Седмична нумерологична прогноза 10.09-16.09

Нумерологична прогноза за 10.09. - 16.09.2018 г. на Милена Иванова-Еа

В понеделник изковаваме дългосрочен успех, вторник е в дисбаланс, петък - духовен

4111 | 9 септ. 2018 | 21:46

Предстои да преживеем седмица на успех, споделяне, наложителни пътувания, работа, чувства, любов и духовна стабилност


Предстои да преживеем седмица на успех, споделяне, наложителни пътувания, работа, чувства, любов и духовна стабилност. Бъдете концентрирани в целите си и не приемайте лично отношението на хората срещу вас.

Мото на седмицата: Всичко, до което се докосна, се превръща в успех!

 

Понеделник, 03.09.2018 г. = 3 ДПЖ (дневен път на живота)


Основна цифрова характеристика - 1,2,8,9: Хубав ден с пасивна нумерологична карма, в който успехите ще дойдат от личния ви избор, а не от действията на всяка цена. Това не означава, че трябва да се отдадете на мързел и да оставите всичко на произвола на съдбата, но ако намерите баланса между възможността, потока и действието - късметът ще бъде на ваша страна. Денят благославя добър избор на дом, офис, уговорки за бъдещи възможности, издаване на лични документи, намиране на изход от трудна ситуация и напасване във времето и пространството.

 

Ако спазите условията, които ви се предоставят, дългосрочният успех и късмет са ви подсигурени. Може да подписвате документи, договори, свързани с недвижимо имущество с изключение на периода от 18.13 - 18.21 ч.

Дневно предназначение: Ден за подреждане на документи в офис, апартамент, дом. Резултатът ще дойде веднага. Всичко трябва да бъде направено от начало докрай.

Часова характеристика: 00.00 - 6.00 ч. - Нещата ще потръгнат, ако се захванете сами с тях. В този период от деня ще почувствате облекчение, комфорт и баланс.

6.00 - 12.00 ч. - Време за работа и обмисляне на стратегии.

12.00 - 18.00 ч. - Може да се възползвате от помощта на втори човек, съобразете се и обсъдете всичко, което искате да направите. Бъдете внимателни относно поднесена информация. Има опасност от двулично поведение.

18.00 - 24.00 ч. - Приятна и уютна вечер, в която ще имате възможност да намери мир, баланс и хармония.

Съдбовно правило: Истината е път за добрите дела!

Мото: Аз съм в пълен синхрон и хармония със случващото се около мен!

Позитивно утвърждение: Късметът е с мен през целия ден!

Вторник, 11.09.2018 г. = 4 ДПЖ

 

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 8, 9: Ден за проява на дисбаланс, неувереност и страхове. Поради пасивната нумерологична карта ще има невъзможност за активно справяне. Акцентът на денят ще е върху психически разстройства, болести, мисли, искания на пари за лечение. Психологическото преживяване на личността ще е усещане за невъзможност, трудно справяне с проблем, ситуация, лично приемане и засягане от всичко чуто и коментирано. В ден с нумерологична характеристика път на живота 4 и числа 1, 2, 8, 9 най-правилното решение е да изчакате всичко да отмине, болест, страх, болка, недоверие и др.

Дневно предназначение: Ден за справяне с криза, повреда, страх, негативна емоция. Препоръчва се начало на лечение, превенция, свързана със здраве , взаимопомощ, благотворителност, грижа за себе си, почивка. В случай че искате да правите нещо, за да излеете натрупано напрежение - мийте, поливайте, вземете си вана или солен душ. Хранете се здравословно или започнете полезен хранителен режим. Препоръчва се пиене на повече вода.

Часова характеристика: 00.00 - 6.00 ч. - Споделяйте и правете уговорки с партньор.

6.00 - 12.00 ч. - Работете! Проявете интелигентност, използвайте ума си и довършете започнатото. Така ще си подсигурите добри следствия в бъдеще.

12.00 - 18.00 ч.- Съобразете се с партньор или втори човек и се отдайте на взаимопомощ.

18.00 - 00.00 ч. - Починете си и ако се появи неувереност, оставете момента да отмине и не прибързвайте със заключения, защото още от утре ще мислите по-нов начин.

