С Volite имаме едно оръжие, с което подобряваме втория слой на кожата

Д-р Ана Пейкова от Дерма ЕЛИТ разкрива тайните на естествено изглеждащата кадифена кожа

За първи път! Филър не пълни бръчки, но подмладява

7670 | 13 авг. 2017 | 20:03

С Volite имаме едно оръжие, с което подобряваме втория слой на кожата

С  Volite имаме едно оръжие, с което подобряваме втория слой на кожата-1490299687.jpgД-р Ана Пейкова-1490299870.jpgС  Volite имаме едно оръжие, с което подобряваме втория слой на кожата-1490299771.jpgС  Volite имаме едно оръжие, с което подобряваме втория слой на кожата-1490299733.jpgС  Volite имаме едно оръжие, с което подобряваме втория слой на кожата-1490299714.jpg

 Филърите вече не са това, което бяха. Всички дами знаят, че с тях се запълват бръчки, но Volite има чисто ново предназначение. Той дава нов живот на повехналата, суха и безжизнена кожа.

 

Новото при този вид  филър е омрежената хиалуронова киселина с вайкрос технология.  Основната му цел е дълбоката хидратация.

 

Всички досегашни хидратиращи продукти бяха с неомрежена хиалуронова киселина и с добавка от витамини. Концентрацията е същата, но идеята е, че омрежаването на хиалроновата киселина служи за по продължителната хидратация на кожата.

 

Какво означава омрежена хиалуронова киселина?  

 

Омрежаването на хиалуроновата киселина я прави по-стабилна, а вайкрос технологията е запазена марка на създателите на този филър от Allergan. При нея водата, кято се поема от хиалуроновата киселина се разпределя между молекулите и по този начин се избягват вторичните хематоми от притискането и раздуването , избягва се и неравномерното разпределение на материала и образуване на неравности по кожата. Така се получава по-добро наместване на филъра и по-естествен вид.  

 

Добре е да поясним, че кожата старее и го прави отдолу нагоре. Най-долният слой е костта, която се стапя и разгражда с течение на времето.  Затова хлътват устните, очите, слепоочията.  Мастната тъкан също се изконсумира с годините. После  идва ред и на слоевете на кожата.

 

С филъра Volite имаме едно оръжие, с което подобряваме втория слой на кожата. По принцип,  хидратацията се прави с  обикновена мезотерапия.  С нея хидратираме горния слой на кожата така че да изглежда блестящ, сияен, тенът да е лъскав -  т.нар. бебешка кожа.  С този продукт, обаче,  вкарваме хиалуронова киселина малко по-дълбоко.

 

Тя се разпределя във втория слой на кожата. С нея активираме хидробластите да произвеждат колаген чрез убожданията и със самата хиалуронова киселина. И по този начин подпомагаме изглаждането на кожата в допълнение с нейната хидратация, за да добие кадифена текстура.

 

Съществуват продукти за дълбоко инжектиране, което правят обеми,  продукти за хидратация на кожата, обаче нямаме това което прави радиочестотния лифтинг, който въздейства върху средния слой на дермата. Идеята е да се активира образуването на собствен колаген и от там да се хидратира кожата за по-дълго време.

 

Volite,за разлика от другите подобни продукти, трае шест до осем месеца.  На всеки шест-осем месеца може да се поставя за естествен отблясък на кожата, за хидратация и освежаване.

 

Той не пълни дълбоки бръчки, а заличава фините немимически линиийки от спане, например. Особено добре се повлияват зоните надолу от очите, областта на шията на деколтето,  гънката между гърдите.  В областта на челото най-добрият вариант си остава  ботоксът, защото там кожата е много тънка.

 

Над устните също е добре да се постави Volite в зоната на т.нар бръчки-баркод.  Ако са много дълбоки може да се съчетае  с други продукти.

 

Хубавото при този филър е, че очертава устните, без да ги  уголемява, това което желаят по-зрелите жени.

 

Той не създава обем, а служи за дълбока продължителна хидратация и постигане на сатенена кожа, за максимално естествен свеж и подмладен вид.  

 

При вайкрос  технологията се инжектират  малки количества, по една капка. При усилено тръскане на ръката, капките продължават да стоят точно така, както са направени, което е уникално. Когато се инжектира този продукт в кожата и след това се направи лек масаж, той се разпределя абсолютно равномерно. Това е разликата между другите и вайкрос технологията – че не се разтича.

 

 


От категорията

Една златна роза и 99 бели за дует "Ритон"
(Галерия)

Концертът „Музика и любов” - 40 години на сцената препълни Зала 1
-1508416104.jpg

Продавач пред НДК крещи „Купете си гевреци, ритонката ги е месила”

19 окт. 2017 | 15:32

Лекарка от Виена е номинирана за Будител на годината
(Галерия)

Д-р Анелия Хохвартер-1508413656.png

Инициативата "Локомат за България" - робот, който раздвижва ...

19 окт. 2017 | 14:45

Лана дел Рей пък имала любов с Харви Уайнстийн
(Галерия)

Сн. инстаграм-1508424977.jpg

"Лана дел Рей олицетворява силата, женствеността и независимостта като ...

19 окт. 2017 | 17:51

Клаудия Шифър отпразнува 30 години в света на модата
(Галерия)

Сн. инстаграм-1508422880.jpg

"Стълба към Рая! Каква магична нощ - празнувам #CLAUDIA30YEARS на ...

19 окт. 2017 | 17:20

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.