Периодът е пряко свързан с късмета, оптимизма и щедростта

Ягодово пълнолуние през юни - романтика и семейно щастие по целия свят

3800 | 23 юни 2021 | 11:24

За родените по пълнолуние е знак, че съдбата ще ги подкрепя през целия им живот. В бъдеще могат да се появят различни свръх способности. Интуицията им е много силна. Много от големите екстрасенси са родено именно по време на пълнолуние


На 24 юни в 21:41ч има пълнолуние в знак Козирог. То е известно като Ягодово пълнолуние, тъй като бележи началото на сезона на реколтата на ягоди в Северното полукълбо. 

 

Ягодовото пълнолуние е свързано с романтиката и семейното щастие по целия свят. То засяга оста Рак/Козирог. Ракът е семеен знак. Козирогът е позицията или степента в кариерата, към която се стремим. Много хора ще трябва да вземат важни решения относно дома и семейството. Без силни корени, добро семейство и подкрепата на рода, добрата кариера обикновено не се получава. В тази връзка темите на родителите, дома и работата винаги са преплетени и си влияят. И на това пълнолуние също излизат на преден план.

 

Слънцето и Луната са в хармонични аспекти с Юпитер – планетата на щастието, така че това пълнолуние е пряко свързано с късмета, оптимизма и щедростта. 

 

При пълнолуние силно нараства емоционалността. Венера срещу Плутон увеличава нуждата от любов и привързаност, но може да предизвика драма в най-близките отношения. Това може да включва манипулация, борба за власт, подозрения, ревност, насилие. Заради сексуално удовлетворение лесно може да се изпада под чужда зависимост и влияние. Може да възникнат конфликти около уреждане на наследствени въпроси.

 

Пълнолунието е фазата на Луната, когато нейният осветен диск е напълно видим от Земята. Смята се, че в този момент Луната излива цялата си енергия върху Земята и предава специална магическа сила на всички живи същества.

 

В това, че нощното светило ни оказва силно влияние не се съмняват нито учените, нито астролозите. Тъй като човешкият организъм се състои от 2/3 вода, съответно в него, както в океаните и моретата има приливи и отливи. По време на пълнолуние активно се освобождават адреналин, полови хормони и стомашен сок. 

 

Въпреки общите ни закономерности, Луната влияе на всеки човек по различен начин. На някой му се иска да пее по време на пълнолуние, други изпадат в депресия. Повече са зависими и чувствителни към лунните енергии водните знаци и ако в тях се намира Слънце, Луна или Асцендент. Луната, която се крие зад облаците или ярко блести в небето, е фактор, който оказва огромно влияние върху човешките емоции и самочувствие. Повече нощното светило влияе върху жените, тъй като Луната се явява олицетворение на женското начало. 

 

Хирургическите интервенции, ако е възможно, трябва да бъдат отложени, тъй като кръвното налягане се повишава по пълнолуние, има голяма вероятност за първични и повтарящи се кръвотечения. Дори и малките прорези, получени в тази фаза на Луната се лекуват и зарастват много дълго, освен това остават по-груби белези.

 

За родените по пълнолуние е знак, че съдбата ще ги подкрепя през целия им живот. В бъдеще могат да се появят различни свръх способности. Интуицията им е много силна. Много от големите екстрасенси са родено именно по време на пълнолуние. 

 

По време на пълнолуние, както вече споменахме, нараства чувствителността, емоционалността и сексуалността у хората. Пълнолунието е най-доброто време за събуждане на любовна страст. Но вашите нови любовни запознанства, най-вероятно ще се окажат лекомислени и кратки. Просто пълната Луна създава илюзии, принуждавайки хората да идеализират партньорите си. 

 

За много хора това пълнолуние ще означава повратна точка за по-добри събития. Представителите на кардиналните знаци на зодиака - Овен, Рак, Везни и Козирог - могат да почувстват напрежение и външна съпротива, когато изпълняват важни задачи.

 

Ритуал за изпълнение на желание по време на пълнолуние:

За да извършите този ритуал, ще ви е нужен празен лист хартия и три църковни свещи. В полунощ по пълнолуние, сложете свещите на прозореца и ги запалете.

 

На лист хартия напишете само едно - заветното си желание (не забравяйте, че не трябва да се губи лунна енергия за дреболии). После застанете пред горящите свещи и си представяйте, че желанието ви вече е изпълнено, представяйте си чувствата, които бихте изпитвали, ако се изпълни. Трябва да пресъздадете колкото е възможно повече пълна картина във вашето въображение.

 

След това запалете листа хартия от средната свещ и след като листът изгори напълно, трябва да съберете пепелта и да я изхвърлите от прозореца (или под течаща вода) с думите: "Нека бъде така!". Вашето желание непременно ще се сбъдне, може би не веднага - всичко зависи от величината и сложността на поставената цел.

 

Източник: Новини.бг


От категорията

Мечтата на Кристо е изпълнена: Триумфалната арка е опакована (СНИМКИ)

Снимка: Туитър-1631798284.jpg

Проектът беше представен в четвъртък от неговия племенник Владимир Яваишев и ...

16 септ. 2021 | 16:17

Неиздаван запис на Джон Ленън отива на търг

Сн. Туитър-1631707993.png

Той представлява 33-минутен разговор с него в неофициална обстановка. Ленън ...

15 септ. 2021 | 15:12

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си-1632071106.jpg

Родителите ми винаги са пътували много, а моето място беше в мазетата, където ...

19 септ. 2021 | 20:03

Нострадамус предсказва края на Путин

-1609152436.jpg

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако ...

19 септ. 2021 | 10:13