Съдбовно правило: Помагам на себе си и другите!

Мото: Аз се отдавам в служене на съдбата!

Положително утвърждение: Милостта и състраданието са моето лекарство!

Сряда, 12.09.2018 г. = 5 ДПЖ

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 8, 9: Време е за действие! Денят ще е социално активен с възможности да свършите неща поне в три области. Нумерологичната карта активира наложителни пътувания, проверки от институции на път, в офиса и на работното място. Спазвайте реда и закона, за да не бъдете санкционирани. Мотив в действието ще е защото трябва, а не защото много ви се иска. Акцентът на деня е свързан със семейството и дома - използвам възможността да им се покажа.

Дневно предназначение: Спазване на реда, закона и правилата. Спокоен ден, който ще ви даде възможност лесно да се справите с възникнала трудност. Ще трябва да изпълните задачи и поети ангажименти. Благоприятен за купуване на техника, мебели, покупки за дома и офиса. Може да се явите на изпит или конкурс.

Часова характеристика: 00.00 - 6.00 ч. - Спокойна нощ, в която се отключва късмет и намиране на комфорт.

6.00 - 12.00 ч. - Работете! Това е времето, в което може да се справите най-лесно с трудностите. Започнете от начало и приключете докрай.

12.00 - 18.00 ч. - Ще се наложи да се съобразите с нечие мнение. Това може да ви създаде дискомфорт, но ще отмине.

18.00 - 00.00 ч. - Направете това, което трябва!

Съдбовно правило: Трябва да спазвам социалния ред и правила!

Мото: Аз съм в баланс със социалната среда!

Положително утвърждение: Аз съм център на баланса и успеха си!

Четвъртък, 13.08.2018 г. = 6 ДПЖ

 

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 4, 8, 9: Ден за приключения, любов, желания, копнежи. Вътрешните чувства и емоции трудно ще намерят външна проява. Ще намерите успеха си в онлайн дейности, забавления и игри. Изразяването на чувствата и емоциите ще става по-лесно чрез социалните мрежи. Водещото за вашето настроение през деня ще бъде желание за забавление, игри и радостни емоции. Пазете се от клюки и интриги, защото, ако сте много бурни в емоциите, има възможност да станете техен обект.

Дневно предназначение: Забавление, игри и приключения. В случай на проблем - неспособност за решение. Криене и изчакване. Чувствата и любовта ще са акцентът на деня.

Часова характеристика: 00.00 - 6.00 ч. - Дискомфортна и неясна нощ, придружена със страхове и дисбаланс. Сънливост в сутрешните часове.

6.00 - 12.00 ч. - Възникване на трудности, които ще изискват проява на труд и сила.

12.00 - 18.00 ч. – Време за уговорки в работата и обмисляне на план Б, в случай че първият не е сработил.

18.00 - 00.00 ч. - Вечер за изкуство, забавление, приключения навън, купон, клюки и интриги.

Съдбовно правило: Радвайки се на живота, намирам вярното решение!

Мото: Любовта е моят източник на енергия!

Положително утвърждение: Радостта изпълва сърцето ми!

Петък, 14.09.2018 г. = 7 ДПЖ

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 4, 5, 8, 9: Ден за духовност и израстване, за намиране на новото в света и еволюцията. Благословението на деня е за намиране на духовното у човека и дома, събития, конференции с духовна, научна цел в страната и чужбина, развиване на ценностна система, образование, което ще му донесе награда, ако изпипа нещата и бъде еталон. Проява на желание за дистанция и изолация не е изключена.

Дневно предназначение: Възможност за духовно израстване, вземане на поука, развитие в екологията , изкачване на върхове, разходки навън сред природата, планини, социалност, възможност за награда и популярност, работа, духовни семинари, далечни пътувания в чужбина, международни и социални дейности, реклама, онлайн събития, усамотение.

Часова характеристика: 00.00 - 6.00 ч. - Намирам си центъра и съм в баланс. В случай че правите нещо, ще е защото трябва да го свършите.

6.00 - 12.00 ч. - Време е за работа, да покажете силата на ума си и да направите необходимите ви изводи.

