Юлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг

Юлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг

9334 | 1 ноем. 2017 | 09:05

По света лица на вълшебната процедура са Моника Белучи, Ким Кардашиян и Бар Рафаели, а всички гости на Оскарите я получават като подарък

Юлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг-1509483993.jpgЮлиана Дончева  и д-р Джихан Абазович-1509484070.jpgЮлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг-1509484034.jpgЮлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг-1509484013.jpgЮлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг-1509483972.jpgЮлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг-1509483952.jpgЮлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг-1509483901.jpgЮлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг-1509483880.jpgЮлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг-1509483860.jpgЮлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг-1509483838.jpgЮлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг-1509483779.jpgЮлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг-1509483733.jpgЮлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг-1509483716.jpgЮлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг-1509483698.jpg

От всички подмладяващи и освежаващи кожата на лицето терапии, Юлиана Дончева избра т.нар. „вампирски лифтинг”, защото е изключително щадяща, слабоинвазивна и най-вече понеже се прави със собствената кръв на пациента, което е явен знак, че ще бъде щастливо възприета от тялото.

 

„Бях решила да се подложа на разкрасяваща процедура. Заключих, че ми е време”, усмихна се Юлиана, която никога не е криела годините си. – Направих проучване и се спрях на вампирския лифтинг. А и извадих късмет, защото д-р Джихан Абазович, който  е сертифициран да тренира лекарите в цяла Европа при използването на апарата „Магелан”, провеждаше обучение в България в клиника „Имани” – единственото място, което разполага с оригиналния уред”.

 

На дамско парти с шампанско „Мое е шандон” и хапки с червен хайвер в клиниката на Теодора Игнатова се събраха дами заинтригувани да видят с очите си резултата от приложената върху лицето и ръцете на Дончева терапия, а после и те да се втурнат към кабинета на доктора, примамени от перспективата само с една процедура да постигнат младост поне за година напред.

 

Защо Юлиана Дончева се нареди сред звезди като Моника Белучи, Ким Кардашиян и Бар Рафаели? Ами понеже процедурата със стряскащо име е една от най-търсените в Холивуд. При океана от всякакви уреди и начини за разхубавяване, не се е минало без маркетингов трик. Нейният създател и кръстник Чарлз Ръналс подарява на всеки от гостите на церемонията по връчването на Оскарите по един ваучер за безплатна терапия. Който пробвал, останал възхитен, а и най-добрата реклама е отличният резултат.

 

Американският изобретател на метода и далновиден ползвател на вълшебната машина с размери на голяма домакинска тенджера, държи международния патент за „Вампирския лифтинг“ и дори регистрира салоните и клиниките, които притежават правата в нарочен поименен списък.

 

Причината за това е, че ефектът и самата манипулация са подчинени на строго фиксирани правила и резултата от набождането със собствена, обогатена кръв и плазмаа не само  е несравним,  впечатляващ и дълготраен, но и се прави еднократно! За разлика от нелицензираните салони, в които са необходими четири последователни сеанса.

 

                Откъде идва „зловещото” име?

 

               "Вампирският фейслифтинг“ е новото лице на антиейдж медицината, позната още като регенеративна. В основата й стои подмладяване на лицето и тялото чрез използването на клетки от собствения ви организъм.

 

С остаряването кожата губи своята еластичност, способността й да задържа влагата намалява,  снижава се концентрацията на хиалуронова киселина и най-важното, колагеновите влакна се отпускат и започват да приличат на разбридан чорап.

 

Поради тази причина, в последно време все по-често се говори за  т. нар. „Обогатена с тромбоцити терапия“ (Platelet Rich Plasma), позната със светското си име "Вампирски фейслифтинг“.

 

Това е иновативен метод, при който се използва вашата собствена обогатена с тромбоцити  плазма. Тя може да бъде приложена самостоятелно или в комбинация с други методи - напълно нов подход, отговор на потребностите на хората, които търсят максимално естествен и безопасен начин за подмладяване, като Юлиана Дончева.

 

PRP терапията не е панацея против старост, но се основава на научни изследвания и иновативни технологии на регенеративната медицина. Клиничната й ефективност бе подкрепена през последните години от редица положителни резултати на практикуващи естетични лекари по света, които демонстрират чрез работата си впечатляващо, подмладяващо действие.

