В петък е първият критичен за май от общо 8 за месеца, навръх Гергьовден е вторият

4612 | 29 апр. 2018 | 22:03

Седмична номерологична прогноза - 30 април-6 май на Милена Иванова-Еа


Днес изпращаме април с максимална нумерологична карта при път на живота 9, за да посрещнем месец май със семейно щастие и възможност за начало и трайни капиталовложения.

 

Ако април ни постави на изпитание, депресии и идейна криза, за да сменим целта,посоката и преразгледаме критериите и ценностите си, то месец май идва, за да поставим всички въпроси сигурно, позитивно и със строги мерки.

 

Това е един от трите най-активни месеци за годината, през който ще имате възможност да раздвижите нещата и да свършите нещо повече, макар и да не е перфектно.

 

Месецът съдържа 31 активни дни, 8 от които критични, 11 - предназначени за стабилизиране на положение и ситуация, 14 - през които ще имате възможност да действате целенасочено, 2 - за постигане на максимум, 2 - предназначени за слава и известност, и 2 - за достигане на богатство и материално благоденствие.

 

Май започва позитивно при път на живота 8, а нумерологичната му карта показва, че настъпва време за семейството, рода, дома, трайните капиталовложения, планиране на екскурзии, почивки, море, пазаруване, получаване на гаранции. Цялото внимание, действия и желания ще бъдат насочени в тези области.

 

През 23 дни от месеца нещата ще стават бързо и успешно. Ако започнете и правите нещо важно в такъв ден, резултатите ще дойдат веднага и ще имат траен ефект във времето. Въпреки движението и активността на месеца по-голямата част от хората няма да успеят да си свършат професионално работата, затова е много важно за работодателите да назначават служителите си на подходящи дати като превантивна мярка, която да им подсигури задържане на работна ръка, мотивация в служителите и професионално изпълнение в работата.  

 

За родените на 1-во, 10-о, 19-о, 28-о число май ще е сравнително добър. Родените на 2-ро, 11-о, 20-о, 29-о число ще имат позитивен месец, с напор от чувства, но рядко ще им се случва нещо ново.

 

Родените  на 3-то, 12-о, 21-о, 30-о число ще преживеят нов старт с нови хора, към които ще се напасват през следващите два месеца.

 

За родените на 4-то, 13-о, 22-ро, 31-во число месецът ще е критичен.

 

Родените на 5-о, 14-о, 23-то число ще преживеят добър и позитивен месец с възможности. За родените на 6-о, 15-о, 24-о число месецът ще бъде разнообразен. Ще се редуват позитивни и негативни аспекти в зависимост от личната нумерологична карта на всеки.

 

За родените на 7-о, 16-о, 25-о число май ще бъде един от най-силните им месеци. Всички позитивни аспекти за тях, са се струпали в този период и още три месеца за цялата година.

 

За родените на 8-о, 17-о, 26-о число предстои критичен месец, който да ги учи на търпение. За родените на 9-о, 18-о, 27-о число май ще бъде силен,предназначен за пътуване и действие.

 

Мото за месец май: Живителната сила на любовта и успеха ме изпълва. Аз получавам и давам парите с радост и благодарност към Всевишния Творец!!!

 

Понеделник - 30.04.2018г.- В понеделник започваме новата седмица с максимален ден, който ще ни даде много възможности, работа и успешен момент да приключим със залежали задачи.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 9 при пълна геометрия, което ще активира ефективност в действията, нужда и възможност за концентрация, както и активация на всички възможности. Денят започва лесно и свършва трудно, като сутринта може да се наложи да се занимаете с проблемите на друг човек, затова в следобедните часове ще ви е нужна мобилизация на силите, за да успеете.

Мото: При мен всичко се получава просто превъзходно!

 

Вторник - 01.05.2018г. - Вторник, както и месец май ще ни донесат ориентация към трайно капиталовложение, желание да направим всичко за семейството, да сме си вкъщи с близките, трапези, много пътувания и гости. Денят ще ви даде порив да се захванете с нещата и да действате.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 8 при геометрия, която ще активира семейно щастие, обещаващо начало, преживяване на нещо, което ще остави спомени за цял живот. Ако постигнете успех днес, той ще бъде запомнен и може да ви донесе материални облаги.

Мото: Аз съм магнит за парите и успеха!

