Седмична номерологична прогноза на Милена Иванова-Еа за 24-29 юли

Вторникът е за любов и купон, срядата - за духовност и образование

2171 | 23 юли 2018 | 21:47

В четвъртък мислите за сметки и дреболии, в петък довършете започнатото, в събота проявете прецизност, а в неделя - мечтайте


И тази седмица, както и през по-голямата част от месеца, нещата ще бъдат установени и гарантирани. Тази последни дни от месец юли, ще бъдат най-успешни за преиода, нещата ще стават бавно, ритмично и последователно, ден след ден.

 

Общото през тези дни от седмицата е числовата комбинация от 7-8-9,  която присъства в дневната геометрия на всичи дни, което благославя новости, духовни дейности, нов начин на мислене и работа, добра реклама, дейности сред природа, вода от небето.

 

Мото: Щастието е в живота, който имаме, само понякога е малко скрито!

 

Вторник,24.07. -  Ден за любов и радост, разходки, онлайн успех, забава, веселба и купони. Дневната нумерологична карта е с път на живота 6, разпалва страсти и емоции във взаимоотношенията, желание да покажете или да ви бъде показана любов от партньора.

 

Днес си позволете да се радвате и искайте повече, отдайте се на развлечения, смях и удоволствия,без да се чувствате гузни. Денят ще донесе успех за конкурси, училище, коли, деца.

 

Мото: Днес ще се радвам за всичко в живота си!

 

Сряда, 25.07. - Днес е време за духовни дейности, изява и успех в науката, образованието, проява на качество, принципи и вяра. Дневната нумерологична карта е с път на живота 7 при геометрия, която определя деня като международен и духовен. Сутринта започва със самота и изолация и завършва с мисли за дестинация, идеали и максимални цели. Времето е подходящо за духовни сбирки и срещи, медитация, четене на философия, съзерцание и молитва.

 

Мото: Моята вяра е моята сила!

 

Четвъртък, 26.07. -  Ден, предназначен да се обърне внимание на роднини, лични отговорности и обещания. Дневната нумерологичнакарта е с път на живота 8, затова ще трябва да помислите за сметки и дреболии. Възможно е да се почувства натовареност. Сутринта е за проява на сигурност и гаранции, следобед за уговорки и обещания, а вечерта за планиране, трапези, семейни сбирки, разговори за пари и уреждане на сметки.

 

Не оставяйте всичко за накрая и бъдете внимателни с обещанията, защото след това ще трябва да ги изпълните.

 

Мото: С всеки изминал ден оценявам живота си и себе си все по-високо!

 

Петък, 27.07. – Приключваме работната седмица с предназначение за работа, довършване на отлаганото, поставяне на високи изисквания, както и спазването им. Денят е подходящ за срещи, разходка в планината, изкачване на върхове, дейности, свързани с природа и чужбина. За да сте успешни, ще се наложи да се концентрирате в целите си.

 

Очаква се добър успех в сферата на образованието, в дейности, свързани с далечни цели, деца, изпити и коли. Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, която активира работа още с настъпването на деня. В сутрешните часове ще се наложи да спазите високите изисквания, които ви се поставят, следобед може да помислите за далечните цели заедно с партньора си, а вечерта мислете и довършете започнатото.

 

Мото: Освобождавам се от съревнованието с другите и виждам хората в различна светлина. Всеки човек е благословия за мен!

 

Събота,28.07. – Днешният ден ни носи добро и позитивно настроение. Дневната нумерологична карта е с път на живота 1 и ще ви донесе щастлив и спорен ден, онлайн успехи, благословение за деца, международен обмен и поток от информация. Денят започва и завършва щастливо. 

Сутринта и към обедните часове ще трябва да проявите прецизност. Може да се наложи да поправите грешки. Следобед ще се активира проява на оптимизъм, а вечерта ще се отличи със самостоятелност.

 

Мото: Аз съм щастлив и здрав човек!

 

Неделя,29.07. - Днешният ден започва с акцент върху партньорството, търговията и двустранността във взаимоотношенията. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2, което ще активира бартери, обяснения, очертаване на границите, както и колебание по отношение на действие. Благословията на дневната карта е свързана с чужбина, преместване, провеждане на лекции и онлайн дейности и новини.

 

Възможно е през втората част на деня да се появи съпротива, нежелание да направите нещо, манипулации и случване само на думи. Денят ще започне с мечти за далечни цели и ще приключи, чувайки или съобразявайки се с планове, мнение или желание на друг човек. 

 

Мото: Добрите ми намерения, определят добрите ми взаимоотношения!

 


От категорията

На Марина Диневи - ударна доза мода със Summer Fashion Weekend 2020
(Видео)

На Марина Диневи - ударна доза мода със Summer Fashion Weekend 2020-1586370435.jpg

Хеликоптерната площадка на яхтеното пристанище се превръща в подиум за втора ...

8 апр. 2020 | 21:26

Мъж си направи прическа с лика на генерал Мутафчийски (ВИДЕО, СНИМКИ)
(Видео)

Кадри: Инстаграм-1586193016.jpg

"Нямаме гумичка да изтрием. Тук нямаш право на грешки! Защото отиде ли ...

6 апр. 2020 | 20:09

Йорданка Христова се изповядва пред Наталия Гуркова в "Те са!"
(Видео)

Йорданка Христова се изповядва пред Наталия Гуркова и режисьора Стилиян Иванов в "Те са!"-1586182620.jpg

Режисьорът Стилиян Иванов продължава поредицата, в която досега са гостували ...

6 апр. 2020 | 20:10

Анджелина Джоли ще помага на Меган да се върне във филмовата индустрия
(Видео)

Сн. Инстаграм-1586350359.png

Джоли е изпълнена с уважение към Маркъл, която успя да напусне „златната ...

8 апр. 2020 | 15:49

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.