреждане и извършване на ремонтни дейности. В случай, че решите ще имате възможност да свършите всичко в тези области. Нумерологичната карта активира споделяне, даване на обяснения, изслушване и проява на съчувствие и съпричастност. Препоръчва се хронично болните хора да не се преуморяват и да помислят за здравето си. Може да планувате посещение при лекар и започване на лечение.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 8, 9

Денят ще започне бодро и ще завърши с умора. Момента е благоприятен за лечебни водни процедури и профилактика на здраве.

 

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. Денят започва спокойно, балансирано и хармонично.

6.00 – 12.00 ч. Сутринта ще е активна, с възможност за неочаквани новости и запознанства.

12.00 – 18.00 ч. Може да се възползвате от помощта на втори човек, съобразете се и обсъдете всичко, което искате да направите. Бъдете внимателни относно емоциите си в любовта и знайте, че сега не е точният момент за изглаждане на взаимоотношенията.

18.00 – 24.00 ч. Вечер за партньорство, проява на мнителност и правене на уговорки.

Съдбовно правило: Проявявам разбиране и любов към всеки, който се нуждае!

Мото: Най-силното лекарство е радостта !

Позитивно утвърждение: Доброто е магия, с която човек превръща отрицателните сили в положителни. 

 

Събота, 20.10.2018 г. = 5 ДПЖ

 

Дневно предназначение: Днес ще имате шанса да направите избор на възможност, която ще бъде наложена от друг човек. Нумерологичната карта е с активен характер и може да доведе до проява на налагане и противоречие. Бъдете предпазливи и внимавайте да не станете жертва на манипулации. Ще се наложи да спазвате правилата за движение ако не желаете да бъдете санкционирани. По-добре предвидете повече време за предвижване между спещите, защото има възможност да попаднете в задръстване. Активират се бартери, търговия и споделяне на информация.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 8

Ако желаете да съхраните себе си, бъдете изрядни в дейности свързани с точно определени правила. Денят започва с обсъждане и обвинения и свършва добре с възможност за намиране на баланс.

 

Часова характериатика: 

00.00 – 06.00 ч. Преживяване на неодобрение, критика и обвинения.

6.00 – 12.00 ч. Активна и успешна сутрин, нови преживявания свързани с втори човек, който диктува ситуацията.

12.00 – 18.00 ч. Момент за манипулация, срещи и търговски сделки.

18.00 – 24.00 ч. Спазване на правила, баланс и справедлив тон. Моментът е благоприятен за пътуване и обмен на информация.

Съдбовно правило:Спазвам правилата!

Мото: Ценя и възможностите!

Положително утвърждение: Не се бъркам в чужди работи! 

 

Неделя, 21.10.2018 г. = 6 ДПЖ

 

Дневно предназначение: Завършваме седмицата с единственият критичен ден за преиода. Дневната нумерологична карта активира сблъсък. интриги, клюки и противоречия. Бъдете внимателни по пътищата - има възможност за катастрофа. Моментът не е подходящ за изясняване на любовни отношения. За да предотвратите скарване с важен за вас човек, по-добре избегнете среща днес. Използвайте деня за почивка и спане, които ще ви подсигурят по-благоприятно и спокойно преживяване.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8

Силен ден, който ще доведе до промяна в любовта и решенията. Активират се проблеми със сърце и кръвно налягане. Хронично болните да извършат профилактика.

 

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. Денят започва спокойно, балансирано и хармонично.

6.00 – 12.00 ч. Сутринта ще е активна, с възможност за неочаквани новости и запознанства.

12.00 – 18.00 ч. Може да се възползвате от помощта на втори човек, съобразете се и обсъдете всичко, което искате да направите. Бъдете внимателни относно емоциите си в любовта и знайте, че сега не е точния момент за изглаждане на взаимоотношенията.

18.00 – 24.00 ч. Вечер на страстта, забавленията и купона. Бъдете по-обрани в случай, че не желаете да станете обект на обсъждания, клюки и интриги.

Съдбовно правило: Обичай, за да бъдеш обичан !

Мото: Любовта е глуха за всички лоши и обидни думи!

Положително утвърждение: Днес съм господар на емоциите си. Изказвам само позитивни думи !

 

 


От категорията

Оперната певица Гергана Николаева съчетава поезия, кулинария и благотворителност в книга

Оперната певица Гергана Николаева съчетава поезия, кулинария и благотворителност в  книга-1601017576.jpg

В „Събудих се и беше утре“ мецосопраното комбинира лиричните си стихове с ...

25 септ. 2020 | 10:05

Криза в работата и партньорски взаимоотношения в неделя

За консултация и записване на час при Милена Иванова-ЕА @ЕАlife.bg https://www.facebook.com/EAlife.bg/-1601006165.jpg

В петък на обяд може да се породят проблеми, умора и недоволство. Труден късмет ...

25 септ. 2020 | 06:54

Меган Маркъл и принц Хари призоваха американците да гласуват

Сн. Инстаграм-1600858253.jpg

В своето обръщение Маркъл призова всички американци да излязат да гласуват тази ...

23 септ. 2020 | 13:49

В сряда който има бърза мисъл ще спечели

За консултация и записване на час при Милена Иванова-ЕА @ЕАlife.bg https://www.facebook.com/EAlife.bg/-1600801442.jpg

В четвъртък на обяд е най-слабата част от деня, която може да провокира ...

22 септ. 2020 | 22:02