Милена Иванова-Еа

Седмична номерологична погноза на Милена Иванова-Еа за 24.09.-30.09.2018 - ОБНОВЕНА

В четвъртък всичко ще става от втория път или чрез човек

4358 | 24 септ. 2018 | 10:49

В събота помогнете на околните, неделя е ден за спаване на реда и правилата


Предстои да преживеем активна и позитивна седмица, в която ще имате възможност да получите желаното, стига да предприемете действия. Това е последната седмица от месеца, в която ще имате възможност да подредите приоритетите си. Мобилизирайте се и действайте!

 

Понеделник,  24.09.2018 г. = 8 ДПЖ

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 4, 6, 8 9: Ден за чувства, работа и застой. Време е да изпитате детайлите и да майсторите неща, които сте си набелязали. Най- вероятно трудно ще организирате деня си, за това вземете решение да правите това, което ви е приятно. Може да се отдадете на пазар за домакинството и да свършите някой домакински неща.

 

Дневно предназначение: Ден за проява на творчество, изкуство и красота. Нумерологичната карта активира срещи с роднини, действия и обсъждане, свързано с пари, уреждане на сметки, роднински отношения и срещи. Под влиянието на деня се усилват чувствата и желанието за удоволствия.

 

Часова характеристика: 00.00 – 6.00 ч. – Красиво и щастливо начало на деня. Пробуждат се интуицията и желанието за творчество.

6.00 – 12.00 ч. – Сутринта правете всичко интелигентно и гледайте да довършите започнатото.

12.00 – 18.00 ч. – На обед поставете условията си и поделете всичко с партньора си.

18.00 – 00.00 ч. – Вечерта уредете въпроси, свързани с пари и роднини.

 

Съдбовно правило: Търпението е най- добрият ми учител!

Мото: Радвам се на красотата около себе си!

Положително утвърждение: Изобилието съпътства целия ми ден!

 

Вторник, 25.09.2018 г. = 9 ДПЖ

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 5, 7, 8, 9: Ден, в който краят ще е искан и желан. Основно изискване е да бъдете внимателни и концентрирани в целите си. Дневните акценти са семейството, образованието, децата и колата.

 

Дневно предназначение: Денят е подходящ за срещи, планини, върхове, дейности в сферата на образованието, коли и чужбина. Благословията е за зачеване на деца, купуване на кола, изпити и тестове онлайн.

 

Часова характеристика: 00.00 – 6.00 ч. – Денят започва самотно, с желание за изолация и изискване за изрядност по отношение на работата.

06.00 – 12.00 ч.- Сутринта започва с работа, която изисква внимание и изпипване на детайла. Ако сгрешите, следва санкция.

12.00 – 18.00 ч. – Следобед е време за партниране в работата. Обсъдете и съобразете всичко с партньор или колега. Така ще избегнете конфликт и трудности.

18.00 – 00.00 ч. – Вечерта ще се наложи да работите, мислите и довършвате работа.

 

Съдбовно правило: Изпитанията и трудностите ме карат да израствам!

Мото: Успехът и победата са плод на бистър ум, работа и целеустременост!

Позитивно утвърждение: Всеки, които работи всекидневно за целите си, накрая става победител.

 

Сряда, 26.09.2018 г. = 1 ДПЖ (дневен път на живота)

 

Дневно предназначение: Ден  за преживяване на щастие, благополучие и нови запознанства. Дневната нумерологична карта е с пасивен характер, затовa по-доброто решение е да проведете разговор, който да ви донесе успех в бъдеще.  Може спокойно да се уговаряте или да поставите начало на нещо ново.  Денят носи вървеж, възможност за издигане, новости и предложения. Направете разходка навън, сред природата или в планината. Това ще обнови личната ви  енергия и ще просветли съзнанието ви.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 7, 8, 9:

Важно е да огледате  детайлите,  да спазите ангажиментите си. Денят активира даване и получаване на гаранции за да има успех, проверка на направеното, много уговорки, щастлив завършек.

