Юлияна Дончева представи книгата си „Код червено: Моята истина за храната“

Стилната дама посрещна гостите със здравословни бонбони и вода с антиоксиданти

Юлияна Дончева представи книгата си „Код червено: Моята истина за храната“

5499 | 27 окт. 2017 | 23:01

Бившата тв водеща е свалила половината от теглото си - от 110 кг след бременността, днес тежи 55

Юлияна Дончева представи книгата си „Код червено: Моята истина за храната“-1509134605.jpgЮлияна Дончева представи книгата си „Код червено: Моята истина за храната“-1509134588.jpg

Десетки почитатели и последователи на здравословния начин на живот се събраха срещу Руската църква на стилно представяне на нова книга за добрата форма.

 

Авторът на новото заглавие „Код червено: Моята истина за храната“ Юлияна Дончева, посрещна гостите си в елегантната обстановка на Corso, с леки хапки и пивко вино. „Храната е емоция и зависи само от нас дали ще е положителна и зареждаща“, сподели Юлияна Дончева и добави, че вследствие на дългогодишни опити, приложени върху самата нея и върху хора от семейството й, е постигнала реални резултати. Свалянето на повече от 50 килограма от личното й тегло, в рамките на година е доказателство, че изводите й и проучванията й работят.

Десетки популярни лица и приятели на Юлияна Дончева споделиха радостта й  от представянето на първата й книга и почерпиха от споделения й опит за здравословна форма. Сред тях бяха Ернестина Шинова, Кристина Димитрова, Ирина Флорин, Мариана Векилска, Евгени Минчев, Богдан Томов и много други.

Стилната бизнес дама почерпи гостите си със специален десерт, който „мисли“ за здравето и фигурата - сурови бонбони със сушени сливи, слънчогледов тахан, натурално какао и кокосови стърготини. За ценителите на различното и модерното, изба Katarzyna Estate предложи за дегустация вино от новата серия CHEVAL DE KATARZYNA. Вкусната здравословна картина бе допълнена от преструктурираната вода Kangen и  гризини ZIDO.

 

Юлияна  Дончева посвещава дълги години на търсенето на най-добрите решения и правилния избор на здравословна храна и движение за себе си и любимите си хора. Днес, без претенция за експертност, Юлияна обобщава лично проверените стратегии и резултати в първата си книга „Код червено: Моята истина за храната“. Леко, но не и несериозно, тя споделя своята философия за пълноценен живот, като ни провокира да се поинтересуваме от ежедневните предизвикателства, които стоят на пътя на щастието ни.

 

Издадената от „Егмонт“ книга съдържа практични съвети за избор, съхранение и приготвяне на здравословна храна, препоръчителни дневни дози за прием, информация за преструктурирана вода, гликемичен индекс на храните, храните боклуци и с какво да ги заменим, упражнения и тренировки за редуциране и контрол на теглото и техники за пречистване на тялото и ума. Събрани са и любими бързи, лесни и полезни рецепти на Юлияна Дончева и множество лични истории.

 

 


От категорията

Зимна салата

Зимна салата-1544452545.jpg

10 дек. 2018 | 16:35

Мераклийско свинско

-1495457356.jpg

7 дек. 2018 | 13:18

Какво да приготвим за празничната трапеза на Никулден - традиционни рецепти

-1512557981.jpg

5 дек. 2018 | 14:24

На Савинден се правят мекици за здраве и берекет през годината

мекици-1543850122.jpg

4 дек. 2018 | 13:06

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.