Седмична номерологична прогноза за 04.06-10.06.2018г.

В понеделник не започвайте нищо ново, вторник е критичен, съботата - активна

16850 | 3 юни 2018 | 22:19

Милена Иванова-Еа: Пети юни има кармичен кръст при път на живота 4, който ще ни постави на психически изпитания, кризи, болест и интриги


Понеделник - 04.06
 
Започваме новата седмица с астрална геометрия при път на живота 3, в дневната номерологична карта, което ще изисква много концентрация и съсредоточеност от този, който иска да свърши нещата правилно, защото се активират грешки, забравяне и забавяне.
 
Денят е подходящ да подредите нещата си на място от офиса  или дома. Прекалената активност и взискателност могат да ви попречат. Сутринта започва мудно с нежелание за работа и трудно събуждане.
 
Към обяд бъдете внимателни и се старайте да не вземате рискови решения. В следобедните часове ще се наложи да давате обяснения и да се съобразите с нечие мнение, а вечерта ще ви даде усещане за хармония и спокойствие. Бъдете наблюдателни през целия ден, следете информацията която получавате, защото тя ще бъде свързана с уроци и опитност, която трябва да научите.
 
Препоръчва се днес и утре да не започвате нищо ново и важно, освен ако не е крайно наложително и спешно. 
 
Мото: Днес съм внимателен и концентриран в действията си, защото само така ще успея!
 
Вторник - 05.06
 
Вторият ден от тази седмица  е критичен.  Дневната номерологична карта е кармичен кръст при път на живота 4, който ще ни постави на психически изпитания, кризи, болест и интриги.
 
Щадете силите си и се грижете за себе си. Хронично болните да извършват превенция, защото са възможни здравословни кризи. Бъдете внимателни на път и не предприемайте дейности, свързани с риск.
 
Препоръчително е днес  да проявявате съчувствие и да помогнете на страдащ човек. Най-подходящо меню за деня е гладуването и облекчен хранителен режим. Дневният код започва с предприемчивост, преминаваща в реализация, радост, показност и мотивация, а следобед ще трябва да се организирате, за да преодолеете трудност. Пазете се от интриги и не правете такива. Вечерта приключва с правене на планове за друг човек, умора и нужда от релакс.
 
Мото: Доброто е магия, с която човек превръща отрицателните сили в положителни!
 
Сряда - 06.06
 
 
Очаква ни активен и динамичен ден с противоречив характер, предназначен за постигане на баланс в семейството, наложителни грижи за близки или болен човек, пътувания и социални срещи.Дневната номерологична карта е с път на живота 5, което ще активира желание за налагане на морал и справедливост. Денят е подходящ за почивка на море, трапези и семейни събирания.
 
В сутрешните часове ще се активират любовни емоции, жизнерадост и смях , а към края на деня активността и социалните контакти. Предпазвайте се от ревност и запазете спокойствие дори и да разберете, че някой се опитва да ви подведе. 
 
Мото: Любовта е път за придобиване на щастието!
 
Четвъртък - 07.06
 
Днешният ден започва с благословия за красиви и дългосрочни очаквания, отношения на любов, радост и цели. През целия ден ще бъдат активни онлайн дейности, успех в училище и на конкурси.
 
Дневната номерологична карта е с път на живота 6, активира желание за забавления, купони и развлечения, които всъщност са и препоръчителни, защото нищо друго освен това, няма да бъде достатъчно продуктивно. Бъдете осъзнати , защото има възможност да се заблудите под влияние на чувства и емоции. 
 
Мото:  Там където има любов, има успех и благоденствие!
 
Петък - 08.06
 
Днес престои да преживеем дневна нумерологична карта при път на живота 8. Със започването на деня вниманието ще се фокусира върху материалната страна- парите, задачите, грижите и детайлите, с които трябва да се справите.
 
Денят ще е разнообразен и променлив. Започва активно, с желание за помощ, срещи и контакти, и завършва с оптимизъм, усамотяване и учене. Активизират се срещите на маса , глезотии, правене на планове, желание и създаване на удобства, релакс или почивка на море.
 
Съсредоточете се върху хубавите и красиви неща и следете за знаци от съдбата, които ще са много верни напътствия за бъдещето. 
 
Мото: Върши онова, в което вярваш и вярвай в това, което вършиш!
 
Събота - 09.06
 
Днешният ден ще бъде натоварен, с предназначение да мислим и изпълним обещанията и задачите си. Дневната номерологична карта е с път на живота 8, ще активира срещи, уреждане на парични въпроси, сметки и задължения.
 
Ще се наложи да помислите за чувствата и работата си, и да обърнете внимание на дребните неща и ангажименти. Към обяд се активират мераци, а вечерта приключва с фокус върху обещания и плащане. 
 
Мото: Фокусирам се само върху важните неща!
 
Неделя - 10.06
 
Краят на седмица поставя нумерологичен аспект за щастливо начало в сутрешните часове на деня, както и добри възможности за приключване, работа и срещи. Дневната номерологична карта е с път на живота 9, активира дейности свързани с деца, коли, дом, складиране. Ще се наложи да мислите, за да се справите интелигентно със задачите си. Някои от нещата ще стават наготово, но за други ще трябва да се погрижите.
 
Към обяд денят ще внесе баланс, любовни трепети,а към края на деня ще трябва да се мотивирате за да проведете срещите си и да завършите работата си.
 
Мото: Справям се с всичко, с лекота и усмивка !


От категорията

Intelligent Music Project и Every time се изкачиха на 1-во място в рок класацията на гръцкото Rock R
(Видео)

Българската супергрупа Intelligent Music Project и Every time се изкачиха на 1-во място в рок класацията на гръцкото Rock Radio 104,7-1601220546.jpg

Песента е по музика и текст на създателя на групата д-р Милен Врабевски

27 септ. 2020 | 18:26

Зелени гръмотевици в Микронезия
(Галерия)

Зелени гръмотевици в Микронезия-1601147676.jpg

В Покана за пътуване: Цветомир Кръстев от Дари травел за новото нормално в ...

26 септ. 2020 | 22:13

Нови снимки показват колко са пораснали децата на Кейт и Уилям (Галерия)
(Галерия)

Сн. Инстаграм-1601385503.jpg

Атънбъро снима документални филми за дивата природа от 50-те години и бие ...

29 септ. 2020 | 16:14

Фалшива новина се оказа участието на Хари и Меган в риалити шоу
(Галерия)

-1579017581.png

В началото на месеца стана известно, че от Нетфликс са сключили с кралската ...

29 септ. 2020 | 15:16