Време е да се сблъскаме и да приемем реалността на нашите ценности

Започна период на ретрограден Сатурн: Време е за ревизия и отговорност

1766 | 26 май 2021 | 15:31

Позволете си време за почивка и се насладете на здравословна храна. Радайте се на живота и внесете светлина в ежедневието си. По този начин ще използвате разумно периода на ретроградност


От 23 май до 11 октомври 2021 г планетата Сатурн ще се движи ретроградно или видимо назад. Ще почувствате желание за по-задълбочено проучване на старите и настоящите задачи и проблеми. Ще сте склонни да ревизирате по-подробно своите планове и проекти. Ще се наблюдава съчетаване на интуиция с изобретателност в научните среди. Очаквайте да проверите стабилността и лоялността на своите приятелства. Изхвърлете егоизма и личния интерес в приятелските ви отношения. Бъдете благодарни за протегнатата ръка, за приятелската опора и подкрепа. Вярвайте в успеха! Бъдете солидарни и зачитайте свободата на другите.

 

В обществен план ще се даде възможност и проява на отговорност от страна на служебния кабинет, а, дай Боже, след изборите и на Парламента, което ще изисква от народните ни избранници повечко да поработят. То не е лесно! Очаквайте стабилизиране на социалното положение в страната. Мерките, които ще се предприемат, ще носят подкрепа. Ще започнем да наблюдаваме качествени и почтени прояви на политиците. Успехът ще дойде бавно благодарение на амбициозна програма и постоянство.

 

Ще бъдем свидетели на прояви на твърдост при упражняването на професионалните задължения, особено при ревизия на старото управление. Прояви на фанатизъм ще се прокрадват сред политиците. Нивото на заетостта е застрашено от внезапни събития, които се случват и могат да доведат до загуба на работни места, уволнения, съкращения, предизвикани от икономическата криза. Работещите ще изпитват несигурност поради създалата се критична икономическа обстановка.

 

Време е да се сблъскаме и да приемем реалността на нашите ценности. Ще наблюдаваме как поемаме лична отговорност и изграждаме свои граници. Сатурн ни подготвя да преструктурираме нашата служба към обществото, колектива, приятели и организации. Той ни сочи пътя, който води в новите сфери на епохата на Водолея. Някои от старите модели и методи на служба и споделяне ще бъдат сменени с нови. Времето е подходящо да осмислим подходите си. Удачно е да използваме повече ума и разума си, за да намерим начини за замяна на трудоемки процеси с по-ефективни методи.

 

Май поговорката „Залудо работи, залудо не стой”, ще я заменим със: „Залудо мисли, залудо не стой!” Нека тези мисли са пропити с разум и човечност.

 

Позволете си време за почивка и се насладете на здравословна храна. Радайте се на живота и внесете светлина в ежедневието си. По този начин ще използвате разумно периода на ретроградност.

 

Източник: standartnews.com


От категорията

Мечтата на Кристо е изпълнена: Триумфалната арка е опакована (СНИМКИ)

Снимка: Туитър-1631798284.jpg

Проектът беше представен в четвъртък от неговия племенник Владимир Яваишев и ...

16 септ. 2021 | 16:17

Неиздаван запис на Джон Ленън отива на търг

Сн. Туитър-1631707993.png

Той представлява 33-минутен разговор с него в неофициална обстановка. Ленън ...

15 септ. 2021 | 15:12

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си-1632071106.jpg

Родителите ми винаги са пътували много, а моето място беше в мазетата, където ...

19 септ. 2021 | 20:03

Нострадамус предсказва края на Путин

-1609152436.jpg

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако ...

19 септ. 2021 | 10:13