Нумерологична прогноза на Милена Иванова-Еа за 06.08-12.08.2018г.

Нумерологична прогноза на Милена Иванова-Еа за 06.08-12.08.2018г.

Във вторник уреждате дребни сметки, петък е неорганизиран, неделя - напрегната

3825 | 5 авг. 2018 | 22:29

Предстои да преживеем най-добрата и спокойна седмица за месец август


Предстои да преживеем най-добрата и спокойна седмица за месец август, която се състои от 5 пасивни  и 2 активни дни. Ще имате възможност да преживеете красиви мигове, да приключите с работа и застояли неща, да поемете отговорностите си и да бъдете прецизни, като и да преживеете успех или критика.

 

Мото за седмицата: Щастието е в живота, който имаме, само понякога е малко скрито!

 

Понеделник, 6.08. - През днешния ден  може да се поглезите и да се отдадете на почивка, на море и вкусна храна. Денят е предназначен за приятни преживявания в чужбина, създаване на удобства и релакс. Ще имате възможност да преживеете красива утрин, любов и сигурност, както и по-добър шанс.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 7, което предполага изолация, дистанция и усамотение. Всички уговорки, които ще се направя ще бъдат съобразени с друго мнение, а плановете ще бъдат само на думи.

 

Мото: Днес е прекрасен ден!

 

Вторник, 07.08. - През този ден ще имате възможност да поработите и да уредите дребни сметки. Денят активира натовареност и ангажименити. Актуалните теми ще бъдат свързани с пари, лични отговорности, уреждане и взаимоотношения с роднини, спазване и изискавания относно уговорки.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 8 и най-накрая някой ще реши и нещо ще се случи. Ще се наложи да поработите и да се занимаете с дреболии. Сутринта бъдете внимателни и прецизни. На обяд и в следобедните часове е време за отговорности, сметки и действия според другите. Вечрта се отдайте на роднии и готвене.

 

Мото: Имам уникални способности, които привличат изобилието към мен!

 

Сряда, 08.08. -  Денят е предназначен за срещи, дейности свързани с образование, коли, планини, чужбина, природа и изкачване на върхове. Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, което дава възможност за край и приключване на работа и отлежали задължения.

 

Нужно е да се съсредоточите и концентрирате във всичко, с което се занимавате за да бъдете успешни. Проявете сила и обърнете внимание на детайлите. Сутринта е подходяща за пазаруване, парични въпроси, трайни капиталовложения за роднина. Направете списък на задачите и това, което желаете да купите. Следобяд и вечерта са предназначени за работа, мислене и приключне.

 

Мото: Решавам какво искам и го постигам успешно!

 

Четвъртък, 09.08. - Днешният ден ще протече в срещи, ангажименти и почасова работа. Дневната нумерологична карта е с път на живота 1, което ще донесе новости, запознанства и щастливи мигове. Все ще успеете да се справите или да получите подкрепа оттук-оттам.

 

Сутринта започва с работа и обмисляне на задълженията, на обяд и в следобедните часове ще може да провеждате срещи за да направите уговорки и уточните подробности. Вечерта ще бъде щастлива с възможност за ново запознанство и начало на нещо.

 

Мото: Всеки ден съм заобиколен с нови възможности, които аз осъществявам!

 

Петък, 10.08. – Днешният ден е предназначен за търговия, избор на друго място свързано с план, жилище или офис. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2, активира търговски сделки, речи, справяне с дела на място или заради друг човек.

 

Денят ще е неорганизиран, започва с щастлива сутрин, която ще премине в натовареност, ще се наложи да проявите съобразителност или да очертаете границите си чрез отказ. Случването ще е повече на думи или заради друг човек отколкото за вас и във ваша полза.

 

Мото: Аз мога да се справя с всичко!

 

Събота, 11.08. -  Днес ще преживеем уют в дома, разрешаване на въпроси свързани със задължения и притеснения на място, както и постигане на хармония и уреждане на всичко в края на деня.

 

Дневната нумерологична карата е с път на живота 3, което ще даде възможност въпреки пасивността всичко да се подреди. Сутринта започва с думи и уговорки, но в следобедните часове всичко ще бъде по- ефективно, ще се появят възможности за умножаване, успех и прекарване на хубава вечер.

 

Мото: Аз привличам само подходящи и добри възможности !

 

Неделя, 12.08. – Последният ден от седмицата ще бъде напрегнат, свързан с  преживяване на обиди, неразположение, поява на страх, неувереност и честа смяна на настроението. Дневната нумерологична карата е с път на живота 4 , активира критика, недоверие и съмнения.

 

Може да прекарате деня на едно място, с близки или на маса. Почивайте си и проявете състрадателност. Изслушвайте хората и не бъдете прекалено критични. Денят ще е напрегнат, но в сутрешните часове започва спокойно. Активни ще бъдат уговорки, обещания, изпълнение на дълга и обещаното. Ще се наложи да се справите със собствени средства, не унивайте само защото в момента не виждате начина и решението.

 

Мото: Всичко се случва за добро и с причина!

 

Можете да пишете на Милена Иванова-Еа на имейл Milena.ivanovatm@gmail.com, както и във Фейсбук на https://web.facebook.com/EaNumerology


От категорията

Брад Пит шокира феновете си с клошарска визия (СНИМКА)

Снимка: Туитър-1590563407.jpg

Някои от почитателите му коментираха, че Пит е вече твърде възрастен за такава ...

27 май 2020 | 10:09

Интересна е идеята за бързи кораби между Грузия и България в Черно море

Интервю с Н.Пр. Посланик Тамара Лилуишвили по повод националния празник на Грузия-1590488828.jpg

Пътуващите до Грузия трябва да представят тест за коронавирус, направен в ...

26 май 2020 | 13:25

Илон Мъск и Граймс промениха странното име на новородения си син

-1582543134.png

В Калифорния не са позволени арабските цифри, затова двойката е решила да ги ...

26 май 2020 | 14:27

Брайън Мей е претърпял инфаркт

Кадър: Инстаграм-1590414846.jpg

Във видеото Мей разкрива, че лекарят му го закарал в болницата, където разбрал, ...

25 май 2020 | 16:52

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.