 

Сряда- 02.05.2018г.- В сряда предстои да преживеем стабилен ден, предназначен за работа, довършване, приключване, пътувания в страната и чужбина, до вилата или на село, онлайн успех, дейности и занимания, свързани с образование, както и разбиране на идеал.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, затова денят ще завърши с работа и докато не приключите докрай. Със започването на деня и ранната сутрин имайте предвид, че друг ще определя правилата, може да получите отказ или да се наложи да очертаете граници. Активират се дела, свързани с институции и според чужда уговорка.

Мото: Живителната сила на успеха ме изпълва!

 

Четвъртък - 03.05.2018г.- Очаква ни специален четвъртък, позитивен и успешен, предназначен за добър старт и ново начало. Дневната нумерологична карта е с път на живота 1 и активира щастие, успех на път, в дома, офиса и социалните дейности. Денят е подходящ за семейни празници и гости. Възможно е ново добро запознанство. Сутринта ще бъде позитивна и тиха, следобед времето е подходящо да се пренесете официално в нов дом или да купите такъв, а вечерта ще бъде щастлива и с възможност за запознанство, което да ви донесе положителни емоции.

Мото: Днес аз преуспявам!

 

Петък- 04.05.2018г.- Петък е първият критичен за месец май от общо 8. Дневната нумерологична карата е кармичен кръст при път на живота 2, което ще предизвика делби, психодрами, настинки, ремонти, недостиг, счупване, липса на самочувствие и усещане, че не можем повече. Възможно е определени кризи и влошаване в здравословното състояние да доведат до операция. Грижете се за себе си и извършвайте превенция на здравето. Направете си дневна програма минимум, за да щадите силите си.

 

Сутринта спазвайте законите и правилата и поддържайте добър баланс. Следобед и вечерта дневният код ще активира копиране, представяне и презентация чрез друг човек, като и съгласие с „Както и каквото кажеш“.

Мото: Запазвам добрия баланс и спокойствие!

 

Събота-05.05.2018г.- В събота ще преживеем мир и успех в дома, офиса, на път, от път, в семейството, както и хармонизиране и възможност да постигнем мечта. Дневната нумерологична карта е с път на живота 3, активира правилно и добро случване, шанс, сгода, леснина и късмет. Сутринта ще са активни пътуванията, правете всичко правилно и добре, към обед времето е подходящо за гости и случване чрез друг човек, а вечерта приключва успешно и хармонично.

Мото: Днес щастието и късметът ме съпътстват навсякъде!

 

Неделя-06.05.2018г.-Неделя е втори критичен ден за тази седмица. Дневната нумерологична карта е кармичен кръст при път на живота 4, който ще ни постави на психически изпитания, кризи, болест и интриги. Щадете силите си и се грижете за себе си. Хронично болните да извършват превенция, защото са възможни здравословни кризи. Бъдете внимателни на път и не предприемайте дейности, свързани с риск. Препоръчително днес е да проявявате съчувствие и да помогнете на страдащ човек. Най-подходящо меню за деня е гладуването и облекчен хранителен режим. Дневният код започва с предприемчивост, преминаваща в реализация, радост, показност и мотивация, а следобед ще трябва  да се организирате, за да преодолеете трудност. Пазете се от интриги и не правете такива. Вечерта приключва с правене на планове за друг човек, умора и нужда от релакс.

Мото: Съчувствам и помагам на всеки в нужда!

 Запазете своя час за индивидуална консултация с ЕА на телефон: 089 738 7575 или на имейл: milena.ivanovatm@gmail.com


От категорията

Академията за мода с пищен ревю-спектакъл за "Златна игла 2020"

Академията за мода с пищен ревю-спектакъл за "Златна игла 2020"-1582205572.png

Водеща на официалната церемония ще бъде известният наш топ модел и телевизионна ...

20 февр. 2020 | 15:32

Кралицата: Принц Хари и Меган не могат да се "продават" като кралски особи

-1579418408.jpg

Внукът на кралица Елизабет Втора Хари и съпругата му Меган, които са херцози на ...

20 февр. 2020 | 14:37

Какво ще донесе Ретроградният Меркурий според зодията ви?

-1482185381.png

Телците ще са по-избухливи през периода. Любовните отношения на Везните ще са ...

20 февр. 2020 | 16:00

Уитни Хюстън се връща на сцената с холограмно турне

Сн. БГНЕС-1582201975.jpg

Сред концертните изпълнения ще са някои от най-големите хитове на певицата, ...

20 февр. 2020 | 14:31

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.