 

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. Нещата започват малко по- малко да се случват.

6.00 – 12.00 ч. – Време за изпълнение на ангажименти и работа.

12.00 – 18.00 ч. – Направете проверка на свършеното , уговорете се с партньор и гарантирайте сделка.

18.00 – 24.00 ч.-Успешно приключване на деня, според  договорките , с усещане за щастие и похвала.

 

Съдбовно правило :  Аз сам кова съдбата си!

Мото :  Аз отвоювам нови територии!

Позитивно утвърждение :  Аз съм щастлив и обичам себе си!

 

Четвъртък, 27.09.2018 г. = 2 ДПЖ

 

Дневно предназначение:  Ден, в който всичко ще става от втория път, чрез работа и уговорки. Бъдете внимателни при завършване на нещата и си подгответе резервен вариант, защото е твърде възможно първия ви план да не сработи. През целият ден ще преобладават срещи,  договорки, провеждане на разговори, бартерни сделки.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 8, 9

Ако желаете да изпълните задълженията си както трябва, ще се наложи лично да се заемете с работата и да я довършите до край. Информираността ще ви помогне да се справите по-лесно. Може да направите успешна финансова сделка чрез бартер и договаряне на изгодни условия за двете страни.

 

Часова характериатика : 00.00 – 06.00 ч. – Преживяване на момента до последно.

6.00 – 12.00 ч. – Поработване и довършване на работата до край. Вниманието се насочва към други неща, различни от това, с което се занимавате в момента. Концентрирайте сезащото не може да свършите всичко на куп.

12.00 – 18.00 ч. – Момент за очертаване на граница, поставяне на условия в работата. Всичко ще зависи от втори човек, може да получите отказ или да направите такъв. Кажете ,, Не‘‘ ако се налага и не позволявайте да ви маниполират. Изграждане на философска гледна точка ще подобри ситуация.

18.00 – 24.00 ч. – Информираността ще ви даде възможност за ново начало.

 

Съдбовно правило: Взаимопомощ !

Мото:  Днес използвам съзидателните си способности!

Положително утвърждение:  Уповавам се на житейския процес, който се разгръща, следвайки божествения промисъл!

 

Петък, 28.09.2018 г. = 3 ДПЖ

 

Дневно предназначение:  Ден предназначен да направите добри покупки на техника за дома или офиса, обзавеждане и ремонтна дейност. Покупката на мебели и подреждането на къщата  ще донесе успех на вас и семейството. Денят ще бъде спокоен с възможност за намиране, напасване, баланс, вярното и точното. Активира мислене, свършване на започнатото и подреждане на място.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 8, 9:

Време е да обърнете внимание на дома си. Денят е специален за успех в подреждане на документи, балансиране и хармонизиране на пространството. Ще успеете да намерите верните решения и нещата ще потръгнат. Може да влагате парите си в покупка на мебели и да се вслушате в съвет на друг човек.

 

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. – Нещата ще потръгнат, ако се захванете сами с тях. В този период от деня ще почувствате облекчение, комфорт и баланс.

6.00 – 12.00 ч. – Време за работа и обмисляне на стратегии.

12.00 – 18.00 ч. – Може да се възползвате от помощта на втори човек, съобразете се и обсъдете всичко, което искате да направите. Бъдете внимателни относно поднесена информация. Има опасност от двулично поведение.

18.00 – 24.00 ч. – Приятна и уютна вечер, в която ще имате възможност да намери мир, баланс и хармония.

 

Съдбовно правило:  Добрите действия дават добър резултат!

Мото:  Излъчвам радост и я споделям с останалите!

Позитивно утвърждение:  Обичам живота и му се наслаждавам!

