Патриотите на шосето вече карат с 9 км/ч, Вечните сараи са с 6,9 км/ч

В решителна схватка Генералските стрели водят с 31,8 км/ч, Червените асове не отстъпват с 30,2 км/ч

40807 | 26 март 2017 | 16:44

Невероятно оспорваната битка по шосетата на България в националното българско рали "Новите 240"! Основните конкуренти буквално се изпреварват по трасетата на родината, без да е ясно към този момент кой ще финишира пръв


Инфарктно състезание по шосетата на България в националното българско рали "Новите 240", е толкова драматично, че Епицентър.бг наема и втора автомобилна агенция, която да измерва темпа на движението на ВИП състезателите. Основните конкуренти буквално се изпреварват по трасетата на родината, все още не е напълно ясно към този момент кой ще финишира пръв.

Резултатите, които ви даваме сега, са от водещата агенция, която мери темпа на състезанието от сутринта.

В ралито участват 21 отбора и 9 самостоятелни автомобилисти.

От тях Епицентър.бг следи движението на 10 отбора, на които спортните журналисти дават шансове за победа. Останалите участват на олимпийския принцип.

От сутринта ви информираме на всеки час за разположението на състезателите по трасето и това ще продължи до 20.00 часа, когато приключва състезателния ден.

Поради оспорения характер на състезанието от този момент ще ви даваме информация за разположението на отборите на всеки половин част!

Ралито стартира в 7.00 часа.

Ето междинни резултати към 16.30 часа, дадени от втората автомобилна агенция:

Генералските стрели - 31,8 км/ч
Те са неизменни победители досега в 11-те издания на рали "Новите 240". Те не познават загуба, умело взимат всички тежки завои по пътищата на страната, летят се неподозирана скорост по магистралите и накрая се поздравяват с генералска победа.

Червените асове - 30,2 км/ч
Те са изненадата по пътищата на Родината, заредени с много енергия и с хъс за победа, която чакат от 11 години насам. Имат умела водачка, която знае как да пришпорва отбора, за да стигне до финалния успех.

Патриотите на шосето - 9,0 км/ч
Те не си поплюват, щом стане дума за защита на родната земя и са готови да гонят до дупка всички чужди нашественици, особено ако напират от южната ни граница.

Вечните сараи - 6,9 км/ч
Без тях нито едно състезание не може да финишира. Те са опасен конкурент, с който всички се съобразяват. Тази година и се втурнаха да защитават родната земя от предатели, които се пръкнаха из между редиците им.

Бензиновия аптекар - 6,0 км/ч
Той се появява за първи път на пистата, много е агресивен, не признава правила, отборът му е съставен предимно от роднини, на всеки завой хвърля на публиката или евтини хапове, или туби с евтин бензин.

Реформираните петли - 3,5 км/ч
Отборът е претъпкан от треньори и съветници, затова не се знае кой държи кормилото.

Азбучните ветерани - 2.2 км/ч
Те са наследници на умел водач, който направлява отбора от резервната скамейка. Имат и хитра партньорка, която винаги е готова да премери сили на пистата. Ако вложат майстроски умения зад волана, могат да се класират до големите на финала.

Българската триколка - 1,7 км/ч
Този отбор трябва да положи много усилия, за да вземе правилно тежките завои по трасето. Засега няма изгледи да се нареди до истинските конкуренти за купата.

Новите републиканци - 2,4 км/ч
Те са много наперени, но не могат да се похвалят с някакви реални постижения досега. Влизат в яростни словесни битки, скарани са с всички останали отбори и предварителните им шансове за успех са нищожни.

Турските авери - 2,3 км/ч.
Те се пръкнаха в сърцето на един нов султан и са верните му войни по българските шосета.

Какво ще се случи с отборите зад волана, каква скорост ще развият автомобилите им, какви препятствия ще преодолеят по пътищата на страната - следете през целия ден в Епицентър.бг и на Фейсбук страницата ни.

Провеждащото се автомобилно състезание за Националната купа на рали „Новите 240“ e най-оспорваното досега, заредено с неизвестни завои и много неочаквани препятствия.

 


От категорията

Москва за изгонването на руските дипломати: Ще има "огледален" отговор

Демаршът на София за изгонване на дипломати на Руската федерация, разбира се, няма да остане без симетричен отговор от руска страна, заяви  Леонид Слуцки.-1600887951.jpg

Доказателства не са представени, мисията на Москва със съжаление е принудена да ...

23 септ. 2020 | 20:06

Външно обяви за персона нон грата двамата руски дипломати, обвинени в шпионаж

-1598960036.jpg

Досъдебното производство срещу руските граждани е спряно, тъй като те се ...

23 септ. 2020 | 17:54

Без глоба за директорите, ако учениците не носят маски (ВИДЕО)

Кадър: бТВ-1600886847.jpg

По-рано днес родители отново излязоха на протест срещу носенето на маски по ...

23 септ. 2020 | 21:45

Ден след "Третото велико въстание" протестиращите са много по-малобройни (ВИДЕО, СНИМКИ)

Снимка: БНТ-1600885408.jpg

„Правосъдие за всеки“ с демонстрация за оставки на главния прокурор и целия ...

23 септ. 2020 | 21:22