Ябълков пай с бутер тесто

Ябълков пай с бутер тесто

2701 | 19 окт. 2017 | 14:32


Необходими продукти

    2 листа бутер тесто (450-500 г)
    3-4 бр. ябълки
    100 г орехи
    2 с.л. мед
    1 ч.л. канела
    пудра захар

Начин на приготвяне

Ябълките се обелват и заедно с орехите и канелата се смилат. Слагат се в тенджера и се добавя меда.

 

Разстила се единият лист бутер тесто. Изсипва се сместа и се прегъват краищата. Вторият лист бутер тесто се нарязва на лентички, които се нареждат вертикално и хоризонтално върху сместа.

 

Пече се до порозовяване на 200-220 градуса.


От категорията

Карамелени круши

Карамелени круши-1511434256.jpg

23 ноем. 2017 | 12:48

Жадната монахиня

Жадната монахиня-1511348167.jpg

22 ноем. 2017 | 12:53

Проф. Байкова съветва какво да хапваме по време на Коледните пости

-1471001764.jpg

За да се използват постите за редуциране на определени килограми, трябва човек ...

16 ноем. 2017 | 11:24

Какво да хапваме по време на Коледните пости - вкусни рецепти

-1479187802.jpg

15 ноем. 2017 | 16:25

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.