Сн. Инстгарам

Скромността и лекотата на нейния маниер откриваме и в бижутата, ограничени до семпли обеци със сини сапфири

Внучката на Живанши с приказна рокля на семейния бранд и магична сватба в Капри (Снимки)

2571 | 4 окт. 2021 | 14:38

Знам, че това е, което моят прадядо Юбер би искал, и затова се чувствах много сантиментално, че го почитам по този начин, споделя още внучката

Сн. Инстгарам-1633347532.pngСн. Инстгарам-1633347546.pngСн. Инстгарам-1633347539.png

Потомствената дизайнерка Габриела Тафин дьо Живанши се е врекла във вечна вярност на търговеца на петрол – Уго дьо Малман, на приказна церемония на остров Капри. Тя се е състояла в Belvedere della Migliara, където през лятото често се провеждат концерти на открито.

 

Наследничката на прочутата модна марка е била облечена в рокля от висшата мода на фамилния бранд, направена специално по нейни указания. За изработването ѝ екипът на Givenchy се е придържал изцяло към тях, така че да представи максимално личния стил, който в същото време трябвало да отговаря и на атмосферата на острова.

 

"Имайки предвид това, споделих с екипа няколко вдъхновяващи изображения и те разбраха същността на това, което исках. Направиха нещо наистина уникално", споделя тя пред Vogue.

 

Резултатът наистина е впечатляващ. Дантелени цветя, сърцевидно деколте и тънки ръкави, падащи под раменете, са сред елементите, които придават изключително нежна и романтична визия на роклята, съчетала по перфектен начин от аристократичния шик и семплия стил, характерни за марката. "Откакто се помня, винаги съм си представяла, че в сватбения си ден ще нося Givenchy", казва тя.

 

"Знам, че това е, което моят прадядо Юбер би искал, и затова се чувствах много сантиментално, че го почитам по този начин", споделя още внучката на Юбер дьо Живанши. Прави впечатление и семплият грим на булката, за който тя също е настоявала. Не е тайна, че Габриела винаги е държала на естествения чар и деликатното излъчване.

 

Скромността и лекотата на нейния маниер откриваме и в бижутата, ограничени до семпли обеци със сини сапфири. Самата Габриела дьо Живанши е дизайнерка на бижута, като всеки момент се очаква да пусне първата си колекция. Тя и любимият ѝ - Уго дьо Малман, се запознали на парти, организирано от техен общ приятел в Ню Йорк. Там двамата прекарали нощта в сладки разговори, а когато си тръгнали на сутринта, тя не знаела дали някога ще се видят отново. Факт е обаче, че Уго се свързал с нея, и така двамата започнали да поддържат връзка, която прераснала в романтична. Един ден Уго решил да я изненада.

 

Организирал неочаквано бягство за двамата през уикенда, като отвел Габриела на летището, без да ѝ казва нищо.

 

"В багажа си имах интересна комбинация от ски очила и бикини", спомня си тя.

 

"След като стигнахме до изхода, разбрах, че отиваме в Доминиканската република, и бях много развълнувана, тъй като никога преди не бях ходила там."

 

Именно там, във вилата, в която отседнали, Уго ѝ предложил брак. На красивата церемония булката преминала по покрит с гипсофил коридор под звуците на "Лунна светлина" на Дебюси.

Източник: woman.bg


От категорията

2022 г.: Годината на Водния тигър носи драматични промени и непредсказуеми обрати. Вижте за кого

2022 г.: Годината на Водния тигър носи драматични промени и непредсказуеми обрати-1638284736.jpg

През 2022 г. тайната не е да намалите разходите си, а да увеличите бюджета си и ...

30 ноем. 2021 | 17:04

Пет магични дати през декември сбъдват всички желания

Сн. БГНЕС-1638275259.jpg

На 21-ви ще се случат наведнъж цели две важни събития. Зимното слънцестоене е ...

30 ноем. 2021 | 14:24

Камелия Тодорова: Кирил Тодоров не ми е истински баща

Камелия Тодорова-1638369610.jpg

От спектакъла й хората могат да разберат защо носът й е крив, как по време на ...

1 дек. 2021 | 16:39

Български люти чушки в диетата на Адел, с която стопи 45 килограма

-1633695428.png

Адел сериозно се е увлякла по модната напоследък сиртфуд диета. Тя се основава ...

30 ноем. 2021 | 17:37