Ако знаете как да си сътрудничите с влиянието, дори може да се възползвате от това време

Започваме седмицата с Ретрограден Меркурий! Не започвайте нова работа, кариера или бизнес

5626 | 31 май 2021 | 11:33

Споразуменията, сключени по това време, може да не бъдат спазени от едната или другата страна. Отложете подписването на договори - особено тези с голямо значение - за постигане на желания резултат


Меркурий управлява много от най-важните съставки на всяка работа или бизнес: комуникация, компютри, продажби, договаряне и пътуване. Така че влиянието на Ретрограден Меркурий ще бъде повече от очевидно в работния ви живот. Можете да очаквате сривове на компютри, неправилна комуникация, закъснения, пропуснати срещи, грешки и цялостно общо объркване през тези 3-седмици. Но не е нужно да затваряте магазини, офиси или да удължавате отпуската, ако знаете как да си сътрудничите с влиянието, дори може да се възползвате от това време. Следвайте съветите, за да минимизирате стреса и да се възползвате максимално.

 

Не започвайте нови проекти!

Каквото и да започнете по време на ретрограден Меркурий, ще отнеме повече време, отколкото си мислите, и няма да се получи както очаквате. Всъщност може да се наложи да го повторите изцяло или в крайна сметка да решите, че така или иначе никога не е било добра идея.

 

Върнете се към старите проекти, за да ги повторите или завършите. Бизнесът има тенденция да се забавя по време на ретроградния период, като ви дава шанс да наваксате. Възможно е сега да можете да намерите нов подход към въпросите от миналото, когато можете да ги видите от нова гледна точка.

 

Изчистването на стари проблеми ще ви помогне да продължите напред с нови идеи, след като Меркурий отново започне да се движи напред. Вкарайте ред във всякакви хаотични ситуации - прегледайте стари файлове, почистете бюрото си.

 

Не вземайте важни решения, които включват бъдещи ангажименти! Решенията, взети по време на ретрограден Меркурий, вероятно ще бъдат променени или отменени. Ангажиментите трябва да бъдат краткосрочни, с възможност за гъвкавост при неизбежните промени. Не започвайте нова работа, кариера или бизнес! Едва ли ще доведе до удовлетворение и успех. Вместо това отделете време, за да проучите възможностите си - струва си да изчакате няколко седмици, докато планетите са на ваша страна.

 

По същия начин, ако трябва да наемете нови служители, също изчакайте, докато Меркурий продължи напред, или рискувате да преминете през процеса на наемане два пъти. Бъдете изключително бдителни по всички въпроси, където точността, яснотата и навременността са важни. Тъй като потенциалът за неправилна комуникация и грешно разбиране е висок при всички бизнес сделки или разговори, свързани с работата, проверявайте често, за да се убедите, че всичко е както трябва. Ако пишете важно писмо или имейл, или публикувате бюлетин или друга публикация, помолете колега да прегледа работата ви.

 

Не купувайте ново офис оборудване: компютри, телефони, копирни машини и др. Това е едно от основните правила при ретрограден Меркурий. Електрониката, закупена сега, вероятно ще ви създаде повече неприятности. Ако през това време задължително трябва да закупите един от тези артикули, задръжте разписката си, уверете се, че имате гаранция и знаете политиката за връщане.

 

Инсталирането на нови софтуерни системи също не се препоръчва. Архивирайте данните си! Тази точка трябва да бъде дебело подчертана. По време на ретрограден Меркурий ще чуете много тъжни истории за хора, които губят часове ценна работа и информация поради техническа неизправност или невнимание.

 

Не ставайте част от статистиката! Не подписвайте договори! Споразуменията, сключени по това време, може да не бъдат спазени от едната или другата страна. Отложете подписването на договори - особено тези с голямо значение - за постигане на желания резултат. Ако трябва все пак неотложно да подпишете, прегледайте много внимателно всеки ред от договора, дори ако това е нещо доста стандартно или рутинно.

 

Не започвайте нови бизнес партньорства!

Някой може да изглежда перфектният партньор сега, но след три седмици може да изглежда съвсем различно. Погрешното възприемане, грешната комуникация и недоразуменията са вероятни сега - не губете времето си в опити за създаване на нови съюзи!

 

И накрая най-важното - запазете чувството си за хумор! Бъговете, грешките и грешните комуникации са неизбежни, но рядко водят до катастрофа, така че се отпуснете и продължете по течението. Насладете се на тази възможност да гледате ретрограден Меркурий в действие!

Източник: woman.bg


От категорията

Мечтата на Кристо е изпълнена: Триумфалната арка е опакована (СНИМКИ)

Снимка: Туитър-1631798284.jpg

Проектът беше представен в четвъртък от неговия племенник Владимир Яваишев и ...

16 септ. 2021 | 16:17

Неиздаван запис на Джон Ленън отива на търг

Сн. Туитър-1631707993.png

Той представлява 33-минутен разговор с него в неофициална обстановка. Ленън ...

15 септ. 2021 | 15:12

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си-1632071106.jpg

Родителите ми винаги са пътували много, а моето място беше в мазетата, където ...

19 септ. 2021 | 20:03

Нострадамус предсказва края на Путин

-1609152436.jpg

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако ...

19 септ. 2021 | 10:13