 

Събота, 29.09.2018 г. = 4 ДПЖ

 

Дневно предназначение:  Ден за проява на помощ към други хора.  Уговорете се с приятел или близък да му окажете съдействие и помогнете. Психологическото преживяване на личността ще е усещане за невъзможност, трудно справяне с проблем и ситуация, за това взаимопомощта ще е полезна.  Пазете себе си и се грижете за тялото, защото може да настинете. Намерете нещо, с което да се разнообразите, разходете се и си намерете занимание. Всичко, което се случва ще има за цел личното ви осъзнаване.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 4,  8, 9 –  Ден за справяне с криза, повреда, страх. Препоръчва се превенция  свързана със здраве, благотворителност, грижа за себе си, почивка. Хранете се здравословно или започнете здравословен режим на живот.  Ако сте неуверени в себе си потърсете помощ и не се отчайвайте. Възможни са счупвания и повреда на техника.

 

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. – Споделяйте и правете уговорки с партньор.

6.00 – 12.00 ч. – Работете! Проявете интелигентност, използвайте ума си и довършете започнатото. Така ще си подсигурите добри следствия в бъдеще.

12.00 – 18.00 ч.- Съобразете се с партньор или втори човек и се отдайте на взаимопомощ.

18.00 – 00.00 ч. – Починете си и ако се появи неувереност, оставете момента да отмине и не прибързвайте със заключения, защото още от утре ще мислите по-нов начин.

 

Съдбовно правило:  Помагам на нуждаещите се!

Мото:  Съчувствието е лечение за душата !

Положително утвърждение:  Аз се справям успешно с предизвикателствата на деня!

 

Неделя, 30.09.2018 г. = 5 ДПЖ

 

Дневно предназначение:   Ден за спазване на реда, закона и правилата.  Трудно ще минете между капките, за това по-добре не се опитвайте.  Въпреки това, денят ще е сравнително спокоен и ще ви даде възможност лесно да се справите с възникнала трудност. Ще трябва да изпълнявате  задачи и поети ангажименти. Благоприятен за купуване на техника, мебели, покупки за дом, къща, офис. Може да се явите на изпит или конкурс.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 8, 9: Време е за действие!

Денят ще е социално активен с възможности да свършите неща поне в три области. Нумерологичната карта активира наложителни пътувания, проверки от институции на път, в офиса и на работното място. Спазвайте реда и закона, за да не бъдете санкционирани. Мотивацията за действията ви е налагащото в обстоятелствата, независимо дали ви се иска или не. Дневният акцент е към семейството и дома, което ще даде възможността да се покажете пред  близките.

 

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. – Спокойна нощ, в която се отключва късмет и намиране на комфорт.

6.00 – 12.00 ч. – Работете! Това е времето, в което може да се справите най-лесно с трудностите. Започнете от начало и приключете докрай.

12.00 – 18.00 ч. – Ще се наложи да се съобразите с нечие мнение. Това може да ви създаде дискомфорт, но ще отмине.

18.00 – 00.00 ч. – Направете това, което трябва!

 

Съдбовно правило: Ключът е в намирането на баланса!

Мото: Спазвам правилата!

Положително утвърждение: Аз съм център на добрите прояви!


От категорията

Брад Пит шокира феновете си с клошарска визия (СНИМКА)

Снимка: Туитър-1590563407.jpg

Някои от почитателите му коментираха, че Пит е вече твърде възрастен за такава ...

27 май 2020 | 10:09

Интересна е идеята за бързи кораби между Грузия и България в Черно море

Интервю с Н.Пр. Посланик Тамара Лилуишвили по повод националния празник на Грузия-1590488828.jpg

Пътуващите до Грузия трябва да представят тест за коронавирус, направен в ...

26 май 2020 | 13:25

Илон Мъск и Граймс промениха странното име на новородения си син

-1582543134.png

В Калифорния не са позволени арабските цифри, затова двойката е решила да ги ...

26 май 2020 | 14:27

Брайън Мей е претърпял инфаркт

Кадър: Инстаграм-1590414846.jpg

Във видеото Мей разкрива, че лекарят му го закарал в болницата, където разбрал, ...

25 май 2020 | 16:52

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.