Валери Симеонов Снимка: Канал 3

България може да връща 53 млн. европари заради "Ало, Банов", обяви лидерът на НФСБ

Валери Симеонов: БСП да не злоупотребяват с Елена Йончева, накрая ще я пратят в затвора

3058 | 31 ян. 2019 | 11:35

„Не е добре да се правят от тази трибуна прибързани пресилени обобщения без факти, да се изнасят твърдения, характерни за фалшив сайт. Това е жалко, унизително“, каза още съпредседателят на патриотите


"България може да връща 53 млн. европари заради "Ало, Банов". БСП да не злоупотребяват с Елена Йончева, накрая ще я пратят в затвора". Това каза лидерът на НФСБ и депутат от „Обединени патриоти“ Валери Симеонов в декларация от името на парламентарна група, предаде Агенция „Фокус“.

По думите му всички средно интелигентни хора смятат, че БСП са хванали един човек, който неособено разбира какво прави, визирайки говорителя на парламентарната група на "БСП за България" Елена Йончева.

„Повод за нашата декларация е доста грозното изявление на председателя на БСП, поднесено като някаква форма на декларация. Повече от ясно е, че е написана тази сутрин. Изпълнена е с клевети, с квалификации, с пътеписни лозунги тип „Дружество Георги Кирков“ от преди 1989 г. Това ниво е унизително и цапа българския парламент“, каза още Симеонов.

„Вчера държавата била разтърсена от скандала. Какъв скандал, какво разтърсване? Вие наистина ли живеете в реалния свят или във вашата паралелна държава? Къде виждате такъв скандал? Още вчера същия ден беше изнесена информация, че по въпросното забавяне на строителното изпълнение е сезиран съдът, който се очаква да се произнесе на втора инстанция. Какъв е скандалът, изваден е един запис, абсолютно тенденциозно? Като човек, който се занимава с журналистика от 1992 г., не видях началото на записа. Не коментирам дали той е автентичен, или не. Това ще го установят съответните служби, най-вероятно е автентичен“, обясни Симеонов.

Той посочи, че не може да си изгради становище, че става въпрос за скандал, а не за поредна манипулация.

„Въпросната журналистка, която действително е спорно доколко е такава, по никакъв начин не може да бъде възприемана като човек, който изнася истински и достоверни факти. Мисля, че в досегашните ѝ действия на всички стана ясно това. На 13 ноември 2017 г. тя публично прожектира и представи своя филм за оградата, в което не присъстваха никакви истини. Само лъжи и внушения“, обърна внимание лидерът на НФСБ.

По думите му там е имало преследване тип "копърка след линейка". Той обърна внимание, че преследването на група трафиканти е било провалено заради прибързаните снимки на Елена Йончева.

„Да не говорим, че зад кадър остана кой е бил шофьорът на г-жа Йончева – уволнен за корупция граничен полицай“, допълни още Симеонов.

„Извинявайте, на тази журналистка ли да вярваме?“, попита той. Симеонов обърна внимание, че БСП са обявили, че ще пратят в прокуратурата филма на Елена Йончева.

"Да се смее ли човек, да плаче ли", допълни той. „Не е добре да се правят от тази трибуна прибързани пресилени обобщения без факти, да се изнасят твърдения, характерни за фалшив сайт. Това е жалко, унизително“, каза още Симеонов.

 


От категорията

Бойко Борисов сравни Гоце Делчев с Че Гевара! (ВИДЕО, СНИМКИ)

Снимки Пресцентър на МС-1561551463.png

Министър-председателят изрази убеденост, че страните от Западните Балкани ще ...

26 юни 2019 | 14:01

Калоян Паргов поиска информация за наводненията в София след пороя в понеделник

-1552135327.jpg

Какво значи продавачи в магазини да стоят на вратите и с четки и парцали да се ...

26 юни 2019 | 15:56

Първан Симеонов: Необходима е спешна инжекция от самочувствие на българите

-1543427061.jpg

"Вярно е, че много се краде, но другите около нас се биха. Понякога трябва ...

26 юни 2019 | 22:38

Котленска река се развилня - разби улици, заля къщи, бутна постройки

Снимки: Фейсбук-1561572648.jpg

Според кмета на града Коста Каранашев някои от евакуираните ще се настаняват в ...

26 юни 2019 | 21:10

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Тодор Ботев


31 ян. 2019 | 12:00Не се впечатлих особено от спестяването на накакви си 700 хил. лв. неустойки за неизряден изпълнител. На Домусчиев му спестиха 58 милиона неустойки за неизпълнен приватизационен договор и к'во? Нищо! Не се впечатлих особено и от лекотата, с която зам. министър, асоцииран по онова време повече с РБ, отколкото с ГЕРБ, измисля схема за разтоварване на задължения от частна фирма изпълнител. Борисов го прави далеч по леко и със замах в аферата "Ало, Ваньо" никакви схеми и хартийки, направо махай хората от там и забрави! Тия работи са ми deja vu, не успявам и да се развълнувам даже! Впечатли ме обаче финалът на този запис и само заради него признавам, че каквато и да е Голямата игра зад това избиване на дребни риби, такива записи трябва да бъдат вадени от всички възможни елени йончеви и да бъдат коментирани с подробности. Защото тези няколко реплики показват целия пропит с цинизъм манталитет на държавната администрация и обит


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Тодор Ботев


31 ян. 2019 | 11:41Шайката се паникьоса, видно е. И всички са мобилизирани не да опровергават обвиненията, а да плюят противниците, за да могат да изместят фокуса на общественото внимание. И интересно какви сведения има Боку, че да го подкрепи, след като гербавата прокуратура също се усъмни дотам да започне да проверява документи??! Много странно. Или по скоро принципът е: ГЕРБАВ ВИНОВЕН НЯМА! Без значение от доказателствата. Жалка история! Жалки хора! Жалко управление! Мафията е задружна. Но истината винаги побеждава, може да се забавя, може да пада, но рано или късно се научава. И помита всичко по пътя си. Най вече престъпниците.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.