12.00 - 18.00 ч. - Работа в името на другите, договорки с партньор, провокирани от грешки, очертаване на граници.

18.00 - 00.00 ч. - Вечер за усамотение, мечти и плануване на далечни цели.

Съдбовно правило: При грешка следва наказание!

Мото: Вярата ми дава смисъл и посока!

Позитивно утвърждение: Вярата е моята трансформация за ново начало!

Събота, 15.09.2018 г. = 8 ДПЖ

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 6, 9: Ден за семейни мероприятия, пътуване до море, с цел посещение на родата, събиране на маса, семейни чествания, постигане на крайна цел, обсъждане на наследства, имоти и пари.

Дневно предназначение: Ден за проява на творчество, изкуство и красота. Нумерологичната карта активира срещи с роднини, действия и обсъждане, свързано с пари, уреждане на сметки, роднински отношения и срещи. Под влиянието на деня се усилват чувствата и желанието за удоволствия.

Часова характеристика: 00.00 - 6.00 ч. - Красиво и щастливо начало на деня. Пробуждат се интуицията и желанието за творчество.

6.00 - 12.00 ч. - Сутринта правете всичко интелигентно и гледайте да довършите започнатото.

12.00 - 18.00 ч. - На обед поставете условията си и поделете всичко с партньора си.

18.00 - 00.00 ч. - Вечерта уредете въпроси, свързани с пари и роднини.

Съдбовно правило: Добрият род се гради на честни и справедливи взаимоотношения!

Мото: Поемам отговорността и дълга си към семейството!

Положително утвърждение: Благославям предците и целия си род!

Неделя, 16.09.2018 г. = 9 ДПЖ

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 6, 7, 8, 9: Ден, в който краят ще е искан и желан. Основно изискване е да бъдете внимателни и концентрирани в целите си. Повечето неща ще се случват според партньор, с когото работите. Наложително е да довършите стара, изоставена работа, която вече сте отлагали.

Дневно предназначение: Денят е подходящ за срещи, планини, върхове, дейности в сферата на образованието, коли и чужбина. Благословията е за зачеване на деца, купуване на кола, изпити и тестове онлайн.

Часова характеристика: 00.00 - 6.00 ч. - Денят започва самотно, с желание за изолация и изискване за изрядност по отношение на работата.

06.00 - 12.00 ч.- Сутринта започва с работа, която изисква внимание и изпипване на детайла. Ако сгрешите, следва санкция.

12.00 - 18.00 ч. - Следобед е време за партниране в работата. Обсъдете и съобразете всичко с партньор или колега. Така ще избегнете конфликт и трудности.

18.00 - 00.00 ч. - Вечерта ще се наложи да работите, мислите и довършвате работа.

Съдбовно правило: Изпитанията и трудностите ме карат да израствам!

Мото: Успехът и победата са плод на бистър ум, работа и целеустременост!

Позитивно утвърждение: Всеки, които работи всекидневно за целите си, накрая става победител.

 

За консултация и записване на час при Милена Иванова ЕАF @Ealife.bg

T.+359 897 38 75 75 имейл - milena.ivanovatm@gmail.com

www.ealife.bg


От категорията

Финалистът от „Като две капки вода” Георги Симеонов – JJ в международен благотворителен проект
(Видео)

Финалистът от „Като две капки вода” Георги Симеонов – JJ в международен благотворителен проект-1591296221.jpg

„Under The Same Sky” е инициатива на победителя от виетнамското издание на ...

4 юни 2020 | 21:42

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт
(Галерия)

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт-1591012660.jpg

Този път моделът няма да е известна манекенка, а спортистка, медалистката от ...

1 юни 2020 | 14:56

Радослава Лазарова с вдъхновяваща колекция „Impressions 2021”
(Галерия)

Радослава Лазарова с вдъхновяваща колекция „Impressions 2021”-1591302498.jpg

В първата в България дигитална пресконференция с модна и лайфстайл презентация ...

4 юни 2020 | 23:26

Далеч от дома, близо до надеждата
(Видео)

Далеч от дома, близо до надеждата-1591300783.jpg

Изкуството, музиката, любовта – опорни точки, без граници

4 юни 2020 | 22:58