 

Разбира се, необходимо е да се извършва под наблюдението на квалифициран медицински персонал, който е обучен и сертифициран от създателя на процедурата или от някой от оторизираните му представители. Можете да открием правилния доктор, който е лицензиран да предлага терапията, както и клиниката с права за прилагане на метода, на следната страница: http://vampirefacelift.com/members/directory/

 

Обогатената с тромбоцити плазма се получава чрез специална система, разработена за клинично приложение - Magellan. Всички консумативи и материали за процедурата са строго индивидуални, стерилни и  фабрично приготвени. 

 

Д-р Джихан Абазовичизточи от вената на Юлиана Дончева около 60 мл. кръв в спринцовка. Веднага след това я постави в специална,  напълно стерилна центрофуга с оптични сензори, която доставя автоматично желания, клинично ефективен продукт в друга стерилна спринцовка.

Използва се кръвната фракция, при която в малък обем плазма има осем пъти по-висока концентрация на тромбоцитите от цялото количество венозна кръв. Освен това се съдържат левкоцити и множество растежни фактори, които са еликсира на желаната младост, заспали преди освобождаването на тромбоците.

 

Докато чакаше Magellan да обработи собствената й кръв, кожата на Юлиана Дончева бе подготвена да приеме по-благосклонно терапията със специален щадящ лазер.

 

Полученият продукт й бе инжектиран в средния и дълбокия слой на кожата в различни части на лицето, в зависимост от нуждите.

 

Тромбоцитите съдържат много важни растежни фактори, които са отговорни за:

-          тъканната регенерация и подмладяване;

-          повишаване производството на колаген;

-          стимулират миграцията, деленето и  диференцирането на клетките и произвеждането от тях на редица субстанции и ензими;

-           стимулира се растежния фактор, способстващ образуването на нови кръвоносни съдове за подобряване на микроциркулацията.

По този начин се постига едно цялостно ревитализиране и възстановяване на кожната текстура и тургора.

 

В общи линии могат да бъдат обработвани: околоочния контур, бузите и средната част на лицето, шията, долната част на лицето, гърбът на дланите, деколтето.

 

Юлиана Дончева бе набодена съвсем леко по челото и около очите и получи по-дълбоки инжекции в областта на назалните бръчки.

 

                "Вампирският" фейслифтинг (PRP терапия) е подходящ за всеки във възрастта между 30 и 80 години. Друго предимство на  процедурата е че се изпълнява в амбулаторни условия, без да е необходима някаква специална подготовка.

 

Няма риск от заразяване с кръвно преносими болести и алергични реакции, тъй като се използва кръвта на пациента”, заяви д-р Джихан Абазович.

 

Резултатите стават видими още на първата седмица след третирането, 4 седмици по-късно  са вече отчетливо забележими.  Подобрението се развива постепенно през следващите шест месеца, а крайният подмладяващ резултат остава в рамките на година.

 

Множеството проучвания до този момент са показали видимо намаляване на фините линии и бръчки, добра хидратация, подобрена здравина и еластичност на кожата.

 

През последното десетилетие много клинични проучвания доказват ефективността на PRP и при прилагането на този метод при хирургия на ставите и увреждания на меките тъкани, с цел ускоряване и възстановяване на хрущяла, сухожилията, растежа на костите, и овладяване на болката.

 

Понастоящем PRP процедури се прилагат успешно в пластичната хирургия, козметичната гинекология, урологията  и за стимулиране растежа на косата.

 

 

 

 


От категорията

Френското кино от 70-те - в култовия календар на "Ивет фешън"

Червенокосата Деси Савова силно напомня младата Бриджит Бардо-1544464539.jpg

В знаковото издание за 2019 година BELLES NOUVELLES (новите красиви) участват ...

10 дек. 2018 | 19:53

Понеделник е критичен. Внимавайте за пожар от бойлер или печка

Седмична нумерологична прогноза от 10 до 16 декември 2018г.

-1544388414.jpg

Използвайте неделята за важни неща, големи покупки на техника, обзавежнане за ...

9 дек. 2018 | 22:46

Малчуганите от "Ангелски деца" са нашата голяма надежда
(Галерия)

"Ангелски деца" -1544377331.jpg

Всеки миг е подходящ да сториш добро. Това показаха в неделя мъниците от ...

9 дек. 2018 | 19:05

2018-та е годината на „ефекта Уайнстийн“: Защо звездите "извадиха" наяве истории отпреди години
(Галерия)

-1514905397.jpg

Логично в годината на "Аз също" и "Времето изтече" за ...

10 дек. 2018 | 13:56

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.