Номерология, Милена Иванова-Еа

Седмична нумерологична прогноза за 11- 17 февруари 2019 г. на Милена Иванова-Еа

Вторник е подходящ за годеж и сватба

1542 | 10 февр. 2019 | 20:21

В сряда кажете "Не", ако се налага, съботата е късметлийска


Предстои да преживеем позитивна, активна седмица, която дава възможност за постигане на бизнес цели, лична реализация и разрешение на семейни, финансови въпроси.

 

Нумерологична прогноза за понеделник, 11.02.2019 г. = 7 ДПЖ

 

Дневно предназначение: Новата седмица започва с аспект, който ще ни даде възможност за високи лични постижения и сбъдване на мечта. Дневната нумерологична карта активира успехи с личен принос, реализиране надългосрочен проект, постижение приизобретение, образование и култура, реклама, онлайн дейности, телевизия, радио, пътувания в чужбина и  планина.  Денят е активен и благоприятен за духовни сбирки, практики и молитви. Активират се  надежда и желание  за далечна перспектива. Всички важни случвания ще дадат успех в дългосрочен план. Подходящо време за покупко-продажба на кола,  организиране наизложби, онлайн събития и семинари.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4 , 5, 7, 9. Ден за постижения и духовно пречистване. Ден за изпит и проверка на духовните ценности.

 

Часова характеристика:

 • 00.00 – 6.00 ч. – Денят започва с партниране и обмен на информация.
 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта е подходяща за търговия и партньорство. Възможно е нещата да стават от втория път.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед е момент, в който може да получите бърз и лесен  резултат. Ще намерите изход и всичко ще се балансира.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва с вяра, смисъл и много идеи.

Съдбовно правило: Вярата е в основата на успешния живот!  Мото: Силата винаги е в настоящия момент!

Позитивно утвърждение: Аз виждам ясно!

 

Нумерологична прогноза за вторник, 12.02.2019 г. = 8 ДПЖ

 

Дневно предназначение:  Ден, предназначен за подобряване в семейството чрез провеждане наразговори. Нумерологична карта активира семейни тържества, чествания, както и колективни сбирки и срещи. Денят носи известие или започване на нова работа, както и сигурност при договорки и поемане на гаранции. Може да инвестирате парите си в покупки за дома и офиса или да разрешавате  финансови въпроси, разпределение на   наследство, плащания на сметки, вземане и връщане на заеми и парични кредити. Подходящ ден за сватба или годеж. 

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3,  5, 6, 7, 9. Ден за парична и финансова проекция, който може да ви подсигури добри финансови доходи в бъдеще.

 

Часова характеристика: 

 • 00.00 – 6.00 ч. – Лека  хармонична нощ,  в която цари спокойствие.
 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта е успешна въпреки трудностите и отказите.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед ще намерите истината, която да ви помогне да се справите безпроблемно.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта е време за обсъждане на финанси, задачи,свързани със семейство, майстор, покупка.

Съдбовно правило: Животът ми е огледало!  Мото: Аз съм в мир и хармония със себе си!  Позитивно утвърждение: Давам на живота точно каквото искам той да ми даде! 

 

Нумерологична прогноза за сряда, 13.02.2019 г. = 9 ДПЖ (дневен път на живота) 

 

Дневно предназначение: Денят епредназначен за силен старт в бизнеса и изява на силна позиция и власт. Дневната нумерологична карта активирареализация на успешни планове, пътувания и командировки, както и добри възможности да  заработите победа чрез налагане на лични интереси. Аспектът подсигурява  възможност за довършване на проекти, сработване с екипи и добри партньорства. Подходящ момент за световни промени, явяване на изпити, конкурси, закупуване на техника, онлайн събития и изложби.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9. Ден за градеж в бизнеса и проява на лидерство и позиция.

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта е подходяща за разговори, срещи, молба за помощ от втори човек, както и допускане на взаимопомощ. Кажете ,, Не“ ако се налага.
 • 12.00 – 18.00 ч. – През обедните часове всичко се подрежда хармонично и спокойно. Това е момет, който може да използвате за да намерите разрешение и да случите по-лесно нещата. Ако днес желаете да стартирате нещо по-важно, това е времето, в което може да го направите.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта ще е активна, социална, работата продължава до късно с възможност най-накрая да получите нужния резултат.

Съдбовно правило: Всяка работа, която върша с любов ми носи успех! Мото: Всеки проблем си има решение! Положително утвърждение: Всяко преживяване е възможност за учене и израстване!

 

Нумерологична прогноза за четвъртък, 14.02.2019 г. = 1 ДПЖ (дневен път на живота) 

 

Дневно предназначение: Активен ден, свързан с движение и изпълнение на лични и семейни задълженията. Възможно е да възникнат проблеми свързани с дома и офиса, които да наложат ремонтни дейности и корекции в интериора. Очаквайте новости, запознанство с човек или нов гост в дома. Денят е подходящ за срещи, нововъведения и тържествено отбелязване на събитие.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9.  Позитивен и щастлив ден за преживяване на щастие, спасяване на ситуация в полза на друг, постижения.  

