Напрегнатите аспекти на Венера често са придружени от чувство на неудовлетвореност, недоволство от външния ви

Венера в квадратура с Юпитер на 1-ви октомври: Ето какво ще ни донесе в любовта

1578 | 30 септ. 2021 | 13:42

При транзит на Венера е добре да бъдат регулирани страстите, апетитите в буквален и преносен смисъл, да се внимава за теглото. Трудно е да се откажем от удоволствието за вкусно ядене


Първите часове на първия ден на октомври посрещаме с квадратурата (напрегнат аспект) на планетата на любовта Венера с повелителя на късмета Юпитер. Това влияние ще се усеща и в следващите няколко дни.

 

Напрегнатите аспекти на Венера често са придружени от чувство на неудовлетвореност, недоволство от външния вид, преразглеждане на ценностите, неочаквана загуба на пари. При транзит на Венера е добре да бъдат регулирани страстите, апетитите в буквален и преносен смисъл, да се внимава за теглото. Трудно е да се откажем от удоволствието за вкусно ядене. Засилва се влечението към сладкиши и печени тестени изделия. По време на такива периоди, хората с превишено телесно тегло е необходимо да проявяват сила на волята и да се стремят да разсейват вниманието си с нещо друго от хапването. Ако обаче не ви достига телесно тегло, можете да използвате това време за увеличаването му.

 

Мързеливост, прекомерно желание за удоволствие, слаб самоконтрол. Когато транзитира Венера към Юпитер в нехармоничен аспект (особено в личната ви карта), ще бъдете изкушени да надценявате чувствата си или да покажете прекомерна щедрост. Желанието за луксозен живот ще бъде неустоимо изкушение, така че трябва да се стегнете. Може да имате желание да си купите например скъпи обувки (или друго), от които не се нуждаете. Също така през този период не трябва да приемате взаимоотношенията за даденост или да отричате ценностите на другите хора като недостойни за внимание. Бъдете изключително внимателни и деликатни с близките. Внимавайте с нови познати. Избягвайте да се срещате поради скука с хора, които не ви интересуват особено.

 

Трудности при решаването на правни и юридически въпроси, при посещение на официални органи и влиятелни лица. Възможни са разочарования и незначителни неприятности в общуването, личностни търкания, някои материални усложнения в семейството. Засилва се чувствеността и превъзбудеността в сексуалната сфера. Прекомерно желание за забавления и интимни контакти, склонност към екстравагантност, любовни конфликти. Не е най-благоприятното време за интимна хармония.

 

Денят е неблагоприятен за зачеване, както и за провеждане на тържествени и семейни събития, за обяснения, предложения, ангажименти, бракове.

 

Внимавайте с покупките си. Има риск да похарчите повече от планираното или да купите нещо, което бързо ще ви омръзне. Не планирайте да купувате нещо скъпо или красиво през това време. Не си правете снимки, те няма да бъдат успешни. Не се подлагайте на скъпи процедури за красота. Има риск те или да не отговорят на очакванията, или да се случи нещо, което да намали ефекта им.

 

Не предприемайте пластична операция и корекции (може да се окаже доста грозно). Погрижете се внимателно за любимите дрехи. Когато ги перете, следвайте инструкциите, посочени на етикетите (може по невнимание да съсипете дрехата). Когато си слагате бижута, проверете изправността на техните закопчалки (обеци, верижки). Да се обръща по-специално внимание на кожата и венозната система. Възможно е влошаването на състоянието на кожата, заболяванията в областта на гениталиите и чернодробните заболявания.

Източник: woman.bg


От категорията

2022 г.: Годината на Водния тигър носи драматични промени и непредсказуеми обрати. Вижте за кого

2022 г.: Годината на Водния тигър носи драматични промени и непредсказуеми обрати-1638284736.jpg

През 2022 г. тайната не е да намалите разходите си, а да увеличите бюджета си и ...

30 ноем. 2021 | 17:04

Пет магични дати през декември сбъдват всички желания

Сн. БГНЕС-1638275259.jpg

На 21-ви ще се случат наведнъж цели две важни събития. Зимното слънцестоене е ...

30 ноем. 2021 | 14:24

Камелия Тодорова: Кирил Тодоров не ми е истински баща

Камелия Тодорова-1638369610.jpg

От спектакъла й хората могат да разберат защо носът й е крив, как по време на ...

1 дек. 2021 | 16:39

Български люти чушки в диетата на Адел, с която стопи 45 килограма

-1633695428.png

Адел сериозно се е увлякла по модната напоследък сиртфуд диета. Тя се основава ...

30 ноем. 2021 | 17:37