От партията призовават: "Нулева миграция на територията на България!"

ВМРО: Нелегалните мигранти от Афганистан пренасят опасни педофилски практики в Европа

1803 | 14 септ. 2021 | 12:58

Мъжете, които прииждат към нас, не идват да променят собствения си живот, идват да променят нашия, предупреждава членът на националното ръководство на Организацията Александър Сиди


Опасни педофилски практики пренасят в Европа нелегалните мигранти от Афганистан! За това предупреждава членът на националното ръководство на ВМРО Александър Сиди. Той заяви своята позиция в страницата си във Фейсбук по време на открита среща със симпатизанти във Велико Търново, съобщават от пресцентъра на ВМРО.

„Ще Ви разкажа за т.нар. „танцуващи момчета“. Това е една отвратителна практика, която продължава да се случва в Афганистан. Това са момчета на по 8-10 години, по улиците на градовете на Афганистан ги събират. Част от тях ги отвличат, друга част ги лъжат, че ще им дадат образование и ги прибират. Учат ги да танцуват, след това ги вкарват в разни зали и стаи, пълни с възрастни мъже. Не само им танцуват, правят и други неща“, заяви Сиди, като поясни, че не описва случващите се гаври и извращения с тези момчета, за да не му блокира завинаги профила Фейсбук полицията.

"Bacha bazi, както се нарича този ритуал, или bacha bereesh, както се наричат „танцуващите момчета“, е срамна практика. Тя е широко разпространена в Афганистан. Това са деца от 7-8 до към 12-13 години, които са прибирани от улицата с една единствена цел – да осигуряват удоволствие на възрастните мъже. Те са обучавани да танцуват и след „представленията“ са насилвани сексуално по няколко пъти или от група мъже едновременно. И всичко това само срещу подслон и храна.

Тази практика не само е широко разпространена в Афганистан, но и за нея се знае от т.нар. правозащитни организации. В интернет пространството могат да бъдат открити десетки статии и разследвания на световни медии по темата. Но тук, у нас, в страната, която е външна граница на ЕС, за тази заплаха не се говори. А в държавата ни има десетки лагери от отворен тип, които са разположени в населени места, в които има и детски градини, и училища. Само за София са 3, като не броим този в Бусманци, който се води от затворен тип. И не броим стотиците хостели, които започнаха лека-полека да се пълнят с мъже от Афганистан", обясни Александър Сиди.

„Хайде сега да ми каже някой в българската Държавна агенция по бежанците има ли идея само от тези мъже у нас колко от тях са участвали в тези отвратителни „увеселения“. Колко са били жертва, колко са били насилници? Няма такава информация“, отваря темата към институциите Сиди.

И е категоричен:

"Нашата агенция по бежанците няма как да събере такава информация, но тези хора сега, днес, в момента са по улиците на София, Харманли и по бежанските центрове. И е само въпрос на време тези хора да започнат да правят своите си неща, защото те не идват да променят собствения си живот, а нашия.

Държавата ни се тресе от вътрешни противоречия и „изчегъртване“ на неудобните. Но не се вълнува особено от това какво ни чака следващите месеци от посятата от САЩ буря в Афганистан. Вече половин година нямаме редовно правителство и работещ парламент.

Ако допуснем ситуацията от 2015 г. да се повтори, кой ще защити българските деца и жени, българските граждани от тези опасни педофилски практики?
Ето защо ние от ВМРО за пореден път призоваваме за нулева миграция на територията на България!"

Вижте и видеото от страницата на Александър Сиди във Фейсбук:

 ВМРО: Нелегалните мигранти от Афганистан пренасят опасни педофилски практики в Европа

Мъжете, които прииждат към нас, не идват да променят собствения си живот, идват да променят нашия, предупреждава членът на националното ръководство на Организацията Александър Сиди

От категорията

Иван Гешев: Нищо, което казва г-н Рашков, не е вярно. Законът за Бюрото по защита е писан на коляно

Снимка: БНТ-1631780292.png

"Избягвам да коментирам, защото войната в институциите обикновено я плащат ...

16 септ. 2021 | 11:12

Радев пред новите министри: Ще ви засипят с компромати, ще ви организират стачки и протести
(Видео)

Радев пред новите министри: Ще ви засипят с компромати, ще ви организират стачки и протести-1631776264.jpg

Президентът предупреди, че срещу служебния кабинет ще бъдат "парите, ...

16 септ. 2021 | 08:52

Афганистанци и българин със семейството му бяха успешно евакуирани в нашата страна
(Видео)

Снимки: МО-1631790806.jpg

Лично министърът на отбраната Георги Панайотов присъства на борда на самолета, ...

16 септ. 2021 | 14:12

Удължават срока на електронното преброяване до края на септември
(Видео)

Удължават срока на електронното преброяване до края на септември-1631789226.jpg

Срокът за електронното попълване на анкетните карти на НСИ за националното ...

16 септ. 2021 | 13:46