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. –Сутринта е подходяща за търговия и намиране на второ решение.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед всичко се подрежда. Момента е подходящ за лесен успех  бързо изпълнение на ангажментите.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва отлично, радостно, с добри изяви  възможност за нови запознанства.

Съдбовно правило: Радостта и смирението са моята успешна формула! Мото: Красотата изпълва живота ми! Позитивно утвърждение: Днес ще се радвам на всичко в живота си!

 

Нумерологична прогноза за петък, 15.02.2019 г. = 2 ДПЖ (дневен път на живота) 

 

Дневно предназначение: Ден, подходящ за семейни разговори, уточняване на взаимоотношения с близки и партньори, поставяне на правила, търговия, бартери и търговски уговорки. Дневната нумерологична карта активира движение, устни споразумения, пътуване в страната и командировки.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 5 , 6, 8, 9.  Ден за изпит и проверка на духовните ценности.

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. –Сутринта разговаряйте с близък и го помолете за помощ ако се налага.
 • 12.00 – 18.00 ч. – В обедните часове късметът и балансът ще се явят  като награда за добрите разговори и сътрудничество.
 • 18.00 – 24.00 ч. – Вечерта, ще се наложи да се съобразите с чуждото мнение и да постъпите в полза на семейството.

Съдбовно правило: Другите отразват собствената ми любов към себе си! Мото: Аз съм в мир с околните и себе си! Позитивно утвърждение: Днес помагам да този, който ме помоли за помощ! 

 

 

Нумерологична прогноза за събота, 16.02.2019 г. = 3 ДПЖ (дневен път на живота) 

 

Дневно предназначение: Днес е добър момент да проявите целенасочени действия, за да постигнете желания успех. Денят носи късмет, напасване, синхроничност, както и намиране на вярно позитивно решение. Всичко се случва леко и безотказно с точно попадение в целите. Ако планирано се възползвате от аспектите, късмета и успеха са ви гарантирани. Дневната нумерологична карта активира шанс и непобедимост при решителни действия. Успехът ще съпътства всички области свързани с внос и износ на стоки, както и дейности свързани с хармонизиране, красота и баланс на дома.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3,  5, 6, 7, 9. Ден за съдбововни и непредвидени случки.

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. –Сутринта ще ви посрещне с активност и способност да влезете в кондиция. Подходяща за разговори и уговорки.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед всичко ще потръгне бързо. Ако ви предстои важен разговор или среща, знайте, че шанс и късмет ще ви бъдат дадени.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва щастливо в мир, баланс и хармония.

Съдбовно правило: Животът ми носи само хубави преживявания! Мото: Има изобилие за всички, включително и за мен!  Позитивно утвърждение: Всичко в моя свят е наред! 

 

Нумерологична прогноза за неделя, 17.02.2019 г. = 4 ДПЖ (дневен път на живота) 

 

Дневно предназначение: Ден, в който се препоръчва почивка и профилактика на здраве при хронично болните. Активират се болести, влошаване на здраве, повреди, ремонтни дейности, недостиг и липси. Честата смяна в настроението и неувереността ще предизвикат спад в енергията и желанията. Ще се активира случване което е нежелано, но обстоятелствата ще ви принудят да се справите със собствени средства. Въпреки активната карта е препоръчително да не се преработвате. Релакс и водни процедури ще ви подействат благотворно.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9.  Ден, предназначен за грижа, състрадание и влизане в положението на страдащ човек.

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта попитайте близък от какво се нуждае и влезте в положение при споделяне на проблем.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед направете всичко по-важно за деня. Това е най- подходящият момент от целия ден, в който може да ви подсигури положителен изход.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта е време почивка и релакс свързан с водни процедури. Възможно е да се наложи да се справите с проблем, болес или мъка. Засилват се депресивните състояния и несигурността. При необходимост изплачете мъката за да ви олекне.

Съдбовно правило: Светът е процес на изцеление! Мото: Имам сигурност сега и завинаги! Позитивно утвърждение: Аз съм решителен човек!

 


От категорията

Доли Партън ще чете детски приказки за лека нощ

Доли Партън-1494315472.jpg

Родителите няма да плащат за тях и ще могат да пускат записите на децата си от ...

31 март 2020 | 13:50

Пласидо Доминго: Добре съм, благодаря на всички за обичта, стойте си у дома

-1565684126.jpg

Певецът, който е на 79 години, беше хоспитализиран в Мексико, след като се ...

31 март 2020 | 12:09

Турският актьор Къванч Татлъту е в болница със съмнения за COVID-19

Снимка Facebook-1585739546.jpg

Моля, не се притеснявайте. Добре съм и чакам резултата от теста си, написа ...

1 апр. 2020 | 14:04

Кейт Уинслет отнесе подигравки заради препоръки срещу коронавируса (Видео)

Кейт Уинслет отнесе подигравки заради препоръки срещу коронавируса (Видео)-1585738506.png

В клипчето британската звезда обяснява, че подготвяйки се за ролята си на ...

1 апр. 2020 | 13:53

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.