Милена Иванова-Еа: Предстоат седем дни, богати на събития и промени

Вторник и четвъртък са критични за път, болести, интриги и кризи в работата и любовта

8878 | 13 май 2018 | 18:39

Седмична нумерологична прогноза за 14-20 май 2018 г.


Предстои да преживеем седмица, богата на събития и промени.

 

Два от дните ще бъдат критични за път, болести, интриги и кризи в работата и любовта. Всички останали дни са с позитивни дневни геометрии и ще ни предоставят възможност да преживеем добри изяви, международни дейности, културни изяви, смисъл от случващото се, важни покупки за дома и офиса, трайни капиталовложения, оказване на помощ за друг човек, работа, поставяне на цели и прецизност в изпълнението им.

 

Мото на седмицата: Събудих се и осъзнах, че тази седмица ще бъде най-добрата в живота ми!

 

 

Понеделник14.05.2018 г. - Новата седмица започва с дневна нумерологична карта при път на живота 3 и предназначение за постигане на стабилност в дома, успех на място, приятен път и споделени мигове на маса.

 

Денят ще ви предостави добри възможности и шансове, постигане на хармония с приятелите и семейството. Началото започва активно с движение и пътувания. Спазвайте правилата и не нарушавайтезакона. Следобедните часове ще ви донесат гости, случване и подреждане на нещата чрез друг човек, а вечерта приключва приятно, хармонично и в компания.

 

Мото:  …и след като се отървах от всички съмнения, реших да превърна този ден в най-успешния, който да ми носи радост, удовлетворение и хармония…

 

Вторник15.05.2018 г. -  Това е първият критичен ден за седмицата. Дневната нумерологична карта е с негативна геометрия кармичен кръст при път на живота 4, която може да предизвика критична ситуация на път, проява и разбиране за болест, кризи при хронично болни хора и нуждаещите се в обществото. Бъдете предпазливи, възможни са изневери, интриги и проява на недоверие.

 

Най-добре използвайте деня, за да гладувате, помогнете и проявете съчувствие към някого като благотворителност. Денят започва с код за предприемчивост. Сутринта може да се реализирате, но не предприемайте нищо ново и важно. През деня ще ви е нужна мотивация, настроенията рязко ще се сменят, а вечерта може да почувствате умора и отпадналост. Отдайте се на релакс.

Повече за критичните дни вижте тук: http://www.eanumerology.com/bg/curious/view/69/kritichni-dni-2018

 

Мото : …това ме накара да изпитам благодарност за това колко невероятен е животът ми независимо от трудностите, през които преминавам, защото те ме направиха по-силен. Днес ще направя нещо добро и необичайно за непознат човек и ще зарадвам някого, който е тъжен по една или друга причина…

 

Сряда, 16.05.2018 г. - Предстои да преживеем най-активния ден в социалната сфера, предназначен за тържества, международни изяви, конкурси, политика, събори, културни изяви, церемонии, сватби и концерти.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 5. Денят започва с големи надежди за бъдещето и светъл лъч. Сутринта активността ще бъде наложителна, ще трябва да се справяте пред друг, да проявите морал, ред и дисциплина, а вечерта завършва с много срещи, активно и показно.

 

Мото: ...ще вдигна главата си и ще крача с щастливо сърце и ще бъда благодарен за всички малки неща в живота си…

 

Четвъртък, 17.05.2018 г. -  Днешният ден е вторият критичен и последен за седмицата, през който е добре да бъдете внимателни на път и в работата. Дневната нумерологична карта е с геометрия кармичен кръст, затова възможностите да възникне проблем на място, в дома или офиса са реални. Денят ще бъде специален, с възможност да преживеете любов в семейството, насочено внимание към детайлите и показване на майсторски умения.

 

Не започвайте нищо ново и важно, не подписвайте важни документи, не правете нови покупки на кола или недвижима собственост. При хронично болните е възможно да се активират сърдечносъдови проблеми, високо кръвно налягане и проблеми с кръвта. Затова е добре да използвате деня повече за релакс, лечение, изкуство, гладуване и въздържание.

Повече за критичните дни вижте тук: http://www.eanumerology.com/bg/curious/view/69/kritichni-dni-2018

 

Мото ...и ще бъда най-добрият и внимателен човек в света, ще споделям радостта си с хората, без да нагрубявам никого, и ще дарявам с усмивка всички...

 

Петък18.05.2018 г. - Предстои ни да преживеем международен ден, подходящ за духовни дейности, постижения в науката, образованието, онлайн успех, възможност за проява на добро качество, принципи и вяра.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 7 и започва с обмисляне на работата и поставяне на цели в началото на деня. Следобед всичко ще се случва според друг човек, на който ще се наложи да повярвате, а вечерта приключва в усамотение и мисли за нещо повече.

Мото: а вярата в собствената ми сила и поведение ще ме накара да стигна по-бързо до целта... 

 

Събота19.05.2018 г. - Този ден е изключително подходящ за сватби, трайни капиталовложения и богатство. Дневната нумерологична карта е с геометрия на богатството при път на живота 8 и подсигурява добри покупки, трайност при сключване на брак, проява на професионализъм и развитие. Активни ще бъдат семейното щастие, официалностите, гостувания и оставане на спомени за цял живот.

 

Денят ще започне обещаващо, с обновление и ново начало, преминаващо в отговорност „аз трябва да съм добър, точен и да играя по правилата. В следобедните часове предстоят запомнящи се мигове, а вечерта успехът ще бъде документиран с възможност за материална облага.

 

Мото : …ще изляза и ще погледна нагоре към безкрайното небе и с благоговение и възхищение на красотата му ще благодаря на Вселената за цялата тази магия около себе си...

 

Неделя20.05.2018 г. - Седмицата приключва с възможност да свършим много работа, добър край на дълго отлагани задачи, за да започнем новата с добър старт при път на живота 1 и ново начало за друг.

 

Днес активни ще бъдат успешни пътувания в страната и чужбина, дейности, свързани с коли, онлайн успех, постигане на цел и добри възможности в образованието. Дневната нумерологична карта е с път на живота 9 и започва с отказ и очертаване на граници. Сутринта е предназначена за публичност, институции и дирижиране от друг човек. През деня действайте според уговорката и се настройте психически, че работата ви ще продължи до късно вечерта.

 

Мото: .и ще приключа седмицата като един щастлив човек, който е сътворил толкова любов около себе си през изминалите дни. 


От категорията

Intelligent Music Project и Every time се изкачиха на 1-во място в рок класацията на гръцкото Rock R
(Видео)

Българската супергрупа Intelligent Music Project и Every time се изкачиха на 1-во място в рок класацията на гръцкото Rock Radio 104,7-1601220546.jpg

Песента е по музика и текст на създателя на групата д-р Милен Врабевски

27 септ. 2020 | 18:26

Зелени гръмотевици в Микронезия
(Галерия)

Зелени гръмотевици в Микронезия-1601147676.jpg

В Покана за пътуване: Цветомир Кръстев от Дари травел за новото нормално в ...

26 септ. 2020 | 22:13

Нови снимки показват колко са пораснали децата на Кейт и Уилям (Галерия)
(Галерия)

Сн. Инстаграм-1601385503.jpg

Атънбъро снима документални филми за дивата природа от 50-те години и бие ...

29 септ. 2020 | 16:14

Фалшива новина се оказа участието на Хари и Меган в риалити шоу
(Галерия)

-1579017581.png

В началото на месеца стана известно, че от Нетфликс са сключили с кралската ...

29 септ. 2020 | 15:16